0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: tzhna στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 07:44:00 pm Μα δεν γνωριζεις συναδερφε τους αριθμους των εγγράφων απέξω;; Τι κοιτας τις ημερομηνιες;;;Τις κοιτάω γιατί είμαι ήδη από τη Δευτέρα το πρωί στον τόπο της οργανικής μου,300 χλμ από το σπίτι μου και προβλέπεται να μείνω για 10 μέρες ακόμα γιατί ΔΕΝ παντρεύτηκα ούτε στρατιωτικό, ούτε αστυνομικό, ούτε δημ σύμβουλο, ούτε μέλος ΔΕΠ και με τέτοιες επιλογές πρέπει να μη βλέπω εγώ το παιδί μου και να ακούω και γκρίνιες από όσους φρόντισαν να πράξουν αλλιώς!!ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΕΦΕΡΑ>Οπότε ας είστε λίγο πιο διακριτικοί.ΑΥΤΑ.
Μα δεν γνωριζεις συναδερφε τους αριθμους των εγγράφων απέξω;; Τι κοιτας τις ημερομηνιες;;;
Υποτίθεται σήμερα θα συνεδρίαζε το κυσδε για τις κπ στη δευτεροβάθμια.Γνωρλιζει κάποιος αν έγινε κάτι ή αν θα εξεταστούν τις επόμενες μέρες ως την παρασκευή και οι υπόλοιπες αποσπάσεις απο πυσδε σε πυσδε;
Παρασκευή το ΚΥΣΠΕ....
Παράθεση από: Rwxanh στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 08:11:25 pmΥποτίθεται σήμερα θα συνεδρίαζε το κυσδε για τις κπ στη δευτεροβάθμια.Γνωρλιζει κάποιος αν έγινε κάτι ή αν θα εξεταστούν τις επόμενες μέρες ως την παρασκευή και οι υπόλοιπες αποσπάσεις απο πυσδε σε πυσδε;Η συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ για τις κατά προτεραιότητα θα συνεχιστεί αύριο, όπου και θα ολοκληρωθεί και θα ανακοινωθούν οι αποσπάσεις αυτές.
Μερικοί από εσάς να σέβεστε τις ειδικές κατηγορίες και να μην τους αποκαλείτε βύσματα.Ειδικά τις ασθένειες ...... αλλού είναι τα βύσματα,όπως ανύπαντροι χωρίς κανένα πρόβλημα που ξημεροβραδιάζουν στα πολιτικά γραφεία γιατί δεν αντέχουν να είναι μακριά από τον γκόμενο ή την γκόμενα και μυξοκλαίγονται όλη την ημέρα.
Παράθεση από: mbit στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 07:20:21 pmΠαράθεση από: PE20_2006 στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 07:17:44 pmΕλεος εφτασα στο λιμανι κ τωρα μου λενε να γυρισω πισω.παιδια περιμενω αποσπαση κατα προτ. Και ειμαι δευτεροβαθμια αφορα κ εμενα το εγγραφο για να παρουσιαστω την δευτερας;βοηθεια νααπαντισει καποιοςγια να μην μπω στο πλοιο.....Και εσενα αφορά η ανακοίνωση . Όλους όσους αφορούσε η προηγούμενη που έλεγε να παρουσιαστούμε αυριο. Οπότε γύρνα πίσω συνάδελφεθεε μου εκαψα τοση βενζινη για το τιποτα...δεν πανε καλα...ευχαριστω παιδια γυριζω πισω...
Παράθεση από: PE20_2006 στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 07:17:44 pmΕλεος εφτασα στο λιμανι κ τωρα μου λενε να γυρισω πισω.παιδια περιμενω αποσπαση κατα προτ. Και ειμαι δευτεροβαθμια αφορα κ εμενα το εγγραφο για να παρουσιαστω την δευτερας;βοηθεια νααπαντισει καποιοςγια να μην μπω στο πλοιο.....Και εσενα αφορά η ανακοίνωση . Όλους όσους αφορούσε η προηγούμενη που έλεγε να παρουσιαστούμε αυριο. Οπότε γύρνα πίσω συνάδελφε
Ελεος εφτασα στο λιμανι κ τωρα μου λενε να γυρισω πισω.παιδια περιμενω αποσπαση κατα προτ. Και ειμαι δευτεροβαθμια αφορα κ εμενα το εγγραφο για να παρουσιαστω την δευτερας;βοηθεια νααπαντισει καποιοςγια να μην μπω στο πλοιο.....
Παράθεση από: Rwxanh στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 08:11:25 pmΥποτίθεται σήμερα θα συνεδρίαζε το κυσδε για τις κπ στη δευτεροβάθμια.Γνωρλιζει κάποιος αν έγινε κάτι ή αν θα εξεταστούν τις επόμενες μέρες ως την παρασκευή και οι υπόλοιπες αποσπάσεις απο πυσδε σε πυσδε;Ποιες ΚΠ αφού ήδη τις βγάλαν χωρίς να συνεδριάσει το ΚΥΣΔΕ.