0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η προσωπική μου άποψη είναι το επίπεδο ανεβαίνει όταντο επίπεδο σπουδών είναι ανεβασμένο. Δεν εξαρτάται από το πόσοι θα μπουν αλλά από το πόσοι θα βγουν. Όταν είναι αυτονόητο ότι θα βγουν όλοι, δεν έχει σημασία αν οι "ολοι"αυτοί έχουν μεταπτυχιακό ή κάποια 2η ξένη γλώσσα ή τίποτααπό τα παραπάνω, είναι ήδη υποβαθμισμένο το πακέτο.
γενικά έχεις ένα δίκιο σε αυτά που λες αλλά ο τρόπος που τα εκφράζεις είναι λίγο ακραίος.Διαφωνώ σε 2 σημεία στο παραπάνω σου μήνυμα.1ον) Όσοι μπαίνουν ΑΕΙ δε βγαίνουν οπωσδήποτε, αλλιώς δε θα υπήρχαν τόσοι πολλοί αιώνιοι φοιτητές.2ον) Μπορεί το μεταπτυχιακό και η 2η ξένη γλώσσα να μην αποτελούν αντικειμενικά κριτήρια εισαγωγής αλλά τουλάχιστον είναι μετρήσιμα. Παλιότερα εισαγόταν όποιος είχε μπάρμπα στην Κορώνη.Σίγουρα πάντως διαφωνώ με τη λογική ότι αυτοί που μπήκαν στην ΑΣΠΑΙΤΕ ήταν καλοί καιοι τωρινοί όχι γιατί θα είναι διπλάσιοι. Είναι σαν να λές ότι ένα πολυτεχνείο που δεχόταν 100προπτυχιακούς φοιτητές είναι καλό αλλά όταν άρχισε να εισάγει 200 ανά έτος το επίπεδο έπεσεκαι το πτυχίο του έχασε την αξία του.
να καταθεσω κι εγω την ταπεινη μου αποψη η οποια ειναι οτι η σχολικη ταξη συναδελφοι δε μαθαινεται ποτε.....οσοι δουλεψετε- κι ας με διαψευσει καποιος που εχει εργαστει ηδη σε ταξη- θα καταλαβετε με τα χρονια οτι εχετε να κανετε με ενα δυναμικο κομματι με 20,30,40 διαφορετικες συμπεριφορες τις οποιες θα πρεπει να χειριζεστε. Οσες ασπαιτε και να πας οσα μεταπτυχιακα και να κανεις αν δεν καταλαβεις οτι αυτες οι συμπεριφορες δεν χωρανε σε φορμες στο τελος θα γινεις ενας αρτηριοσκληρωτικος μονοκοματος εκπαιδευτικος με 5,10,15 λυσεις για καθε προβλημα που εμαθες η σε καποιο βιβλιο παιδαγωγικης η σε καποια ασπαιτε κλπ κλπ. Οσοι εδωσαν σε καποιο διαγωνισμο του ασεπ θα θυμουνται καποιες αστειες εως γελοιες λυσεις σε καποια παιδαγωγικα θεματα. Για μενα η παιδαγωγικη ειναι πρωτα απ ολα ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ
Ο ΟΑΕΔ είναι προ των πυλών κ οι προσλήψεις του χρόνου θα είναι μεσω ΟΑΕΔ. Οπότε πια μεταπτυχιακά κ παιδαγωγική κατάρτιση?? Πρέπει όλοι μαζί να ενωθούμε για το καλό όλων!!!!!!!!!!!!!!!!!