0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχουν μετακινηθεί από το ίδιο Πυσδε που υπηρετούμε στον ίδιο τόπο κατοικίας μας, συνάδελφοι με 12 κ 28 μόρια ενώ εγώ με 38 δεν πήρα απόσπαση. (έχω κάνει κ αίτηση θεραπείας αν μου πείτε ότι δεν έκανα). Τώρα τί κάνω; ένσταση ή ξανά αίτηση θεραπείας; ή και τα δύο;
Εξαρτάται αν σε ΔΙΕΘΕΣΑΝ στην Αθμια για συμπλήρωση ή αν σε απέσπασαν εξολοκλήρου. Στη 2η περίπτωση η αθμια,στην 1η η βθμιαSent from my Nexus 4 using Tapatalk
το ξαναποστάρω γιατί ίσως να μην το προσέξατε.έχω ελπίδες λέτε να συμπεριλάβουν κι εμένα ή πέταξε το πουλί.επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πόσες αιτήσεις επανεξέτασης έπρεπε να κάνουμε;μία δεν έφτανε;
Δε νομίζω ότι έγιναν από πλεονασματικές περιοχές. Πώς χαρακτηρίζεται μια περιοχή πλεονασματική;Κατά το δοκούν; Από το ΠΥΣΔΕ μου έφυγε συνάδελφος που κάλυπτε ωράριο 22 ωρών στην Πρωτοβάθμια. Κ μάλιστα της είχαν πει στις προηγούμενες αποσπάσεις ότι δεν τη δηλώνουν ως πλεονάζουσα, γιατί καλύπτει ωραιότατα το ωράριό της (στην πρωτοβάθμια μεν, αλλά το καλύπτει).Κ γω το ίδιο, καλύπτω κ σε γυμνάσιο κ σε δημοτικά. Εγώ ψάχνω να βρω κάτι επίσημα γραμμένο που να λέει ότι υποχρεούμαστε να κάνουμε αιτήσεις επανεξέτασης μετά από κάθε κύμα. Δε βρίσκω κάτι...Καλά, κ να μας δώσουν απόσπαση, δε νομίζω να ρθει ποτέ αντικαταστάτης για ΠΕ07... Αλλά για την τιμή των όπλων θα πάω να ρίξω την ένσταση, μπας κ καταλάβω τι έγινε πάλι...Δε μας έφταναν οι ό,τι να ναι μετατάξεις, τώρα αναρωτιόμαστε κάθε φορά κ για τις αποσπάσεις...
Παιδιά από την περιοχή που φεύγω (λέμε τώρα ) εγώ είχε δηλώσει 0 κενά και δώσαν αποσπάσεις.Μια ερώτηση: είχαν διαθέσει πριν κανένα μήνα αρκετά άτομα της ειδικότητας μου στην πρωτοβάθμια, δεν μπορούν να τα "ζητήσουν" πίσω αφού τώρα τους προέκυψαν ανάγκες; (για να μας αφήσουν να φύγουμε), αν και επαναλαμβάνω ότι εμένα καλύπτεται μια χαρά το ωραριο μου από τη συνάδελφο του γυμνασίου.
Να ρωτήσω κάτι ;Τελικά τις αποσπάσεις γιατί τις έκαναν αφου δεν αποδεσμεύει κανείς κανέναν;Με τα νεύρα μας και τις οικογένειές μας παίζουν;Έχει κανείς ενημέρωση από αιρετούς και διευθυντές για το τι μέλει γενέσθαι;