0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά είμαι ΠΕ 07 κι έχω πάρει απόσπαση εδώ και δύομισι μήνες και δεν έχω αποδεσμευτεί ακόμα. Και χθες μαθαίνω πως δεν παίρνει αναπληρωτές ΠΕ 07. Η τελευταία ελπίδα πάει κι αυτή! Όλο αυτό το διάστημα έχω ανακατέψει τον κόσμο ολόκληρο αλλά τίποτα. Μόνο αν πιεστεί να πάρει πίσω την Υπουργική απόφαση μπορεί να γίνει κάτι αλλιώς δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Απελπισία, απογοήτευση, το απίστευτο μαρτύριο!
πάντως εγω ήξερα οτι αν παρεις ανευ αποδοχων σε βγαζουν εκτος πινακα και δεν παιρνεις ουτε αποσπαση ουτε τιποτα.Το οτι πηραν αποσπαση ατομα που ειχαν κανει αιτηση για ανευ μου δινει ελπιδες για του χρονου..
Εννοώ ότι δεν πήρε αναπληρωτές ΠΕ 07 με τις σημερινές προσλήψεις! Τώρα αν θα γίνουν προσλήψεις κι αργότερα δεν ξέρω! Αλλά ως πότε πια θ αντέχουμε το μαρτύριο της σταγόνας. Σήμερα, αύριο, την άλλη εβδομάδα, σήμερα ΠΕ 06, αύριο ΠΕ 1000, είναι απαράδεκτο αυτό που ζούμε φέτος! Μας ακούει κανείς; Υποφέρουμε! Όσο για τους αιρετούς με όσους μίλησα μου είπαν τα ίδια: οι προιστάμενοι φοβούνται άρα και υπακούνε!