0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: lazaros στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 09:15:41 pmΑίτηση επανεξέτασης είναι για όσους δε πηραν; Η και γι αυτούς που πήραν αλλΑ Όχι εκεί που θέλαν και θέλουν μήπως και χωρέσουν κάπου στις επόμενες; Πχ πήρες Μεσσηνία ενώ στοχευεις Αθήνα, τι κάνεις Το βλέπω παρατραβηγμένο αυτό! Νομίζω οτι όποιος τοποθετήθηκε δεν μπορεί να δοκιμάσει ξανά! Εξάλλου όλοι θα ήθελαν να χωρέσουν κάπου στις επόμενες!
Αίτηση επανεξέτασης είναι για όσους δε πηραν; Η και γι αυτούς που πήραν αλλΑ Όχι εκεί που θέλαν και θέλουν μήπως και χωρέσουν κάπου στις επόμενες; Πχ πήρες Μεσσηνία ενώ στοχευεις Αθήνα, τι κάνεις
Παράθεση από: greedo στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 09:21:16 pmΠαράθεση από: lazaros στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 09:15:41 pmΑίτηση επανεξέτασης είναι για όσους δε πηραν; Η και γι αυτούς που πήραν αλλΑ Όχι εκεί που θέλαν και θέλουν μήπως και χωρέσουν κάπου στις επόμενες; Πχ πήρες Μεσσηνία ενώ στοχευεις Αθήνα, τι κάνεις Το βλέπω παρατραβηγμένο αυτό! Νομίζω οτι όποιος τοποθετήθηκε δεν μπορεί να δοκιμάσει ξανά! Εξάλλου όλοι θα ήθελαν να χωρέσουν κάπου στις επόμενες!Μπορείς νομίζω να κάνεις νέα αίτηση. αν θα την πάρεις είναι άλλο θέμα. Προσοχή στους λόγους που επικαλείσαι...
Ο ορος ''επανεξεταση'' δεν σημαινει οτι κριθηκε η αιτηση μου μια φορα, δεν ειχα τα απαιτουμενα μορια-δικαιολογητικα συγκριτικα με αλλους, απορριφθηκε η αιτηση μου και κανω εκ νεου αιτηση, προκειμενου να επανεξεταστει σε περιπτωση που προκυψουν νεα κενα;;;Στην περιπτωση μας δεν εξεταστηκαν καθολου οι ειδικοτητες, δεν υπηρξε Α φαση αποσπασεων για τους δικους μας κλαδους. Αρα, ενω κατι δεν εξεταστηκε καν ακομη για πρωτη φορα, εγω θα ζητησω να επανεξεταστει;;;
Παράθεση από: maria2013 στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 08:49:10 pmΟ ορος ''επανεξεταση'' δεν σημαινει οτι κριθηκε η αιτηση μου μια φορα, δεν ειχα τα απαιτουμενα μορια-δικαιολογητικα συγκριτικα με αλλους, απορριφθηκε η αιτηση μου και κανω εκ νεου αιτηση, προκειμενου να επανεξεταστει σε περιπτωση που προκυψουν νεα κενα;;;Στην περιπτωση μας δεν εξεταστηκαν καθολου οι ειδικοτητες, δεν υπηρξε Α φαση αποσπασεων για τους δικους μας κλαδους. Αρα, ενω κατι δεν εξεταστηκε καν ακομη για πρωτη φορα, εγω θα ζητησω να επανεξεταστει;;;λογικα δε θα κανουμε εφοσον δεν εξεταστηκαν.τωρα τι πιστευτε μετα το ενημερωτικο,θα εξεταστουν οι αποσπασεις των ειδικοτητων μετα τις μεταταξεις ή οχι?
Παράθεση από: GTI στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 09:51:11 pmΠαράθεση από: maria2013 στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 08:49:10 pmΟ ορος ''επανεξεταση'' δεν σημαινει οτι κριθηκε η αιτηση μου μια φορα, δεν ειχα τα απαιτουμενα μορια-δικαιολογητικα συγκριτικα με αλλους, απορριφθηκε η αιτηση μου και κανω εκ νεου αιτηση, προκειμενου να επανεξεταστει σε περιπτωση που προκυψουν νεα κενα;;;Στην περιπτωση μας δεν εξεταστηκαν καθολου οι ειδικοτητες, δεν υπηρξε Α φαση αποσπασεων για τους δικους μας κλαδους. Αρα, ενω κατι δεν εξεταστηκε καν ακομη για πρωτη φορα, εγω θα ζητησω να επανεξεταστει;;;λογικα δε θα κανουμε εφοσον δεν εξεταστηκαν.τωρα τι πιστευτε μετα το ενημερωτικο,θα εξεταστουν οι αποσπασεις των ειδικοτητων μετα τις μεταταξεις ή οχι?ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Συνάδελφοι, δεν προκύπτει από πουθενά ότι δεν εξετάστηκαν (επίσημα εννοώ) αν και ισχύει, βέβαια.Συνεπώς ακολουθούμε την διαδικασία σαν να έχουν εξεταστεί και απορριφθεί!!