0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μάλλον η καθυστέρηση σχετίζεται με το γενικότερο σημερινό εξ υπουργείου προερχόμενο μπάχαλο με τις επίσημες/ανεπίσημες μετατάξεις και αποσπάσεις και κυρίως με την επικαιροποίηση λειτουργικών κενών που ζήτησε το υπουργείο από τις ΠΔΕ γιατί τους φάνηκαν πολλά τα κενά σε α/θμια και β/θμια έπεσαν έξω στους υπολογισμούς
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Έστω ότι έρθει η άγια ώρα να κάνουμε οι τελούντες σε διάθεση αίτηση τοποθέτησης. Διεκδικούμε τοποθέτηση και σε σχολεία όμορων ομάδων, όλου του νομού ή μόνο στην περιοχή που είχαμε μετατεθεί (πριν δλδ ενοποιηθούν οι νομοί σε μια ενιαία περιοχή μετάθεσης);
Καλημέρα συνάδελφοι. Είμαι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ και παντρεύτηκα στις 25 Αυγούστου. Το ερώτημα μου είναι αν τα μόρια του γάμου ισχύουν για τις τοποθετήσεις που θα γινουν το Σεπτέμβριο. Ρώτησα στη ΔΔΕ, όταν πήγα να δηλώσω το γάμο και οι απαντήσεις ήταν διφορούμενες. Τι ισχύει πραγματικά;
Μέχρι πότε ζητάνε την επικαιροποίηση των κενών ; Δηλαδή κανένα πυσδε δεν έκανε τοποθετήσεις ακόμα ;Καλό Οκτώβρη μας βλέπω εμάς τότε .