0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άρα, αν κάποιος έχει έρθει με μετάθεση κι έχει περισσότερα μόρια από σένα, εσύ προηγείσαι, αφού είσαι στη διάθεση ΠΥΣΔΕ. Τουλάχιστον αυτό ξέρω εγώ. Δεν έχω ακούσει να 'χει αλλάξει κάτι.
Ας υποθέσουμε πως είμαι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ και ήρθε με μετάθεση στο ΠΥΣΔΕ άλλος ένας με περισσότερα μόρια . Ας υποθέσουμε επίσης ότι υπάρχει μόνο μια οργανική και σωστά την πάρει αυτός αφού έχει περισσότερα μόρια . Αν μετά με μεταθέσουν υποχρεωτικά και κάνω ένσταση λέγοντας πως κακώς πήρε μετάθεση αφού δεν υπήρχε επιπλέον κενό , θα δικαιωθώ ; Αν υπάρχει ένα λειτουργικό κενό και κανένα οργανικό κενό ; Αν δημιουργηθεί και δεύτερο λειτουργικό κενό μετά τις υποχρεωτικές μεταθέσεις ; Σας μπέρδεψα ? Που να σας έλεγα ότι στο ΠΥΣΔΕ μου είμαστε αρκετές δεκάδες στη διάθεση ( που κάθε χρόνο βρίσκουμε λειτουργικό κενό ενώ ταυτόχρονα φέρνουν επιπλέον κόσμο με απόσπαση + αναπληρωτές για έξτρα κενά ) και ήρθαν αρκετοί με μετάθεση φέτος .
Με τους ΠΕ04 τι γίνεται τελικά; Η κρίση της υπεραριθμίας θα γίνει ενιαία ή ισχύει και γι'αυτούς η εγκύκλιος με ημερ/νία 20/06/2013; Ξέρει κάποιος με βεβαιότητα να μας ενημερώσει;
Που να σας έλεγα ότι στο ΠΥΣΔΕ μου είμαστε αρκετές δεκάδες στη διάθεση ( που κάθε χρόνο βρίσκουμε λειτουργικό κενό ενώ ταυτόχρονα φέρνουν επιπλέον κόσμο με απόσπαση + αναπληρωτές για έξτρα κενά ) και ήρθαν αρκετοί με μετάθεση φέτος .
Αν ειχες κανει ενσταση, οταν ανακοινωθηκαν οι μεταθεσεις σε ανυπαρκτα οργανικα κενα; Αλλά να μου πεις, κατα ποιανου να γινοταν η ενσταση, σ'αυτο το θεατρο του παραλογου;
Συναδελφοι γεια σας. αν ο υπεραριθμος ζητησει σχολειο αλλης περιοχης (και οχι ομορης), το παιρνει πρωτος σε σχεση με τους ζητουντες βελτιωση;
[quote author=
Παράθεση από: nikitas στις Ιουνίου 22, 2013, 11:58:36 pmΠαράθεση από: knkn στις Ιουνίου 22, 2013, 11:39:40 pmΑς υποθέσουμε πως είμαι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ και ήρθε με μετάθεση στο ΠΥΣΔΕ άλλος ένας με περισσότερα μόρια . Ας υποθέσουμε επίσης ότι υπάρχει μόνο μια οργανική και σωστά την πάρει αυτός αφού έχει περισσότερα μόρια . Αν μετά με μεταθέσουν υποχρεωτικά και κάνω ένσταση λέγοντας πως κακώς πήρε μετάθεση αφού δεν υπήρχε επιπλέον κενό , θα δικαιωθώ ; Αν υπάρχει ένα λειτουργικό κενό και κανένα οργανικό κενό ; Αν δημιουργηθεί και δεύτερο λειτουργικό κενό μετά τις υποχρεωτικές μεταθέσεις ; Σας μπέρδεψα ? Που να σας έλεγα ότι στο ΠΥΣΔΕ μου είμαστε αρκετές δεκάδες στη διάθεση ( που κάθε χρόνο βρίσκουμε λειτουργικό κενό ενώ ταυτόχρονα φέρνουν επιπλέον κόσμο με απόσπαση + αναπληρωτές για έξτρα κενά ) και ήρθαν αρκετοί με μετάθεση φέτος . Οι τοποθετήσεις σε οργανικά ή λειτουργικά κενά γίνονται με την παρακάτω σειρά.1. Υπεράριθμοι 2. Όσοι έχουν ζητήσει βελτίωση 3. Οι στη διάθεση ΠΥΣΔΕ 4. Μετατεθέντες 5. Αποσπασθέντες 6. Αναπληρωτές.Άρα, αν κάποιος έχει έρθει με μετάθεση κι έχει περισσότερα μόρια από σένα, εσύ προηγείσαι, αφού είσαι στη διάθεση ΠΥΣΔΕ. Τουλάχιστον αυτό ξέρω εγώ. Δεν έχω ακούσει να 'χει αλλάξει κάτι.2,3,4 τοποθετούνται στην ίδια φάση με βάση τα μόρια μετάθεσης.
Παράθεση από: knkn στις Ιουνίου 22, 2013, 11:39:40 pmΑς υποθέσουμε πως είμαι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ και ήρθε με μετάθεση στο ΠΥΣΔΕ άλλος ένας με περισσότερα μόρια . Ας υποθέσουμε επίσης ότι υπάρχει μόνο μια οργανική και σωστά την πάρει αυτός αφού έχει περισσότερα μόρια . Αν μετά με μεταθέσουν υποχρεωτικά και κάνω ένσταση λέγοντας πως κακώς πήρε μετάθεση αφού δεν υπήρχε επιπλέον κενό , θα δικαιωθώ ; Αν υπάρχει ένα λειτουργικό κενό και κανένα οργανικό κενό ; Αν δημιουργηθεί και δεύτερο λειτουργικό κενό μετά τις υποχρεωτικές μεταθέσεις ; Σας μπέρδεψα ? Που να σας έλεγα ότι στο ΠΥΣΔΕ μου είμαστε αρκετές δεκάδες στη διάθεση ( που κάθε χρόνο βρίσκουμε λειτουργικό κενό ενώ ταυτόχρονα φέρνουν επιπλέον κόσμο με απόσπαση + αναπληρωτές για έξτρα κενά ) και ήρθαν αρκετοί με μετάθεση φέτος . Οι τοποθετήσεις σε οργανικά ή λειτουργικά κενά γίνονται με την παρακάτω σειρά.1. Υπεράριθμοι 2. Όσοι έχουν ζητήσει βελτίωση 3. Οι στη διάθεση ΠΥΣΔΕ 4. Μετατεθέντες 5. Αποσπασθέντες 6. Αναπληρωτές.Άρα, αν κάποιος έχει έρθει με μετάθεση κι έχει περισσότερα μόρια από σένα, εσύ προηγείσαι, αφού είσαι στη διάθεση ΠΥΣΔΕ. Τουλάχιστον αυτό ξέρω εγώ. Δεν έχω ακούσει να 'χει αλλάξει κάτι.
Παράθεση από: MHXMHX στις Ιουνίου 23, 2013, 12:03:00 amΠαράθεση από: nikitas στις Ιουνίου 22, 2013, 11:58:36 pmΠαράθεση από: knkn στις Ιουνίου 22, 2013, 11:39:40 pmΑς υποθέσουμε πως είμαι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ και ήρθε με μετάθεση στο ΠΥΣΔΕ άλλος ένας με περισσότερα μόρια . Ας υποθέσουμε επίσης ότι υπάρχει μόνο μια οργανική και σωστά την πάρει αυτός αφού έχει περισσότερα μόρια . Αν μετά με μεταθέσουν υποχρεωτικά και κάνω ένσταση λέγοντας πως κακώς πήρε μετάθεση αφού δεν υπήρχε επιπλέον κενό , θα δικαιωθώ ; Αν υπάρχει ένα λειτουργικό κενό και κανένα οργανικό κενό ; Αν δημιουργηθεί και δεύτερο λειτουργικό κενό μετά τις υποχρεωτικές μεταθέσεις ; Σας μπέρδεψα ? Που να σας έλεγα ότι στο ΠΥΣΔΕ μου είμαστε αρκετές δεκάδες στη διάθεση ( που κάθε χρόνο βρίσκουμε λειτουργικό κενό ενώ ταυτόχρονα φέρνουν επιπλέον κόσμο με απόσπαση + αναπληρωτές για έξτρα κενά ) και ήρθαν αρκετοί με μετάθεση φέτος . Οι τοποθετήσεις σε οργανικά ή λειτουργικά κενά γίνονται με την παρακάτω σειρά.1. Υπεράριθμοι 2. Όσοι έχουν ζητήσει βελτίωση 3. Οι στη διάθεση ΠΥΣΔΕ 4. Μετατεθέντες 5. Αποσπασθέντες 6. Αναπληρωτές.Άρα, αν κάποιος έχει έρθει με μετάθεση κι έχει περισσότερα μόρια από σένα, εσύ προηγείσαι, αφού είσαι στη διάθεση ΠΥΣΔΕ. Τουλάχιστον αυτό ξέρω εγώ. Δεν έχω ακούσει να 'χει αλλάξει κάτι.2,3,4 τοποθετούνται στην ίδια φάση με βάση τα μόρια μετάθεσης. Αν δεν κάνω λάθος αυτός που παίρνει μετάθεση για να μπει στην ίδια σειρά με τους άλλους(2,3) πρέπει να περάσει ένας χρόνος. Αφού περάσει ένας χρόνος που βρίσκεται στο Πύσδε μετα συγκαταλέγεται μαζί με τους υπόλοιπους