0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επίσης, η 5ετία δεν είναι σίγουρη. Αν κοιτάξετε την εγκύκλιο αξιολόγησης για τα ΠΠΣ μιλάει καθαρά για αξιολόγηση μέσα στη 2ετία και για δυνατότητα της διοίκησης να δώσει πόδι σε όποιον δεν περάσει την αξιολόγηση.
Ευχαριστώ πολύ.
Η θετική αξιολόγηση από το Ε.ΠΕ.Σ. οδηγεί στην ανανέωση της θητείας του εκπαιδευτικού, εφόσον το επιθυμεί, για μία ακόμη πενταετία, χωρίς δυνατότητα περαιτέρω ανανέωσης.
Αγαπητοί συνάδελφοι , για όσους διαβάζουν ακόμα αυτό το νήμα, πρέπει να ενημερώσω ότι το ΥΠ μου απάντησε ότι μετά το τέλος της θητείας σε ΠΠΣ, και εφόσον δεν θέλει κάποιος ανανέωση ή δεν κάνει αίτηση σε άλλο ΠΠΣ, τότε ανήκει στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ του ΠΠΣ. Εάν, όμως, κατά την πρώτη αξιολόγηση σε 2 χρόνια, αυτός/η κριθεί δυσμενώς (για σοβαρό λόγο) τότε επιστρέφει στο ΠΥΣΔΕ από όπου ξεκίνησε. Μου έδειξαν και τα άρθρα στα οποία αναφέρονται τα παραπάνω. Είχα υποσχεθεί να σας ενημερώσω και πλέον εύχομαι καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.
Αγαπητοί συνάδελφοι,σχετικα με το ποιό ΠΥΣΔΕ θα μας υιοθετήσει μετα τα 5χρόνια, η ΔΔΕ μου απάντησε οτι επιστρέφουμε όπου είμασταν πριν τη θητεια-περιμένω βέβαια κ έγγραφη απάντηση στο ερώτημά μου[...]
Όσοι τοποθετούνται στα ΠΠΣ, αφήνουν λειτουργικό κενό στο προηγούμενο σχολείο?
Παράθεση από: greedo στις Αυγούστου 17, 2013, 10:42:06 am Όσοι τοποθετούνται στα ΠΠΣ, αφήνουν λειτουργικό κενό στο προηγούμενο σχολείο?την πρώτη χρονιά το κενό είναι λειτουργικό, αφού ο χαρακτηρισμός δεν γίνεται τώρα αλλά κάθε Μάιο, την δεύτερη όμως γίνεται οργανικό.