0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δηλαδη για να καταλαβω εγω που διοριστηκα πριν απο 2 χρονια σε ενα συγκεκριμενο μερος, πηρα τωρα μεταθεση αλλα θελω να κανω αιτηση αποσπασης για το μερος που ημουν, μπορω να παρω τα μορια της εντοπιοτητας με το σκεπτικο οτι μενω κ νοικιαζω σπιτι εκει; κ μπορω με ενα λογαριασμο της ΔΕΗ να παρω αυτα τα μορια;
Μηπως γνωριζει κανεις αν θα δωθει παραταση στο χρονο υποβολης των αιτησεων δεδομενων των καταληψεων και των απεργιων;
Καλημέρα στην παρέα! Στην αίτηση απόσπασης έκανα λάθος στο συνολικό χρόνο υπηρεσίας. Πρέπει να κάνω κάτι ή θα εντοπιστεί το λάθος αυτόματα από τη διεύθυνση της οργανικής μου;
Για να πάρεις τα μόρια της εντοπιότητας πρέπει να είσαι εγγεγραμμένος στον αντίστοιχο δήμο τουλάχιστον 2 έτη. Δεν παίρνεις μόρια εντοπιότητας κατοικώντας απλά σε μία περιοχή.
fofaki περιμένεις να στην περάσουν στον υπολογιστή και υπογράφεις;
Για φορεις ρωτησα εναν αιρετο και μου λεει μη την ψαχνεις! ξερουμε ηδη ποιον θα παρουμε!μην κανεις καν χαρτια!!
Καλά τι θα γίνει τώρα; Εμείς τι φταίμε; Δεν πρέπει το υπουργείο της δια βίου ταλαιπωρίας να βγάλει μια ανακοίνωση;Οι ΔΙΔΕ Λάρισας και Μαγνησίας προβλέπεται να το τραβούν πολύ και καλά θα κάνουν.Τουλάχιστον ας μας πούνε πως οι αιτήσεις μας θα γίνουν δεκτές όταν ανοίξουν.Έλεος.Αυτοί είναι ικανοί για να γλιτώσουν τις αποσπάσεις να μας πούνε όσοι προλάβατε τον κύριο είδατε.Γιατί μη μου πει κανείς οτι υπάρχει καμιά λογική σε αυτό το υπουργείο;