0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Rwxanh στις Σεπτεμβρίου 12, 2013, 10:36:52 pmΜαρία σ'ευχαριστώ για την υπομονή σου και την απάντησή σου. Ναι πράγματι δεν πήρα απόσπαση στην α φάση και έκανα αίτηση επανεξέτασης. Από την αρχή ήμουν στην οργανική μου στα Δωδεκάνησα, σε ξενοδοχεία και πήρα λίγες μέρες άδεια να έρθω Αθήνα να μαζέψω τα πράγματα και το μωρό και να πάμε πίσω μαζί στο σπίτι που νοίκιασα πριν φύγω. Μετά την απογοήτευση που πήρα δεν ξαναμπήκα και ήμουν σίγουρη ότι β φάση αποκλείεται να βγει τωρα κοντά και σήμερα μπάινω και βλέπω ότι θα γίνει β φάση τη στιγμή που αύριο τέτοια ώρα θα ταξιδεύω με το μωρό για Δωδεκάνησα. Και ξαφνικά αισθάνομαι πολύ μπερδεμένη...Αχ, ολοι στην ιδια θεση ειμαστε Ρωξανη, με μια βαλιτσα στο χερι. Εγω στη θεση σου δεν θα ταξιδευα αυριο, σε συμφερει να κανεις απεργια... Αν υπολογισεις τα εξοδα, νομιζω οτι σε συμφερει το δευτερο.
Μαρία σ'ευχαριστώ για την υπομονή σου και την απάντησή σου. Ναι πράγματι δεν πήρα απόσπαση στην α φάση και έκανα αίτηση επανεξέτασης. Από την αρχή ήμουν στην οργανική μου στα Δωδεκάνησα, σε ξενοδοχεία και πήρα λίγες μέρες άδεια να έρθω Αθήνα να μαζέψω τα πράγματα και το μωρό και να πάμε πίσω μαζί στο σπίτι που νοίκιασα πριν φύγω. Μετά την απογοήτευση που πήρα δεν ξαναμπήκα και ήμουν σίγουρη ότι β φάση αποκλείεται να βγει τωρα κοντά και σήμερα μπάινω και βλέπω ότι θα γίνει β φάση τη στιγμή που αύριο τέτοια ώρα θα ταξιδεύω με το μωρό για Δωδεκάνησα. Και ξαφνικά αισθάνομαι πολύ μπερδεμένη...
αποσπάσεις για τις 'ειδικές κατηγορίες' μονο???αυτων των 73 ατόμων πχ που διεύρευσαν???άλλοι εχουμε νοικιάσει σπίτι..ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ
Σε ο,τι αφορα τις ειδικοτητες που ενεπλακησαν στις μεταταξεις, δεν ξερω κατα ποσον ειναι ρεαλιστικο να διενεργηθουν και αποσπασεις των εν λογω ειδικοτητων σε περιοχες που εχουν πραγματοποιηθει ή θα πραγματοποιηθουν μεταταξεις.
Παράθεση από: Damien στις Σεπτεμβρίου 12, 2013, 10:43:32 pmΣε ο,τι αφορα τις ειδικοτητες που ενεπλακησαν στις μεταταξεις, δεν ξερω κατα ποσον ειναι ρεαλιστικο να διενεργηθουν και αποσπασεις των εν λογω ειδικοτητων σε περιοχες που εχουν πραγματοποιηθει ή θα πραγματοποιηθουν μεταταξεις.Προφανώς ... αν στον β΄ κύκλο δοθούν κενά σε περιοχές στις οποίες ζητάμε απόσπαση, τότε είναι σαν εκβιασμός να αιτηθούμε μετάταξη. Εγώ προσωπικά στην α΄ φάση δεν βρέθηκα στο δίλλημα αυτό. Οι περιοχές που ζητώ δεν έβγαλαν πλεονάσματα στη
Απο γραφείο του υπουργού:Αποσπασεις
Παράθεση από: Κοράκι στις Σεπτεμβρίου 12, 2013, 10:50:04 pmΠαράθεση από: Damien στις Σεπτεμβρίου 12, 2013, 10:43:32 pmΣε ο,τι αφορα τις ειδικοτητες που ενεπλακησαν στις μεταταξεις, δεν ξερω κατα ποσον ειναι ρεαλιστικο να διενεργηθουν και αποσπασεις των εν λογω ειδικοτητων σε περιοχες που εχουν πραγματοποιηθει ή θα πραγματοποιηθουν μεταταξεις.Προφανώς ... αν στον β΄ κύκλο δοθούν κενά σε περιοχές στις οποίες ζητάμε απόσπαση, τότε είναι σαν εκβιασμός να αιτηθούμε μετάταξη. Εγώ προσωπικά στην α΄ φάση δεν βρέθηκα στο δίλλημα αυτό. Οι περιοχές που ζητώ δεν έβγαλαν πλεονάσματα στη