0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ath77 στις Ιουλίου 09, 2013, 05:32:58 pmΠάντως και εμένα όταν πήγα να κάνω την αίτηση που είπε ότι είναι πολύ σημαντικό να αναφέρω πως έχω κάνει αίτηση μετάταξης για την πρωτοβάθμια. Να γράψω μάλιστα και τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης αυτής. Τώρα που το βρήκε η διευθύντρια αυτό γραμμένο δεν ξέρω. Τελικά βέβαια έκανα ανάκληση.Για ποιό λόγο στο είπαν αυτό?Ανήκεις στη δευτεροβάθμια κ' έκανες αίτηση για πειραματικό πρωτοβάθμιας?
Πάντως και εμένα όταν πήγα να κάνω την αίτηση που είπε ότι είναι πολύ σημαντικό να αναφέρω πως έχω κάνει αίτηση μετάταξης για την πρωτοβάθμια. Να γράψω μάλιστα και τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης αυτής. Τώρα που το βρήκε η διευθύντρια αυτό γραμμένο δεν ξέρω. Τελικά βέβαια έκανα ανάκληση.
παιδιά καλημέρα.ξέρει κανείς τι ώρα θα βγουν οι πίνακες με τα μόρια? και σε ποια ιστοσελίδα?με έχει φάει η αγωνία....
Ας ενημερώσει κάποιος τη δεππς πως όταν λέει η εγκύκλιος ΜΕΧΡΙ 10/7,εννοούμε το αργότερο 10/7 αν όχι πιο πριν.Τι δεν καταλαβαίνουν δηλαδή και μας έχουν βγάλει τη πίστη???Τόσο δύσκολο είναι και αυτό??
Εγώ ακόμα δεν έχω λάβει κανένα mail. Είστε κι άλλοι που επίσης δεν είχατε καμία ειδοποίηση για ο,τιδήποτε αφορά τη διαδικασία;Οι δε ιστοσελίδες των σχολείων είναι εντελώς ανενημέρωτες για το όλο θέμα.