0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω ΡΑ ότι σου απάντησα.Το να προσπαθήσω να βάλω ένα λιθαράκι στην (όποια εγώ πιστεύω με το ελάχιστο μυαλό μου) αναγκαία μετάλλαξη του πολίτη ξεπερνά τα όρια του δικού μου προσδόκιμου ζωής (άρα τείνω να παραιτηθώ-προσαρμοστώ)Είναι απαραίτητη ακόμα μια καταστροφή. Είναι βέβαιο.Ίσως αν διδαχτούμε την ιστορία (είμαι ΠΕ19) σε σωστότερη-συγκριτικότερη βάση, γλιτώσουμε άλλες καταστροφές.Μπορεί κάποιος να εμφυσήσει στα παιδιά τη σπειροειδή εξέλιξη της ιστορίας ώστε να υπάρχει πρόοδος σε κάποια πράγματα και όχι οπισθοδρόμηση και συνεχής παγίδευση στις σπείρες?Αυτά. Καταλήγω λοιπόν στο ότι ΝΑΙ προσπαθούμε να τη γλιτώσουμε. Το αν αυτό καταδικάσει τα παιδιά μας δε μας νοιάζει...
ΡΑ, προσωπική άποψη έχω για το πως θα γίνει αυτό. Δεν συμφωνώ με αυτό που υποννοείς ότι ένας είναι ο δρόμος. Αυτό της ΤΡΟΙΚΑ. Δεν είμαστε μόνο οι Έλληνες που υποφέρουμε από την πολιτική της. Δες λίγο γύρω σου. Υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις και μέσα και έξω από την Ελλάδα με πολλές προτάσεις. Δεν θέλω να πάρω το μέρος κάποιου συγκεκριμμένα. Εγώ ζητώ συνεργασία όχι μόνο σε εθνικό επίπεδο αλλά σε ευρωπαϊκό. Ανάσα δεν πέρνουμε με αυτή την πολιτική που δεν οδηγεί πουθενά ...
Κοιτάξτε πότε έστειλε το μήνυμα ο ΡΑ στο πάνω μέρος του μηνύματος και στο κάτω πότε το ξανάστειλε διπλασιασμένο και βάλε. Αυτό τόνισα...
@PA αν θυμάμαι καλά η ΕΡΤ έκλεισε και θα ξανάνοιγε αν ξανάνοιγε.Τώρα αν εσύ δεν το λες ΗΤΤΑ αυτό της Κυβέρνησης.Ανοιγμα ΕΡΤ, λειτουργία υπό παλιό καθεστώς, επαναπρόσληψη εργαζομένων και απολύσεις με κριτήρια;;; εντάξει μάλλον κάτι άλλο διαβάζουμε.
Παράθεση από: sikat στις Ιουνίου 17, 2013, 11:21:59 pmΚοιτάξτε πότε έστειλε το μήνυμα ο ΡΑ στο πάνω μέρος του μηνύματος και στο κάτω πότε το ξανάστειλε διπλασιασμένο και βάλε. Αυτό τόνισα...Συνεχίζει να συμπληρώνεις τα μηνύματά σου μετά από αρκετό χρόνο ενω κάποιος σου απαντά στο νόημα του αρχικού τμήματος. Έχεις δει άλλον να κάνει το ίδιο;
Δε διαφωνούμε πουθενά. Κανένας δε θα τη γλιτώσει. Ακόμα και αυτός που σε απόλυτους αριθμούς θα μένει αλώβητος, θα ζει σε ένα περιβάλλον όπου οι αστάθμητοι παράγοντες θα είναι όλο και περισσότεροι και όλο και απειλητικότεροι για την καλοζωία του.Δεν ξέρω αν υπάρχουν manipulators που κινούν τα νήματα ετούτου του κόσμου ή είναι η μοίρα του κόσμου τόσο εύκολα να παγιδεύεται, αλλά εν τέλει η σφαλιάρες δείχνουν αναπόφευκτες.
Παράθεση από: guestteacher στις Ιουνίου 18, 2013, 12:04:17 am@PA αν θυμάμαι καλά η ΕΡΤ έκλεισε και θα ξανάνοιγε αν ξανάνοιγε.Τώρα αν εσύ δεν το λες ΗΤΤΑ αυτό της Κυβέρνησης.Ανοιγμα ΕΡΤ, λειτουργία υπό παλιό καθεστώς, επαναπρόσληψη εργαζομένων και απολύσεις με κριτήρια;;; εντάξει μάλλον κάτι άλλο διαβάζουμε.Η κυβέρνηση πετυχαίνει αυτό που ήθελε ( το κουκλοθέατρο των 3 μελών της δεν με αφορά).Τα δυνατά ρουσφέτια θα έχουν τον δρόμο που σου είπα.Τα άλλα, θα βολευτούν με την αποζημίωση.Έρχονται άλλα τώρα.
@PA αν θυμάμαι καλά η ΕΡΤ έκλεισε και θα ξανάνοιγε αν ξανάνοιγε.Τώρα αν εσύ δεν το λες ΗΤΤΑ αυτό της Κυβέρνησης.Ανοιγμα ΕΡΤ, λειτουργία υπό παλιό καθεστώς, επαναπρόσληψη εργαζομένων και απολύσεις με κριτήρια;;; εντάξει μάλλον κάτι άλλο διαβάζουμε.Συγγνώμη αλλά δεν περίενα και από το ΣτΕ να παύσει την Κυβέρνηση. Απλά της έστειλε το μήνυμα...το ίδιο μήνυμα που θα στείλει και σε απολύσεις εκπαιδευτικών...
Παράθεση από: PA στις Ιουνίου 18, 2013, 12:06:28 amΠαράθεση από: guestteacher στις Ιουνίου 18, 2013, 12:04:17 am@PA αν θυμάμαι καλά η ΕΡΤ έκλεισε και θα ξανάνοιγε αν ξανάνοιγε.Τώρα αν εσύ δεν το λες ΗΤΤΑ αυτό της Κυβέρνησης.Ανοιγμα ΕΡΤ, λειτουργία υπό παλιό καθεστώς, επαναπρόσληψη εργαζομένων και απολύσεις με κριτήρια;;; εντάξει μάλλον κάτι άλλο διαβάζουμε.Η κυβέρνηση πετυχαίνει αυτό που ήθελε ( το κουκλοθέατρο των 3 μελών της δεν με αφορά).Τα δυνατά ρουσφέτια θα έχουν τον δρόμο που σου είπα.Τα άλλα, θα βολευτούν με την αποζημίωση.Έρχονται άλλα τώρα.Επειδή πρέπει να κλείσω.Μολών λαβέ.Να θυμίσω ότι αν μας βγάλει σε διαθεσιμότητα τον Ιούλη όπως λες του χρόνου Μάη έχουμε εκλογές. Με ένα 10% το πολύ στα τρία κομματάκια θα κλάψουν μανούλες...
Παράθεση από: guestteacher στις Ιουνίου 18, 2013, 12:04:17 am@PA αν θυμάμαι καλά η ΕΡΤ έκλεισε και θα ξανάνοιγε αν ξανάνοιγε.Τώρα αν εσύ δεν το λες ΗΤΤΑ αυτό της Κυβέρνησης.Ανοιγμα ΕΡΤ, λειτουργία υπό παλιό καθεστώς, επαναπρόσληψη εργαζομένων και απολύσεις με κριτήρια;;; εντάξει μάλλον κάτι άλλο διαβάζουμε.Συγγνώμη αλλά δεν περίενα και από το ΣτΕ να παύσει την Κυβέρνηση. Απλά της έστειλε το μήνυμα...το ίδιο μήνυμα που θα στείλει και σε απολύσεις εκπαιδευτικών...Συνάδελφε ουσιαστικά η απόφαση του ΣτΕ είναι η πρόταση του Σαμαρά στους κυβερνητικούς εταίρους και στην ουσία το ΣτΕ λέει ναι στη λειτουργία της ΕΡΤ μέχρι να δημιουργηθεί ο νέος φορέας, επίσης λέει πως προσωρινά αναστέλλεται η ΚΥΑ, σχετικά έχει επισημάνει και η συνάδελφος apri παραθέτοντας και τους σχετικούς συνδέσμους.