0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nat84 στις Αυγούστου 01, 2013, 12:48:33 pmΚαλημέρα! Lasid, να σε ρωτήσω κι εγώ κάποια πράγματα γιατί βλέπω ότι γνωρίζεις σχετικά με τις ΕΠΑΣ. Φέτος έκανα πρώτη φορά τα χαρτιά μου για τις ΕΠΑΣ. Είμαι ΠΕ 06 Αγγλικών. Έχω δηλώσει 5 ΕΠΑΣ από τις 8 που ζητούσαν την ειδικότητά μου στην περιφέρεια που με ενδιέφερε. Στον πίνακα που ανακοινώθηκε είμαι σε 2 ΕΠΑΣ 4η στους ανέργους κ στις υπόλοιπες 6η στη σειρά. Έχω πιθανότητες για πρόσληψη ή συνήθως παίρνουν μόνο 1-2 άτομα? Και κάτι άλλο. Η ωριαία αντιμισθία ποια είναι?Αν σε αυτές τις 5 ΕΠΑΣ παίζουν τα ίδια ονόματα, τότε μπορεί και να έχεις πιθανότητες πρόσληψης.Είσαι 4η και 6η...δεν είναι και τόσο κακή σειρά, αφού έκανες αίτηση σε 5 ΕΠΑΣ. Κάποιοι Πε06 θα αρνηθούν γιατί μπορεί να τους καλέσει το Υπ. Παιδείας...οπότε μπορεί να σου δώσουν λίγες ώρες έστω σε μια ΕΠΑΣ.Η ωριαία αντιμισθία είναι 15
Καλημέρα! Lasid, να σε ρωτήσω κι εγώ κάποια πράγματα γιατί βλέπω ότι γνωρίζεις σχετικά με τις ΕΠΑΣ. Φέτος έκανα πρώτη φορά τα χαρτιά μου για τις ΕΠΑΣ. Είμαι ΠΕ 06 Αγγλικών. Έχω δηλώσει 5 ΕΠΑΣ από τις 8 που ζητούσαν την ειδικότητά μου στην περιφέρεια που με ενδιέφερε. Στον πίνακα που ανακοινώθηκε είμαι σε 2 ΕΠΑΣ 4η στους ανέργους κ στις υπόλοιπες 6η στη σειρά. Έχω πιθανότητες για πρόσληψη ή συνήθως παίρνουν μόνο 1-2 άτομα? Και κάτι άλλο. Η ωριαία αντιμισθία ποια είναι?
Πιστεύω ότι έχει δοθεί μαζί με τον μισθό του Ιουνίου, όπως γίνεται κάθε χρονιά nick00.Παρακαλώ nat84.
Eπίσης αν μπορεί κάποιος να απαντήσει πόσο πληρώνουν την ώρα (καθαρά) σε έναν απόφοιτο πανεπιστημίου σε μαστερ
Αυτό το 12,50