0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα συσκεφθώ με τους εν Δ' Αθήναις ... 'ρουφιάνους' μου το βραδάκι και θα παραθέσω ό,τι μάθω (δεν κάνω πλάκα).
Είναι λογικό αυτό που λες. Όμως ας μην το δέσουμε κιόλας. Αναπληρωτές, εξ όσων γνωρίζω, δεν έχει προσλάβει στις ειδικότητες που μπορούν να διατεθούν στην α'θμια. Μήπως να περιμένουμε λίγο; Υπάρχουν πολλά 'μπορεί' στη μέση. Μπορεί, λόγου χάρη, να ισχύει το σενάριο περί β' φάσης μετατάξεων. Μπορεί να ισχύει το άλλο σενάριο (εφιαλτικό) των υποχρεωτικών αποσπάσεων. Μπορεί να υπάρχουν σκέψεις να εξεταστούν οι αιτήσεις απόσπασης των ειδικοτήτων που κόπηκαν τόσο παράλογα (. Μπορεί... μπορεί... μπορεί...
πάνω σ' αυτό το "μπορεί" μας έχουν πιάσει στη φάκα και μας αφήνουν να εφησυχάζουμε και να μη φανταζόμαστε το τι μας περιμένει!τα σημεία όμως είναι πολύ ενδεικτικά και το χειρότερο είναι ότι τις παγίδες τις στήνουν όλοι οι προιστάμενοί μας που υποτίθεται είναι και συνάδελφοι!(γιατί αυτοί σίγουρα ξέρουν)....
επί της ουσίας μας εγκλωβίζουν στην δευτεροβάθμια ως πλεονάζοντες,στέλνοντας αναπληρωτές μέσω εσπα(που δεν τους κοστίζουν) και φτιάχνοντας έτσι τη μεγάλη δεξαμενή για τις 12500 διαθεσιμότητες του Δεκεμβρίου!!..το έγκλημα εξυφαίνεται από το καλοκαίρι και τώρα αποκαλύπτεται σιγά σιγά
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων θερμά...γιατί δε μπορώ να αποφασίσω Δαφνί ή Λέρος....
Από τις επιλογές των μαθημάτων της Α Λυκείου ένα είναι σίγουρο.Οι άνθρωποι είναι μαθητευόμενοι μάγοι...μαθήματα μπαινοβγαίνουν, άλλα τη μια μέρα εξετάζονται γραπτώς και άλλα όχι, σε άλλα μαθήματα κάθε μέρα αλλάζουν οι αναθέσεις.Προσπαθούν να καλύψουν τους πλεονάζοντες ενός Νομού και δημιουργούν προβλήματα στους πλεονάζοντες άλλου.Οι άνθρωποι είναι για τα πανηγύρια...το μόνο που τους νοιάζει είναι οι αποσπάσεις και ΚΥΡΙΩΣ οι αποσπάσεις που γίνονται από γραφεία πολιτικών και άλλων χρόνιων εξουσιαστικών μηχανισμών της Ελλάδας...κατά τα άλλα είμαστε Ευρωπαικό Κράτος και ανήκουμε στη Δύση...(αλήθεια την Δύση την ρωτήσαμε;)
For what's worth, πάντως, μου είπαν ότι οι φιλόλογοι γενικώς στις τοποθετήσεις στη Δ' δεν έχουν τόσο χοντρό πρόβλημα όσο οι μαθηματικοί.Υ.Γ. Το Λέρος δεν παίζει. Είναι άλλη περιφέρεια. Άκουσα επίσης ότι ούτε τα Κύθηρα παίζουν, τα οποία πλέον δεν ανήκουν Γ' Πειραιά, αλλά
Μόλις επέστρεψα από τη συνάντηση με τους 'ρουφιάνους' μου (ένας με διευθυντική θέση, ο άλλος συχνός επισκέπτης στης διεύθυνσης). Στην πλάκα έθεσα το ερώτημα που σε βασάνιζε και μου απάντησαν με ερώτηση, με ύφος στιγμιαίως καχύποπτο: 'εσύ που το άκουσες'; Το έριξα περισσότερο στην πλάκα, λέγοντας ότι κάτι τέτοιο κυκλοφορεί κι έσπευσαν να το διαψεύσουν γελώντας. Τα συμπεράσματα δικά σου. Πάντως τη δεδομένη χρονική στιγμή και με την καχυποψία που υπάρχει, το θεωρώ πολύ δύσκολο να γίνεται κάτι τέτοιο, ή, αν γίνεται, κατά πάσα πιθανότητα θα έχει πολλή περιορισμένη συχνότητα. For what's worth, πάντως, μου είπαν ότι οι φιλόλογοι γενικώς στις τοποθετήσεις στη Δ' δεν έχουν τόσο χοντρό πρόβλημα όσο οι μαθηματικοί.Και κάτι για μας τους Αγγλικούς. Παιδιά, αν είστε στη β'θμια της Δ' Αθήνας και πλεονάζετε, ή αν επίκειται β' φάση μετατάξεων, να ξέρετε ότι στην α'θμια τα κενά είναι τελικά πολύ περισσότερα από όσα είχαν ανακοινωθεί στην α' φάση μετατάξεων. Η τελευταία εκτίμηση λέει ότι τους λείπουν καμιά εικοσαριά ΠΕ06. Να το έχετε υπόψη σας.Υ.Γ. Το Λέρος δεν παίζει. Είναι άλλη περιφέρεια. Άκουσα επίσης ότι ούτε τα Κύθηρα παίζουν, τα οποία πλέον δεν ανήκουν Γ' Πειραιά, αλλά