0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχουν καλυφθεί σε όλες τις ειδικότητες;
Οδηγίες πρόσληψης5.στΤα αμιγώς εργαστηριακά........μπλα....μπλα...μπλα.....Ως δεύτεροι ή τρίτοι μπορούν να διδάσκουν στα εργαστηριακά μαθήματα μόνιμοι εκπαιδευτικοί των κλάδων ΤΕ ή ΔΕ, προκειμένου να συμπληρώσουν το εκπαιδευτικό τους ωράριο.ΘΕΜΑ: «Ανάθεση διδασκαλίας εργαστη-ριακών μαθημάτων στις ΕΠΑ.ΣΜαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ.Έχοντας υπόψη: Την υπ’ αριθμ. Γ2/95864/17-9-2002 εγκύκλιο του ΥΠΕΠΘ.Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ ΕΗ διδασκαλία των εργαστηριακών μαθημάτων που διεξάγεται στα εργαστήρια των τομέωνμηχανολογικού, ηλεκτρονικού, ηλεκτρολογικού καθώς και των ειδικοτήτων Αρτοποιϊας-Ζαχαροπλαστικής,Μαγειρικής Τέχνης, Ξυλουργών-Επιπλοποιών, Ναυπηγικής
Ναι Lasid μου δούλευα.Να φανταστείς έπιασα δουλεια στην Τρίπολη παρ ότι δεν είμαι από εκεί για να μπορέσω να κανω μαθημα στην επασ!μακάρι να φταίει το γεγονός ότι ήταν Παρασκευή.εχω μιλήσει με το διευθυντή 3 φορές τις προηγούμενες βδομάδες.μου τόνισε ότι γίνονται όλα αξιοκρατικά κ την τελευταία φορα σημείωσε το όνομα μου. Ελπίζω απλώς να καθυστερεί να καλέσει...
Πολύ λογικό. Ήταν Παρασκευή και η ΕΠΑΣ λειτουργούσε μόνο πρωΐ. Πρόγραμμα μαθημάτων και κατάλογο τμημάτων δεν αναρτούν από τώρα. Σε όλες τις ΕΠΑΣ αυτό που βρίσκεις στα τζάμια τέτοια περίοδο είναι οριστικοί πίνακες ωρομισθίων εκπαιδευτικών και πρόγραμμα εξεταστικής του Σεπτεμβρίου για τους μαθητές.