0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Κοράκι στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 09:34:22 amΠαράθεση από: golum στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 09:28:42 am ο καλομοιρης σε ατυπη συναντηση με αιρετους στη ΔΕΘ ειπε οτι μεχρι Τριτη β φαση μεταταξεων κ αφου ολοκληρωθει η διαδικασια, αποσπασεις για ειδικοτητες..δεν ξερω ποσο εγκυρο ειναι...αυτα ακουσα κ σας τα μεταφερωΑφού το είπε ο Καλομοίρης .... εμένα πάντως μου φαίνεται γελοίο το σενάριο αυτό. Το Υπουργείο είπε ότι θα γίνουν οι αποσπάσεις αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία των μετατάξεων, εννοώντας αφού παρουσιαστούν και τοποθετηθούν οι μεταταγέντες και ξαναμετρηθούν τα κενά. Οι αιρετοί μας το ερμήνευσαν αλλιώς. Τι μετατάξεις θα γίνουν τώρα; Για 400 ψωροθέσεις που έμειναν ακάλυπτες στην πρωτοβάθμια; Δεν είναι τελείως αστείο;Μην είσαι σίγουρη πως οι μετατάξεις θα είναι μόνο 400. Υπάρχουν νομοί που σε συγκεκριμένες ειδικότητες δεν έβγαλαν ούτε μία θέση στην πρωτοβάθμια (πχ καμία θέση για ΠΕ05 σε ηλεία, αχαία, αιτωλοακαρνανία..)Συνεπώς αν αυτό συνέβει και σε άλλους νομούς μιλάμε για πολύ περισσότερες θέσεις...
Παράθεση από: golum στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 09:28:42 am ο καλομοιρης σε ατυπη συναντηση με αιρετους στη ΔΕΘ ειπε οτι μεχρι Τριτη β φαση μεταταξεων κ αφου ολοκληρωθει η διαδικασια, αποσπασεις για ειδικοτητες..δεν ξερω ποσο εγκυρο ειναι...αυτα ακουσα κ σας τα μεταφερωΑφού το είπε ο Καλομοίρης .... εμένα πάντως μου φαίνεται γελοίο το σενάριο αυτό. Το Υπουργείο είπε ότι θα γίνουν οι αποσπάσεις αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία των μετατάξεων, εννοώντας αφού παρουσιαστούν και τοποθετηθούν οι μεταταγέντες και ξαναμετρηθούν τα κενά. Οι αιρετοί μας το ερμήνευσαν αλλιώς. Τι μετατάξεις θα γίνουν τώρα; Για 400 ψωροθέσεις που έμειναν ακάλυπτες στην πρωτοβάθμια; Δεν είναι τελείως αστείο;
ο καλομοιρης σε ατυπη συναντηση με αιρετους στη ΔΕΘ ειπε οτι μεχρι Τριτη β φαση μεταταξεων κ αφου ολοκληρωθει η διαδικασια, αποσπασεις για ειδικοτητες..δεν ξερω ποσο εγκυρο ειναι...αυτα ακουσα κ σας τα μεταφερω
Παράθεση από: anikologr στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 10:02:58 amΠαράθεση από: Κοράκι στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 09:34:22 amΠαράθεση από: golum στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 09:28:42 am ο καλομοιρης σε ατυπη συναντηση με αιρετους στη ΔΕΘ ειπε οτι μεχρι Τριτη β φαση μεταταξεων κ αφου ολοκληρωθει η διαδικασια, αποσπασεις για ειδικοτητες..δεν ξερω ποσο εγκυρο ειναι...αυτα ακουσα κ σας τα μεταφερωΑφού το είπε ο Καλομοίρης .... εμένα πάντως μου φαίνεται γελοίο το σενάριο αυτό. Το Υπουργείο είπε ότι θα γίνουν οι αποσπάσεις αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία των μετατάξεων, εννοώντας αφού παρουσιαστούν και τοποθετηθούν οι μεταταγέντες και ξαναμετρηθούν τα κενά. Οι αιρετοί μας το ερμήνευσαν αλλιώς. Τι μετατάξεις θα γίνουν τώρα; Για 400 ψωροθέσεις που έμειναν ακάλυπτες στην πρωτοβάθμια; Δεν είναι τελείως αστείο;Μην είσαι σίγουρη πως οι μετατάξεις θα είναι μόνο 400. Υπάρχουν νομοί που σε συγκεκριμένες ειδικότητες δεν έβγαλαν ούτε μία θέση στην πρωτοβάθμια (πχ καμία θέση για ΠΕ05 σε ηλεία, αχαία, αιτωλοακαρνανία..)Συνεπώς αν αυτό συνέβει και σε άλλους νομούς μιλάμε για πολύ περισσότερες θέσεις...Αυτό ισχύει τουλάχιστον για τους ΠΕ05. Ούτε το Ρέθυμνο, ούτε η Αχαία έβγαλαν κενά, πράγμα αδιανόητο. Εάν έως Τετάρτη, ημέρα αγιασμού δεν βγει νέα απόφαση για β' φάση μετατάξεων τότε μάλλον σκούρα...Πάντως το σενάριο για β' και ακόμη για γ' φάση ακούγεται πολύ
http://mpratis.gr/013/par090913.pdfΤο αρχειο περιλαμβανει πινακα με τα κενα στην Αθμια οπως υποβληθηκαν απο τις διευθυνσεις (και για ειδικοτητες) και επισης πινακα με τα κενα οπως τα κατεθεσε το Υπουργειο και συμφωνα με τον οποιο εγιναν οι αποσπασεις.Ενδεικτικα, το Υπουργειο αποφασισε οτι στην Α,
Εγώ πάντως χτύπησα 3μηνη άδεια ανατροφής με αποδοχές και τους αφήνω να αποφασίσουν μέχρι το Δεκέμβριο.Ειλικρινά, αν μου είχαν δώσει απόσπαση δεν θα την έπαιρνα την άδεια και ας τη δικαιούμαι. ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΘΕΛΩΩΩ!!!Γ..ώ την ειδικότητά μου μέσα... γυρίζω στα παιδιά μου αύριο...
http://mpratis.gr/013/par090913.pdfΔεν μου ανοιγει ο συνδεσμος....υπαρχει καποιος συναδελφος που μπορει να τα ανεβασει?