0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Περιμένουμε στο ακουστικό μας για να δούμε ποιοι θα μπουν στη διαθεσιμότητα; Κάνουμε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο; Περιμένουμε από την ΟΛΜΕ να αντιδράσει; (εδώ γελάμε). Θα κάνουμε μια τρίωρη στάση εργασίας; Θα κηρύξουμε απεργία διαρκείας η οποία δε θα πραγματοποιηθεί; Ωραία μιλάτε όλοι για ενότητα. Που είναι η ενότητα στην πράξη; Όταν εγώ είμαι μέλος της ΟΛΜΕ και αυτόματα η ΟΛΜΕ με τη αποδοχή της 12ετίας με φτύνει στα μούτρα τι να κάνω; Να πάω να παίξω μπουνιές μαζί τους;
typos 72, επειδη εισαι νομικος και σιγουρα αντιλαμβανεσαι τα νομικα πολυ περισοτερο απο εναν αδαη οπως εγω, θα ηθελα να σε ρωτησω εαν γνωριζεις το νομο 2190/1994.Θελω να μου πεις αν ειναι σε ισχυ αλλα και αν το αρθρο 15, παρ 8, ισχυει ως εχει.Επειτα αν ισχυει , μηπως γνωριζεις ποσοι απο αυτους που δοριστηκαν απο ασεπ, ειχαν παρακολουθησει αυτα τα φροντιστηρια?Επειδη επικαλουνται τη νομιμοτητα, μηπως μπορουν να μας πουν στις αποδειξεις που επαιρναν -αν επαιρναν- απο αυτα τα φροντιστηρια, τι εγραφαν?Δηλαδη τι ειδους υπηρεσια τους ειχαν παρασχει οτ αφροντιοστηρια οταν πληρωναν κατι χιλιαρικα λεω ..Και αν ισχυει κατι τετοιο για ρωτησε τους ποιος ηταν ο λογος που με τη θεληση τους συνηγορουσαν στις πλασματικες υπηρεσιες που φαινονταν στις αποδειξεις.Πιθανον να τα γνωριζεις ολα αυτα.Εκεινο που μπορει να μη γνωριζεις ειναι οτι οπως εγω ετσι και πολλοι αλλοι γνωριζουν παρα πολλα ατομα ηδη διορισμενα, που διοριστηκαν μεσω ασεπ, τα οποια ομως προηγουμενως ειχαν ξεκινησει τον εκπαιδευτικο τους βιο αρχιζοντας απο την παρανομια.Ειναι τα ατομα εκεινα πουσημερα κατηγορουν ολους τους αλλους, ενω τοτε εκαναν κρυφες συμφωνιες με γνωστα φροντιστηρια .Δε λεω οτι ειναι ολοι, αλλα οι περισοτεροι οι οποιοι ερχονται τωρα να διδαξουν ηθικη και αξιοκρατια!Λιγο παραξενο ε?Επειδη προσωπικα ειμαι υπερ του κοινου αγωνα , δε θα πω τιποτα περισοτερο ακομη και αν θιγονται συμφεροντα μου, ουτε θα καταδειξω εντελως επωνυμα ποιος, ποτε και σε ποιο φροντιστηριο κατεβαλε τα ωραια του χιλιαρικα, ωστε στη συνεχεια να τυχει διορισμου.Τελικα λεω μηπως η νομιμοτητα την οποια επικαλουνται πολλοι διοριστεοι ασεπ απο εδω, μηπως δεν ειναι τοσο νομιμη οσο θελουν να πιστευουν?Εσυ ως νομικος θα γνωριζεις υποθετω.
Παρακαλώ κάποιον να μου εξηγήσει τι σημαίνει ενότητα στην πράξη; Είμαι ηλίθιος, τομαριστής, ελιτιστής, απόβρασμα της εκπαιδευτικής κοινότητα, κανίβαλος κ.α. Τα δέχομαι όλα, απλά να μου εξηγήσει κάποιος τι σημαίνει ενότητα στις δράσεις, με ξεκάθαρα βήματα 1,2,3. Όχι γενικότητες και μπουρδολογίες, σαν το φίλο μας που ανέβασε την επιστολή στο alfavita, ενώ την προηγούμενη ημέρα παρακαλούσε να γίνει μέλος του συλλόγου, ενώ δεν είχε το δικαίωμα (δηλαδή δεν ήταν διοριστέος του ασεπ).
Πως βγάζετε συμπεράσματα αφότου δεν είσαστε παρόν στις συνάντησεις στο υπουργείο , ότι οι συνάδελφοι πήγαν παρακαλώντας τον καθένα εκεί μέσα ή με διασπαστική διάθεση. Όταν η ΟΛΜΕ ή η ΠΕΚΑΠ επισκέπτεται το υπουργείο γιατί δε βγάζετε και εκεί συμπεράσματα ότι πηγαίνουν παρακαλώντας ή με διασπαστικές διαθέσεις, οι μεν για τους ανω τις 12 ετίας (γενιάς τους), οι δε για τον κλάδο τους Πληροφορική;
Αγαπητέ συνάδελφε εμείς δεν πήραμε καμμία θέση από ανθρώπους που περιμέναν στην επετηρίδα. Απλά κάποια στιγμή το σύστημα της επετηρίδας είχε τελείωσει. Το κράτος εκ των πραγματων αναγκάστηκε να βρει εναν άλλον τρόπο διορισμού (καλό ή κακό δεν θα το κρίνουμε). Και ενω πολλοί από μας είχαμε βρει και δουλειές στον Ιδιωτικό τομέα αφότου μεσω επετηρίδας ο διορισμός ήταν αδύνατος, μας είπε ελάτε να δώσετε έναν διαγωνισμό με συγκεκριμμένες θέσεις. Το κράτος το αποφάσισε και εμείς ανταποκριθήκαμε.