0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
έχε υπόψη σου και αυτό (εφιστά την προσοχή στις ΔΔΕ για την εφαρμογή της σχετικής νομοθεσίας)Έγγραφο Υπ. Παιδείας, Διεύθυνση Προσωπικού
αν από τις προτιμήσεις που θα δηλώσεις, δεν υπάρχει καμία κενή ή τα έχουν πάρει οι πριν από εσένα, η αίτησή σου μπαίνει στην άκρη και κατόπιν, εφόσον προκύψουν κενά που δεν τα έχει ζητήσει κανένας, θα τα πάρουν υποχρεωτικά οι έχοντες τα λιγότερα μόρια. Αν και πάλι τα κενά είναι λιγότερα από τους αιτούντες, θα τοποθετηθείς κάπου προσωρινά έστω και με 0 ώρες και μόλις προκύψει κενό θα τοποθετηθείς εκ νέου.
ο έχων τα λιγότερα μόρια παίρνει το πιο μακρινό ( ενίοτε αυτό είναι και αυτό με τα περισσότερα μόρια ) ως αντιστάθμισμα στο ότι τοποθετείται υποχρεωτικά σε σχολείο που δεν έχει δηλώσει.
Στην ένσταση γράφουμε ..... σύμφωνα με τα τάδε και τάδε έπρεπε να τοποθετηθώ εγώ που ανήκω στη διάθεση του πυσδε και όχι ο χ που αποσπάστηκε ; ή πρέπει να επισυνάψουμε τα τάδε και τάδε ;
Είμαι σε διαπολιτισμικό δημοτικό σχολείο κι η μετάθεση εκεί έγινε βάσει προσόντων και λιγότερο μορίων. Στην αίτηση μάλιστα δεν ανέφερε καν μόρια εντοπιότητας.Αυτή τη στιγμή, για να με κρίνουν υπεράριθμη ή όχι, θα μετρήσει η εντοπιότητά μου στο σύνολο των μορίων μου; Μήπως επειδή είναι διαπολιτισμικό θα μετρήσουν τα προσόντα; Ή τα καθαρά μόρια χωρίς την εντοπιότητα;