0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και μια ερώτηση: Όταν κάποιος εργάζεται σε ΝΠΔΔ αλλά με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ποια επιλογή πρέπει να δηλώσει;
Καλησπέρα συνάδελφοι. Θα ήθελα να αναφέρω και τη δική μου περίπτωση. Ανήκω σε ΔΕ κατηγορία και είμαι άνεργος πρώτος στα μόρια στην κατηγορία μου. Δεν υπάρχει άλλος άνεργος κάτω από μένα, μόνο ένας ιδιώτης (αγρότης στο επάγγελμα) με λιγότερα μόρια.
Ο διευθυντης της ΕΠΑΣ τι σου ειπε? Εσυ μπορεις να προσκομισεις "Αδεια ασκησης ιδιωτικου εργου" απο την υπηρεσια σου, ως υπαλληλος ορισμενου χρονου?
Ο διευθυντής μου είπε να μην το δηλώσω στην υπηρεσία μου... Νομίζω όμως ότι θα χρειαστεί να προσκομμίσω άδεια ιδιωτικού έργου αφού το λέει η δήλωση. Υπάρχει στις ΕΠΑΣ λογιστήριο; Αν υπάρχει μπορεί να μου το ζητήσουν όταν είναι να πληρωθώ...Για να πω την αλήθεια έβαλα την πρώτη επιλογή αλλά έγραψα χειρόγραφα ότι είμαι με σύμβαση ΙΔΟΧ. Αναρωτιέμαι όμως αν υπάγομαι στον ιδιωτικό τομέα.
Γίνεται να πάρουν κάποιον σε μια ΕΠΑΣ για x ώρες και τον από κάτω του σε μόρια σε άλλη ΕΠΑΣ με παραπάνω ώρες;
Κατ' αρχάς σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Λοιπόν οι συνολικές ώρες του μαθήματος είναι 25. Σε εμένα δίναν 13 και στον ιδιώτη τις υπόλοιπες, δηλαδή 12. Σήμερα που πήγα από την συγκεκριμένη ΕΠΑΣ και συζήτησα με τους αρμόδιους, δεν μου είπαν τίποτα για πλήρες ωράριο,και μου άφησαν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Μου είπαν μόνο ότι θα προσπαθήσουν και θα κάνουν ό,τι μπορούν (να σημειώσω ότι και πέρυσι κάπως έτσι έγινε και πήρα τελικά αυτές τις 13 ώρες). Ωστόσο, τους απέδειξα ότι γνωρίζω τους περιορισμούς της διευκρινιστικής (περί 1/3 των συνολικών ωρών) αλλά δε πήρα συγκεκριμένη απάντηση στα ερωτήματά μου. Τι θα πρέπει να κάνω? Μέχρι πέρυσι δεν ήθελα να κάνω θέμα, αλλά φέτος επειδή έχει ζορίσει πολύ η κατάσταση και το εισόδημα είναι 0 εδώ και καιρό κάπως πρέπει να διεκδικήσω τα αυτονόητα.
Υπάρχουν πίνακες ΠΕ και ΤΕ στην ειδικότητά σου; Εαν υπάρχουν τότε προηγούνται όλοι οι υπόλοιποι κατά την διαδικασία προσλήψεων. Εκτός κι αν θέλουν να πάρουν τον αγρότη και αναγκαστικά ειδοποιούν κι εσένα.[
καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς εάν ειδοποιήσανε πληροφορικούς απο επάς Αττικής ?