0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τελικά από ότι καταλαβαίνω αν δεν κάνεις αιτήσεις επανεξέτασης δεν έχεις ελπίδα για απόσπαση,έτσι δεν είναι?κατά την άποψή σας παίζει μέσο σαυτές τις αποσπάσεις,γιατί είδα κ αγγλικών για θεσσαλονίκη με 4,9 μόρια κ τρελάθηκα!
Εμενα φιλη μου ΠΕ05 περιμενε ενα μηνα παντως για να βρεθει αντικαταστατης, δεν την αποδέσμευε η περιφέρεια...Ο,τι θέλουν κάνουν μου φαίνεται. Εγώ είδα ότι πήραν 3 απόσπαση στην περιοχή που ήθελα με πολύ λιγότερα μόρια από μένα. Τι παίζει;Ξέρει κανείς πώς έγιναν οι αποσπάσεις;;;Εγώ είχα κάνει μια φορά αίτηση επανεξέτασης..Μετά, επειδή τόνισαν στις προηγούμενες αποσπάσεις ότι έγιναν μονο από πλεονασματικές περιοχές, δεν κατέθεσα ξανά αίτηση επαναξέτασης...Λέτε να φταίει αυτό;;;Εγώ σκέφτομαι να πάω στη
Είδατε στον πίνακα των αποσπασμένων να φιγουράρουν άτομα με λιγότερα μόρια από εσάς που αποσπάστηκαν στο ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ συμφερόντων σας; Τότε σίγουρα δεν είχατε κάνει αίτηση επανεξέτασης / ένσταση στην ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φάση αποσπάσεων. Έχει υποθεί πολλές φορές εδώ μέσα. Κι εγώ το τόνισα σε προηγούμενο μήνυμά μου. Ακόμη και στις τελευταίες αποσπάσεις (που δόθηκαν μόνο από πλεονασματικές προς ελλειμματικές περιοχές) ξαναέκανα ένσταση. Τηλεφώνησα πρώτα στον αιρετό και τον ρώτησα τι νόημα θα είχε να ξαναέγραφα πάλι τα ίδια και τα ίδια και μου τόνισε πως είχα ελπίδες για απόσπαση ΜΟΝΟ αν ξαναέκανα αίτηση επανεξέτασης. Τελικά τα κατάφερα. Όμως, συνάδελφοί μου που δεν πείστηκαν για την αναγκαιότητα της εκ νέου αίτησης, παρόλο που συγκέντρωνα πολλά μόρια, δεν πήραν απόσπαση. Δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα. Σ' αυτή τη χώρα πρέπει καθημερινά να πασχίζεις να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας...
Καλησπέρα. Ώντας στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ με τοποθέτησαν στην Α/θμια όπου έχω ωράριο σε Δημοτικό. Πήρα απόσπαση σε άλλο νομό στη
Η
Γεια σας συνάδελφοι, συγχαρητήρια σε όσους πήραν την απόσπασηεγώ δυστυχώς δεν... Οπως ρωτάει κ η συνάδελφος nena8 πιο πάνω τελικά τα μόρια μετράνε?ή ισχύει αυτό που έχω διαβάσει εδώ ότι οι αποσπάσεις γίνονται από ελλειματικές/πλεονασματικές περιοχές ?Που μπορούμε να δούμε αν η περιοχή που ανήκουμε και η περιοχή που θέλουμε να πάμε είναι ελλειματική ή οτιδήποτε?Στο δια ταύτα τώρα:Στο σημερινό πίνακα που αναρτήθηκε υπάρχει ένα άτομο που πήρε απόσπαση στην περιοχή των συμφερόντων μουμε λιγότερα μόρια από μένα.Μπορώ μήπως να κάνω αίτηση επανεξέτασης ή ένσταση? Θα με καθοδηγήσουν ίσως στη δευτεροβάθμια?Πρέπει να εξετάσω πρώτα τι είδους είναι το πύσδε προέλευσής του?Ευχαριστώ πολύ
Τι λέει ο άνθρωπος!Δηλαδή αν στείλουν αύριο αναπληρωτές πχ ΠΕ06 δε θα τους αφήσει να φύγουν; Θα περιμένει να αντικατασταθούν και οι ΠΕ08, οι ΠΕ11 και όλες οι ειδικότητες ταυτόχρονα και θα τους αποδεσμεύσει όλους μαζικά;Κουφάθηκα τώρα!Νομίζω πρέπει να το ψάξεις λίγο περισσότερο και να πας με συγκεκριμένα στοιχεία να απαιτήσεις να φύγεις!