0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποιός είχε πεί οτι δεν θαναι πολλές οι αιτήσεις όταν εγώ έλεγα οτι θάναι χιλιάδες?Ποιοοοοοοοοοοοοοοοός?
Παράθεση από: john-πε06 στις Ιουλίου 11, 2013, 11:09:00 amΠοιός είχε πεί οτι δεν θαναι πολλές οι αιτήσεις όταν εγώ έλεγα οτι θάναι χιλιάδες?Ποιοοοοοοοοοοοοοοοός?εγώ, και εδώ που τα λέμε δεν νομίζω ότι έπεσα έξω: 170 αιτήσεις ΠΕ 02 για όλα τα ΠΠΣ της επικράτειας, ΄πιστεύω ότι είναι λίγες.
Οι τιτλούχοι διδάκτορες-φωστήρες πάντως που στελεχώνουν ήδη τους πυρήνες των πειραματικών κολλεγίων, στερούνται βασικών γνώσεων ορθογραφίας....Στην ένσταση η λέξη'' Κατάρτηση'' δε γράφεται με ''η''γιατι πολύ απλά,όπως μαθαίναμε στο δημοτικό τα ρήματα σε -ίζω σχηματίζουν τα παράγωγά τους σε -ι....
Παράθεση από: john-πε06 στις Ιουλίου 11, 2013, 11:09:00 amΠοιός είχε πεί οτι δεν θαναι πολλές οι αιτήσεις όταν εγώ έλεγα οτι θάναι χιλιάδες?Ποιοοοοοοοοοοοοοοοός?Λοιπόν και εγώ εντυπωσιάστηκα από το πλήθος των αιτήσεων.Τι να πω;Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν:Η μια κατηγορία αιτούντων να αποτελείται από διαθεσίτες, δυσαρεστημένους εκεί που είναι, για οποιονδήποτε λόγο π.χ. απόσταση, σύλλογος κ.α., επαπειλούμενους υπεράριθμους κ.λπ. Λογικό να επιδιώκουν μια σίγουρη πενταετία.Οι υπόλοιποι τι μπορεί να είναι; Γιατί ένας τακτοποιημένος (προκλητική λέξη στις μέρες μας), ασφαλής( ; ) οργανικούχος να παίξει το χαρτί του ΠΠΣ; Δόξα; Χρήμα; Τι να έχει στο μυαλό του; Μακάρι πάντως όσοι επιλεγούν να μην το μετανοιώσουν.
γιατι να το μετανοιωσουν; ;
Πάντως και με τους νέους πίνακες πάλι δεν βλέπω το όνομά μου. Ξέρει κάποιος γιατί; Έχει και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα;
Μάλλον κάθε επιτροπή ΕΠΕΣ έχει τα δικά της κριτηρια.Ξέρει κανείς πω αξιολογούνται οι καινοτόμες πρακτικές?π.χ. φέτος είχα πάρει σχολείο Project (Ερευνητικη εργασία) και δεν μου την μοριοδότησαν.ξέρει κάνεις κάτι επί του θέματος?