0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόλις επέστρεψα από το ΠΥΣΔΕ (Γ΄ Αθήνας) όπου με διαβεβαίωσαν ότι θα προηγηθούν στις τοποθετήσεις οι υπεράριθμοι, έπονται οι διαθεσίτες και τελευταίοι όσοι επιθυμούν συμπλήρωση ωραρίου.
ο διαθεσίτης προηγείται, ο κπ αποσπασμένος παίρνει την απόσπαση κπ έναντι των υπολοίπων που ζητούν απόσπαση, και δεν τοποθετείται κατά προετεραιότητα στην περιοχή που αποσπάστηκε, γιατί προηγούνται όσοι ανήκουν οργανικά στην περιοχή (υπεράριθμοι, διαθεσίτες).
Συνάδελφοι , αν μπορεί κάποιος που έχει εμπειρία, ας μου απαντήσει σε αυτό .Πλεονάζουν πολλοί φιλόλογοι στη Δ Αθήνας και απο διάθεση του ΠΥΣΔΕ και από απόσπαση . Και ακούω σήμερα , οτι υπάρχουν κενά , τα οποία "τα κρύβουν ".Οκ για να καλύψουν κάποιους ημέτερους , γνωστή τακτική . Πόσα όμως μπορεί να είναι αυτά και να μην τα δίνουν ως κενά , ώστε να τοποθετήσουν περίπου 40 άτομα που πλεονάζουν ;Αυτοί που μου το είπαν , ισχυρίζονται , οτι είναι πάγια τακτική . Ξέρει κανείς κάτι ;
Θα συσκεφθώ με τους εν Δ' Αθήναις ... 'ρουφιάνους' μου το βραδάκι και θα παραθέσω ό,τι μάθω (δεν κάνω πλάκα).