0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προς ενημέρωση των Συναδέλφων που περιμένουν Απόσπαση:Σήμερα το μεσημέρι μίλαγα με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης στην Περιοχή μου και μου είπεγια 2η φάση μετατάξεων με Νέα Κενά ανά Νομό άσχετα με τα κενά της 1η φάσης(τραγικό δεν το συζητώ).Είχε βγάλει και τα νούμερα που θα δώσει ή έχει ήδη δώσει....Αυτό, δυστυχώς, σημαίνει, αντικειμενικά, περαιτέρω χρονική μετατόπιση της διαδικασίας και λογικήσυμπίεση του αριθμού των αποσπάσεων για τις ειδικότητες που θα υποστούν μετατάξεις....
Ναι εγω το παραδεχομαι συναδελφοι ειμαι σε πανικο σε απελπισια πως να σας το πω....κανω τοσα χιλιομετρα αφηνω το παιδι μου λεφτα δε βγαζω περιφερομαι σε τεσσερα σχολεια που με κοιτανε περιεργα οταν τους λεω οτι πρεπει κ εγω να αφηνω το παιδι στο σταθμο κ μετα θα ερχομαι κ ολοι ρωτανε που ειναι ο πατερας λες κ ειμαι υποχρεωμενη να λεω τα οικογενειακα μου....κ για να με εξυπηρετησουν ο καθενας κατι θελει να μου φορτωσει κυριως εφημερειες...Τα πα....ουφφφφφφ
Μια διεθυντρια εκ των τεσσαρων μου το ειπε ξεκαθαρα δεν θα παω την πρωτη ωρα αν δεχτω να κανω εφημερια... νταβατζιλικι κανονικο...τι να κανω;
Ακριβως εκει παταει κ αυτη οτι επειδη υποχρεουμαι να ειμαι 8-2 θα πρεπει να μη μιλησω κ να παρω τη μιση εφημερεια για να παω ατυπα απο τη δευτερη ωρα... Μερικοι διευθυντες βασιλικοτεροι του βασιλεως.... Bitch ρσυ μεσα απ το γραφειο τι ακους για μεταταξεις θα γινουν κ αλλες;
@ bitch, είναι καθαυτό παράνομο ή απλά "ψιλοπαράτυπο"; Ρωτάω γιατί σε κάποια σχολεία που εφαρμοζόταν με διευκόλυνε πραγματικά! Αντίθετα μία φορά που έτυχα σε σχολείο με εφημερία όλη τη μέρα, η Δευτέρα ήταν η χειρότερη μέρα μου! Το κορυφαίο όμως ήταν όταν υπηρέτησα σε εσπερινό, που δεν είχε καθόλου εφημερίες!
να ρωτήσω κάτι : έστω ότι κάνεις την εφημερία που σου προτείνει δηλαδή 11-2. Γιατί δεν μπορείς να το κάνεις αυτο; θέλω να πω πρέπει να πας να πάρεις το παιδί απ΄το σχολείο ή δεν προλαβαινεις το λεωφορείο; πού μπορείς να πατήσεις δηλαδή για να αρνηθείς; ή να αναφέρεις κώλυμα; για τις μετατάξεις δεν ξέρω τίποτα συγκεκριμένο πλέον διότι ειμαι εκτός χώρας.