0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ntroulis στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 02:26:58 pmΠαράθεση από: gumus στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 02:08:11 pmΠαράθεση από: bubblegum στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 01:56:00 pmΠαιδιά γεια σας. Να ρωτήσω κάτι; Ισχύει απόσπαση κατά προτεραιότητα σε ζευγάρι εκπαιδευτικών-όπως στους στρατιωτικούς; Σήμερα έμαθα από αιρετό της περιοχής μου ότι τα κενά που στάλθηκαν στο υπουργείο είναι μηδαμινά κάτω από δέκα-πρωτοβάθμια. Από την ώρα που το έμαθα άρχισα να μαζεύω γιατί δεν έχω ελπίδες αν δεν αλλάξουν τα πράγματα...Είμαι θυμωμένη... Οι αποσπάσεις κατά προτεραιότητα αφορούν εκτός από ανθρώπους με προβλήματα υγείας -πολύ λογικό-το βρίσκω τους συζύγους σωμάτων ασφαλείας; Δεν τα έχω μαζί τους απλά είμαι θυμωμένη, απογοητευμένη.....................Αποσπάσεις κατά προτεραιότητα είναι μόνο σύζυγοι ενστόλων, δικαστικών, μελών ΔΕΠ και αιρετοί ΟΤΑ, όχι δυστυχώς σύζυγοι εκπαιδευτικών. Οι εκπαιδευτικοί μπορεί μόνο να ανήκουν στην κατηγορία της συνεξέτασηςΑπό τον Μάρτιο του 2013 και οι σύζυγοι των σωφρονιστικών υπαλλήλων δικαιούνται κατά προτεραιότητα.Παρά πολύ ωραία!!!!!!!!! Τέλεια!!!!!!!!!
Παράθεση από: gumus στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 02:08:11 pmΠαράθεση από: bubblegum στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 01:56:00 pmΠαιδιά γεια σας. Να ρωτήσω κάτι; Ισχύει απόσπαση κατά προτεραιότητα σε ζευγάρι εκπαιδευτικών-όπως στους στρατιωτικούς; Σήμερα έμαθα από αιρετό της περιοχής μου ότι τα κενά που στάλθηκαν στο υπουργείο είναι μηδαμινά κάτω από δέκα-πρωτοβάθμια. Από την ώρα που το έμαθα άρχισα να μαζεύω γιατί δεν έχω ελπίδες αν δεν αλλάξουν τα πράγματα...Είμαι θυμωμένη... Οι αποσπάσεις κατά προτεραιότητα αφορούν εκτός από ανθρώπους με προβλήματα υγείας -πολύ λογικό-το βρίσκω τους συζύγους σωμάτων ασφαλείας; Δεν τα έχω μαζί τους απλά είμαι θυμωμένη, απογοητευμένη.....................Αποσπάσεις κατά προτεραιότητα είναι μόνο σύζυγοι ενστόλων, δικαστικών, μελών ΔΕΠ και αιρετοί ΟΤΑ, όχι δυστυχώς σύζυγοι εκπαιδευτικών. Οι εκπαιδευτικοί μπορεί μόνο να ανήκουν στην κατηγορία της συνεξέτασηςΑπό τον Μάρτιο του 2013 και οι σύζυγοι των σωφρονιστικών υπαλλήλων δικαιούνται κατά προτεραιότητα.
Παράθεση από: bubblegum στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 01:56:00 pmΠαιδιά γεια σας. Να ρωτήσω κάτι; Ισχύει απόσπαση κατά προτεραιότητα σε ζευγάρι εκπαιδευτικών-όπως στους στρατιωτικούς; Σήμερα έμαθα από αιρετό της περιοχής μου ότι τα κενά που στάλθηκαν στο υπουργείο είναι μηδαμινά κάτω από δέκα-πρωτοβάθμια. Από την ώρα που το έμαθα άρχισα να μαζεύω γιατί δεν έχω ελπίδες αν δεν αλλάξουν τα πράγματα...Είμαι θυμωμένη... Οι αποσπάσεις κατά προτεραιότητα αφορούν εκτός από ανθρώπους με προβλήματα υγείας -πολύ λογικό-το βρίσκω τους συζύγους σωμάτων ασφαλείας; Δεν τα έχω μαζί τους απλά είμαι θυμωμένη, απογοητευμένη.....................Αποσπάσεις κατά προτεραιότητα είναι μόνο σύζυγοι ενστόλων, δικαστικών, μελών ΔΕΠ και αιρετοί ΟΤΑ, όχι δυστυχώς σύζυγοι εκπαιδευτικών. Οι εκπαιδευτικοί μπορεί μόνο να ανήκουν στην κατηγορία της συνεξέτασης
Παιδιά γεια σας. Να ρωτήσω κάτι; Ισχύει απόσπαση κατά προτεραιότητα σε ζευγάρι εκπαιδευτικών-όπως στους στρατιωτικούς; Σήμερα έμαθα από αιρετό της περιοχής μου ότι τα κενά που στάλθηκαν στο υπουργείο είναι μηδαμινά κάτω από δέκα-πρωτοβάθμια. Από την ώρα που το έμαθα άρχισα να μαζεύω γιατί δεν έχω ελπίδες αν δεν αλλάξουν τα πράγματα...Είμαι θυμωμένη... Οι αποσπάσεις κατά προτεραιότητα αφορούν εκτός από ανθρώπους με προβλήματα υγείας -πολύ λογικό-το βρίσκω τους συζύγους σωμάτων ασφαλείας; Δεν τα έχω μαζί τους απλά είμαι θυμωμένη, απογοητευμένη.....................
λες και ξερουν οι τοπικοι αιρετοι! Εγω ρωτησα κανα 2 εδω στην περιοχη μου οτι να ναι μου ελεγαν! Ταχα δε θα παρουν κανενα, η τροικα ειπε να γυρισουμε ολοι πισω, θα σταματησουν οι αποσπασεις, δε θα γινουν καθολου στα γραφεια..... μπλα μπλα!!!!!!!! Τιποτα απο ολα αυτα δε θα γινει!
δηλαδή οι εκπαιδευτικοί που είναι παντρεμένοι με ιδιωτικούς υπαλλήλους να μην ελπίζουν καθόλου έτσι??? αυτοί δεν είναι οικογένεια?δεν έχουν λόγο να πάρουν απόσπαση????έλεος!!!!φτάνει πια!θα τρελαθούμε!
Παράθεση από: suliet στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 02:36:13 pmΠαράθεση από: bubblegum στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 02:28:55 pmΠαράθεση από: ntroulis στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 02:26:58 pmΠαράθεση από: gumus στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 02:08:11 pmΠαράθεση από: bubblegum στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 01:56:00 pmΠαιδιά γεια σας. Να ρωτήσω κάτι; Ισχύει απόσπαση κατά προτεραιότητα σε ζευγάρι εκπαιδευτικών-όπως στους στρατιωτικούς; Σήμερα έμαθα από αιρετό της περιοχής μου ότι τα κενά που στάλθηκαν στο υπουργείο είναι μηδαμινά κάτω από δέκα-πρωτοβάθμια. Από την ώρα που το έμαθα άρχισα να μαζεύω γιατί δεν έχω ελπίδες αν δεν αλλάξουν τα πράγματα...Είμαι θυμωμένη... Οι αποσπάσεις κατά προτεραιότητα αφορούν εκτός από ανθρώπους με προβλήματα υγείας -πολύ λογικό-το βρίσκω τους συζύγους σωμάτων ασφαλείας; Δεν τα έχω μαζί τους απλά είμαι θυμωμένη, απογοητευμένη.....................Αποσπάσεις κατά προτεραιότητα είναι μόνο σύζυγοι ενστόλων, δικαστικών, μελών ΔΕΠ και αιρετοί ΟΤΑ, όχι δυστυχώς σύζυγοι εκπαιδευτικών. Οι εκπαιδευτικοί μπορεί μόνο να ανήκουν στην κατηγορία της συνεξέτασηςΑπό τον Μάρτιο του 2013 και οι σύζυγοι των σωφρονιστικών υπαλλήλων δικαιούνται κατά προτεραιότητα.Παρά πολύ ωραία!!!!!!!!! Τέλεια!!!!!!!!!δηλαδή οι εκπαιδευτικοί που είναι παντρεμένοι με ιδιωτικούς υπαλλήλους να μην ελπίζουν καθόλου έτσι??? αυτοί δεν είναι οικογένεια?δεν έχουν λόγο να πάρουν απόσπαση????έλεος!!!!φτάνει πια!θα τρελαθούμε! και με συζυγο ιδιωτικο υπάλληλο παιρνεις τα δεκα μορια της συνυπηρετησης, όπως και εγω με συζυγο εκπ/κο, όπως και η άλλη με συζυγο αγρότη. παίρνεις μόρια. όμως το υπουργειο μας για τους υπαλλήλους του επρεπε ισως να κανει κατι περισσοτερο
Παράθεση από: bubblegum στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 02:28:55 pmΠαράθεση από: ntroulis στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 02:26:58 pmΠαράθεση από: gumus στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 02:08:11 pmΠαράθεση από: bubblegum στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 01:56:00 pmΠαιδιά γεια σας. Να ρωτήσω κάτι; Ισχύει απόσπαση κατά προτεραιότητα σε ζευγάρι εκπαιδευτικών-όπως στους στρατιωτικούς; Σήμερα έμαθα από αιρετό της περιοχής μου ότι τα κενά που στάλθηκαν στο υπουργείο είναι μηδαμινά κάτω από δέκα-πρωτοβάθμια. Από την ώρα που το έμαθα άρχισα να μαζεύω γιατί δεν έχω ελπίδες αν δεν αλλάξουν τα πράγματα...Είμαι θυμωμένη... Οι αποσπάσεις κατά προτεραιότητα αφορούν εκτός από ανθρώπους με προβλήματα υγείας -πολύ λογικό-το βρίσκω τους συζύγους σωμάτων ασφαλείας; Δεν τα έχω μαζί τους απλά είμαι θυμωμένη, απογοητευμένη.....................Αποσπάσεις κατά προτεραιότητα είναι μόνο σύζυγοι ενστόλων, δικαστικών, μελών ΔΕΠ και αιρετοί ΟΤΑ, όχι δυστυχώς σύζυγοι εκπαιδευτικών. Οι εκπαιδευτικοί μπορεί μόνο να ανήκουν στην κατηγορία της συνεξέτασηςΑπό τον Μάρτιο του 2013 και οι σύζυγοι των σωφρονιστικών υπαλλήλων δικαιούνται κατά προτεραιότητα.Παρά πολύ ωραία!!!!!!!!! Τέλεια!!!!!!!!!δηλαδή οι εκπαιδευτικοί που είναι παντρεμένοι με ιδιωτικούς υπαλλήλους να μην ελπίζουν καθόλου έτσι??? αυτοί δεν είναι οικογένεια?δεν έχουν λόγο να πάρουν απόσπαση????έλεος!!!!φτάνει πια!θα τρελαθούμε!
και με συζυγο ιδιωτικο υπάλληλο παιρνεις τα δεκα μορια της συνυπηρετησης, όπως και εγω με συζυγο εκπ/κο, όπως και η άλλη με συζυγο αγρότη. παίρνεις μόρια. όμως το υπουργειο μας για τους υπαλλήλους του επρεπε ισως να κανει κατι περισσοτερο
Συμφωνω παρα πολλες γνωστες παιρνουν αποσπαση καθε χρονο διπλα στις οικογενειες τους λογω συνυπηρετησης με ιδιωτικο υπαλληλο η ελευθερο επαγγελματια. εγω ομως που ο συζυγος ειναι επισης δασκαλος δεν παιρνουμε μορια συνυπηρετησης σε ολους τους νομους. Για ποιο λογο? Δε συνυπηρετουμε σε ολους τους νομους? Πως συνυπηρετει η συναδελφος με συζυγο μαγαζατορα?
Παράθεση από: bubblegum στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 02:28:55 pmΠαράθεση από: ntroulis στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 02:26:58 pmΠαράθεση από: gumus στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 02:08:11 pmΠαράθεση από: bubblegum στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 01:56:00 pmΠαιδιά γεια σας. Να ρωτήσω κάτι; Ισχύει απόσπαση κατά προτεραιότητα σε ζευγάρι εκπαιδευτικών-όπως στους στρατιωτικούς; Σήμερα έμαθα από αιρετό της περιοχής μου ότι τα κενά που στάλθηκαν στο υπουργείο είναι μηδαμινά κάτω από δέκα-πρωτοβάθμια. Από την ώρα που το έμαθα άρχισα να μαζεύω γιατί δεν έχω ελπίδες αν δεν αλλάξουν τα πράγματα...Είμαι θυμωμένη... Οι αποσπάσεις κατά προτεραιότητα αφορούν εκτός από ανθρώπους με προβλήματα υγείας -πολύ λογικό-το βρίσκω τους συζύγους σωμάτων ασφαλείας; Δεν τα έχω μαζί τους απλά είμαι θυμωμένη, απογοητευμένη.....................Οχι! οι εκπαιδευτικοί που Αποσπάσεις κατά προτεραιότητα είναι μόνο σύζυγοι ενστόλων, δικαστικών, μελών ΔΕΠ και αιρετοί ΟΤΑ, όχι δυστυχώς σύζυγοι εκπαιδευτικών. Οι εκπαιδευτικοί μπορεί μόνο να ανήκουν στην κατηγορία της συνεξέτασηςΑπό τον Μάρτιο του 2013 και οι σύζυγοι των σωφρονιστικών υπαλλήλων δικαιούνται κατά προτεραιότητα.Παρά πολύ ωραία!!!!!!!!! Τέλεια!!!!!!!!!δηλαδή οι εκπαιδευτικοί που είναι παντρεμένοι με ιδιωτικούς υπαλλήλους να μην ελπίζουν καθόλου έτσι??? αυτοί δεν είναι οικογένεια?δεν έχουν λόγο να πάρουν απόσπαση????έλεος!!!!φτάνει πια!θα τρελαθούμε!
Παράθεση από: ntroulis στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 02:26:58 pmΠαράθεση από: gumus στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 02:08:11 pmΠαράθεση από: bubblegum στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 01:56:00 pmΠαιδιά γεια σας. Να ρωτήσω κάτι; Ισχύει απόσπαση κατά προτεραιότητα σε ζευγάρι εκπαιδευτικών-όπως στους στρατιωτικούς; Σήμερα έμαθα από αιρετό της περιοχής μου ότι τα κενά που στάλθηκαν στο υπουργείο είναι μηδαμινά κάτω από δέκα-πρωτοβάθμια. Από την ώρα που το έμαθα άρχισα να μαζεύω γιατί δεν έχω ελπίδες αν δεν αλλάξουν τα πράγματα...Είμαι θυμωμένη... Οι αποσπάσεις κατά προτεραιότητα αφορούν εκτός από ανθρώπους με προβλήματα υγείας -πολύ λογικό-το βρίσκω τους συζύγους σωμάτων ασφαλείας; Δεν τα έχω μαζί τους απλά είμαι θυμωμένη, απογοητευμένη.....................Οχι! οι εκπαιδευτικοί που Αποσπάσεις κατά προτεραιότητα είναι μόνο σύζυγοι ενστόλων, δικαστικών, μελών ΔΕΠ και αιρετοί ΟΤΑ, όχι δυστυχώς σύζυγοι εκπαιδευτικών. Οι εκπαιδευτικοί μπορεί μόνο να ανήκουν στην κατηγορία της συνεξέτασηςΑπό τον Μάρτιο του 2013 και οι σύζυγοι των σωφρονιστικών υπαλλήλων δικαιούνται κατά προτεραιότητα.Παρά πολύ ωραία!!!!!!!!! Τέλεια!!!!!!!!!
Παράθεση από: gumus στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 02:08:11 pmΠαράθεση από: bubblegum στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 01:56:00 pmΠαιδιά γεια σας. Να ρωτήσω κάτι; Ισχύει απόσπαση κατά προτεραιότητα σε ζευγάρι εκπαιδευτικών-όπως στους στρατιωτικούς; Σήμερα έμαθα από αιρετό της περιοχής μου ότι τα κενά που στάλθηκαν στο υπουργείο είναι μηδαμινά κάτω από δέκα-πρωτοβάθμια. Από την ώρα που το έμαθα άρχισα να μαζεύω γιατί δεν έχω ελπίδες αν δεν αλλάξουν τα πράγματα...Είμαι θυμωμένη... Οι αποσπάσεις κατά προτεραιότητα αφορούν εκτός από ανθρώπους με προβλήματα υγείας -πολύ λογικό-το βρίσκω τους συζύγους σωμάτων ασφαλείας; Δεν τα έχω μαζί τους απλά είμαι θυμωμένη, απογοητευμένη.....................Οχι! οι εκπαιδευτικοί που Αποσπάσεις κατά προτεραιότητα είναι μόνο σύζυγοι ενστόλων, δικαστικών, μελών ΔΕΠ και αιρετοί ΟΤΑ, όχι δυστυχώς σύζυγοι εκπαιδευτικών. Οι εκπαιδευτικοί μπορεί μόνο να ανήκουν στην κατηγορία της συνεξέτασηςΑπό τον Μάρτιο του 2013 και οι σύζυγοι των σωφρονιστικών υπαλλήλων δικαιούνται κατά προτεραιότητα.
Παράθεση από: bubblegum στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 01:56:00 pmΠαιδιά γεια σας. Να ρωτήσω κάτι; Ισχύει απόσπαση κατά προτεραιότητα σε ζευγάρι εκπαιδευτικών-όπως στους στρατιωτικούς; Σήμερα έμαθα από αιρετό της περιοχής μου ότι τα κενά που στάλθηκαν στο υπουργείο είναι μηδαμινά κάτω από δέκα-πρωτοβάθμια. Από την ώρα που το έμαθα άρχισα να μαζεύω γιατί δεν έχω ελπίδες αν δεν αλλάξουν τα πράγματα...Είμαι θυμωμένη... Οι αποσπάσεις κατά προτεραιότητα αφορούν εκτός από ανθρώπους με προβλήματα υγείας -πολύ λογικό-το βρίσκω τους συζύγους σωμάτων ασφαλείας; Δεν τα έχω μαζί τους απλά είμαι θυμωμένη, απογοητευμένη.....................Οχι! οι εκπαιδευτικοί που Αποσπάσεις κατά προτεραιότητα είναι μόνο σύζυγοι ενστόλων, δικαστικών, μελών ΔΕΠ και αιρετοί ΟΤΑ, όχι δυστυχώς σύζυγοι εκπαιδευτικών. Οι εκπαιδευτικοί μπορεί μόνο να ανήκουν στην κατηγορία της συνεξέτασης