0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδή οι κατά προτεραιότητα, μπορεί και σήμερα;;
eidolonen και xerxis,Νομιζα οτι ηταν ξεκαθαρο οτι κανω πλακα γιατι αλλιως θα το χασουμε εντελως. Αν διαβασες και τα αλλα σχολια μου ισως ηταν πιο ξεκαθαρο. Αν δεν ηταν, ζητω συγγνωμη, η προθεση μου ηταν άλλη. Ξερω οτι τα νευρα ολων εχουν κουρελιαστει. Κι εγω στην οργανικη μου ειμαι απο την Κυριακη. Εκατονταδες χιλιομετρα και εκατονταδες ναυτικα μιλια μακρια. Κι εγω αποσπαση περιμενω.
Παράθεση από: tzhna στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 07:44:00 pm Μα δεν γνωριζεις συναδερφε τους αριθμους των εγγράφων απέξω;; Τι κοιτας τις ημερομηνιες;;;Τις κοιτάω γιατί είμαι ήδη από τη Δευτέρα το πρωί στον τόπο της οργανικής μου,300 χλμ από το σπίτι μου και προβλέπεται να μείνω για 10 μέρες ακόμα γιατί ΔΕΝ παντρεύτηκα ούτε στρατιωτικό, ούτε αστυνομικό, ούτε δημ σύμβουλο, ούτε μέλος ΔΕΠ και με τέτοιες επιλογές πρέπει να μη βλέπω εγώ το παιδί μου και να ακούω και γκρίνιες από όσους φρόντισαν να πράξουν αλλιώς!!ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΕΦΕΡΑ>Οπότε ας είστε λίγο πιο διακριτικοί.ΑΥΤΑ.
Μα δεν γνωριζεις συναδερφε τους αριθμους των εγγράφων απέξω;; Τι κοιτας τις ημερομηνιες;;;
http://www.alfavita.gr/arthron/%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%80%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CF%85%CF%83%CE%B4%CE%B5-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CF%81%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%81%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%AF%CF%81%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%86%CE%B9%CF%81%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B7Ενημέρωση για τις αποσπάσεις ΚΥΣΔΕ.Ωραία μας ενημέρωσαν κατόπιν εορτής , αφού έχουμε περάσει τη μέρα μας μπροστά στον υπολογιστή !Αλλά μου κάνει τόση εντύπωση , μόνο μας λένε , σε τι ενημερώθηκαν από το αρμόδιο τμήμα του υπουργείου ..Οι ίδιοι τι κάνουν ;;;;Δεν ξέρουν ;;;Ούτε καν , μια έκφραση διαμαρτυρίας, το λιγότερο(προσωπικά θα είχα έντονης οργής !!!!) για όλη αυτή την ταλαιπωρία που περνάμε εμείς και οι οικογένειές μας!!!!Υποτίθεται οτι μας εκπροσωπούν......Πότε θα το θυμηθούν αυτό πάλι;;;Στις επόμενες εκλογές;;;;;;;;;
για τους όντες στη διάθεση που δεν δικαιούνται απόσπαση;
Παράθεση από: greedo στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 10:55:51 pmγια τους όντες στη διάθεση που δεν δικαιούνται απόσπαση; είναι σίγουρο αυτό; όσοι είναι στη διάθεση δε δικαιούνται απόσπαση;