0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μία ερώτηση, αλλά θα ήθελα μονολεκτική απάντηση:Ο υπό σύσταση σύλλογος περιλαμβάνει και τους επιτυχόντες ΑΣΕΠ που λόγω αυτού εξασφαλίζουν προϋπηρεσία ή μόνο τους διοριστέους με ΦΕΚ;
Παράθεση από: adigoni στις Ιουνίου 16, 2013, 01:26:55 pmΜία ερώτηση, αλλά θα ήθελα μονολεκτική απάντηση:Ο υπό σύσταση σύλλογος περιλαμβάνει και τους επιτυχόντες ΑΣΕΠ που λόγω αυτού εξασφαλίζουν προϋπηρεσία ή μόνο τους διοριστέους με ΦΕΚ;Όχι adigoni ο σύλλογος δεν περιλαμβάνει επιτυχόντες του ΑΣΕΠ.Είναι μόνο για τους διοριστέους του ΑΣΕΠ που έχουν ήδη διοριστεί.
Παράθεση από: gio66 στις Ιουνίου 16, 2013, 01:48:14 pmH ερώτησή μου είναι: κάποιος που διορίστηκε με το 40% χωρίς ασέπ μέχρι και το 2008 που ίσχυε, είναι δυνατόν να διορίστηκε παράνομα;;;Δε μου φαίνεται λογικό, αφού το 40% μέχρι τότε ήταν νόμιμος τρόπος διορισμού. Αυτό ρωτάω.Συνάδελφε, τι είναι το 40%; Πως μπήκαν στην εκπαίδευση; Με μια σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Ε, αυτό είναι το πρόβλημα: πως ένας συμβασιούχος γίνεται μόνιμος; Για σκέψου!Επίσης όταν η ΟΛΜΕ μιλούσε για 10000 απολύσεις αναπληρωτών, ο Υπουργός με non paper στον τύπο είπε πως δεν είναι αναπληρωτές,είναι συμβασιούχοι! Θυμάσαι;
H ερώτησή μου είναι: κάποιος που διορίστηκε με το 40% χωρίς ασέπ μέχρι και το 2008 που ίσχυε, είναι δυνατόν να διορίστηκε παράνομα;;;Δε μου φαίνεται λογικό, αφού το 40% μέχρι τότε ήταν νόμιμος τρόπος διορισμού. Αυτό ρωτάω.
Συνάδελφοι,να ξεκαθαρίσω κάτι:οι διορισμένοι στο δημόσιο,συμπεριλαμβανομένου των εκπαιδευτικών(το ανέλυσα παραπάνω),μέσω ασεπ είναι οι μόνοι που πρέπει να υπάρχουν!Το θέμα είναι πως όλοι οι άλλοι κακώς υπάρχουν.Η αξιολόγηση αφορά το μετά του διορισμού και όχι των διορισμό.Άρα,η διαφορά δεν είναι μεταξύ αξιολογημένου και μη αξιολογημένου,αλλά μεταξύ νομίμως διορισμένου και παρανόμως διορισμένου!
John Rambo βρε, τι Jack?Αυτό με τους υπόλοιπους διορισμένους με ΑΣΕΠ δημ. υπαλ. πλην εκπαιδευτικών που δεν προβλέπεται μετακίνηση ή απόλυσή τους, ακόμα περιμένω το απόσπασμα του νόμου που το αναφέρει.
Το ενδεχόμενο να υπάρχουν κάποιοι διορισμένοι με ασεπ που δεν είναι και τόσο συμφεροντολόγοι και δε νοιάζονται μόνο για το πωπουδάκι τους μας περνάει από το μυαλό;