0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δυστυχώς Ρωξάνη, εμείς στη Δ΄ Δωδεκανήσου είτε βγούνε τέλη Αυγούστου είτε αρχές Σεπτέμβρη είτε στα μέσα οι αποσπάσεις, οφείλουμε να περιμένουμε αντικαταστάτη σύμφωνα με το νόμο που αφορά στα δυσπρόσιτα. Και μάλιστα στο δυσπρόσιτο που είμαι εγώ, ακόμη και αν πάρω απόσπαση, δεν πιστεύω ότι θα βρεθεί τρελός που να θέλει να με αντικαταστήσει. 90φιλολόγους κάλεσαν πέρυσι μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης. Κάποιοι διάλεγαν άλλα κενά και κάποιοι απλώς αρνούνταν. Και γιατί να δεχτούν; Με τι κίνητρο πλέον;
Παράθεση από: gumus στις Αυγούστου 22, 2013, 02:54:05 pmΔυστυχώς Ρωξάνη, εμείς στη Δ΄ Δωδεκανήσου είτε βγούνε τέλη Αυγούστου είτε αρχές Σεπτέμβρη είτε στα μέσα οι αποσπάσεις, οφείλουμε να περιμένουμε αντικαταστάτη σύμφωνα με το νόμο που αφορά στα δυσπρόσιτα. Και μάλιστα στο δυσπρόσιτο που είμαι εγώ, ακόμη και αν πάρω απόσπαση, δεν πιστεύω ότι θα βρεθεί τρελός που να θέλει να με αντικαταστήσει. 90φιλολόγους κάλεσαν πέρυσι μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης. Κάποιοι διάλεγαν άλλα κενά και κάποιοι απλώς αρνούνταν. Και γιατί να δεχτούν; Με τι κίνητρο πλέον;Μα πέρυσι που πήρα απόσπαση ούτε που παρουσιάστηκα πουθενά στα Δωδεκάνησα. Τηλ. στην ΔΔΕ και μου είπαν φεύγετε και πάτε στο ΠΥΣΔΕ που αποσπασθήκατε...
Παράθεση από: Rwxanh στις Αυγούστου 22, 2013, 03:29:28 pmΠαράθεση από: gumus στις Αυγούστου 22, 2013, 02:54:05 pmΔυστυχώς Ρωξάνη, εμείς στη Δ΄ Δωδεκανήσου είτε βγούνε τέλη Αυγούστου είτε αρχές Σεπτέμβρη είτε στα μέσα οι αποσπάσεις, οφείλουμε να περιμένουμε αντικαταστάτη σύμφωνα με το νόμο που αφορά στα δυσπρόσιτα. Και μάλιστα στο δυσπρόσιτο που είμαι εγώ, ακόμη και αν πάρω απόσπαση, δεν πιστεύω ότι θα βρεθεί τρελός που να θέλει να με αντικαταστήσει. 90φιλολόγους κάλεσαν πέρυσι μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης. Κάποιοι διάλεγαν άλλα κενά και κάποιοι απλώς αρνούνταν. Και γιατί να δεχτούν; Με τι κίνητρο πλέον;Μα πέρυσι που πήρα απόσπαση ούτε που παρουσιάστηκα πουθενά στα Δωδεκάνησα. Τηλ. στην ΔΔΕ και μου είπαν φεύγετε και πάτε στο ΠΥΣΔΕ που αποσπασθήκατε...Μήπως αυτό έγινε στην α φάση των αποσπάσεων;