0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αχ, αυτοί οι φιλόλογοι, ρε παιδάκι μου. Σε λίγο θα μας φορέσουν ένα πανί γύρω από τη μέση (μόνο αυτό, τίποτα άλλο), θα μας κρεμάσουν χαλκάδες στη μύτη και στα αυτιά, θα μας κοτσάρουν κι ένα κοντάρι με φτερά στρουθοκαμήλου και θα μας βάλουν να τους κάνουμε αέρα.Όλο το καλοκαίρι καιγόταν η Σμύρνη κι αυτοί εκεί - η ιστορία, η ιστορία, η ιστορία, η ιστορία, η ιστορία, η ιστορία...
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Φωνάζουν οι φιλόλογοι για την ιστορία, γιατί χάνονται θέσεις και φυσικά έχουν ξεκινησει οι υποχρεωτικές αποσπασεις (βλέπε ΔΔΕ Ιωαννίνων) και γιατί όχι διαθεσιμότητα; Είναι της μόδας πλέον. Ενημερώνω στη Λάρισα 51 φιλόλογοι στη διάθεση και δεν μπορούν να πάρουν ώρες, καθώς πλεονάζουν και 27 αποσπασθέντες (ειδικές και γενικές μεταθέσεις). Γίνεται μπαχαλο, έχουμε σταματήσει το ΠΥΣΔΕ, το οποίο αυθαιρετεί και φυσικά φέτος έγινε της Πιερίας στη Λάρισα.
Παράθεση από: nikitas στις Σεπτεμβρίου 13, 2013, 09:51:46 pmΑχ, αυτοί οι φιλόλογοι, ρε παιδάκι μου. Σε λίγο θα μας φορέσουν ένα πανί γύρω από τη μέση (μόνο αυτό, τίποτα άλλο), θα μας κρεμάσουν χαλκάδες στη μύτη και στα αυτιά, θα μας κοτσάρουν κι ένα κοντάρι με φτερά στρουθοκαμήλου και θα μας βάλουν να τους κάνουμε αέρα.Όλο το καλοκαίρι καιγόταν η Σμύρνη κι αυτοί εκεί - η ιστορία, η ιστορία, η ιστορία, η ιστορία, η ιστορία, η ιστορία...δεν φτανει που μας παιρνουν τα μαθηματα...για να καλυψουν ωραριο και να μην μετακινουνται-τις πιο πολλες φορες- φωναζουν κιολας...
επιτρεπεται να τοποθετηθεις σε κενο που δεν εχεις δηλωσει;και χωρις να ανακοινωθουν τα λειτουργικα κενα με τη δικαιολογια οτι θελουμε να γεμισουμε τα σχολεια αυτης της περιοχης του νομου;
Καλησπέρα συνάδελφοι !Στο ΠΥΣΔΕ που πήρα απόσπαση , ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί κανείς , ούτε λειτουργικά υπεράριθμος , ούτε σε διάθεση και φυσικά ούτε από απόσπαση .Μου είπαν σήμερα στο σχολείο που παρουσιάζομαι προσωρινά , οτι τα κενά των φιλολόγων είναι πολύ λιγότερα σε σχέση με όλους εμάς που πρέπει να τοποθετηθούμε. Και ότι μπορούν να μας τοποθετήσουν σε περιοχές εκτός ΠΥΣΔΕ γιατί είναι όμορες. Π.χ μου είπαν οτι απο Δ Αθήνας μπορεί να καταλήξω και Κύθηρα γιατί ο Πειραιάς είναι όμορος!!!! Μπορεί να με πληροφορήσει κανείς σε τι απόσταση μπορεί να είναι οι όμορες; Και εν γένει , αν περισσεύεις τελικά , πού σε τοποθετούν ;;;;;;
Παράθεση από: mbit στις Σεπτεμβρίου 13, 2013, 09:58:09 pmΚαλησπέρα συνάδελφοι !Στο ΠΥΣΔΕ που πήρα απόσπαση , ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί κανείς , ούτε λειτουργικά υπεράριθμος , ούτε σε διάθεση και φυσικά ούτε από απόσπαση .Μου είπαν σήμερα στο σχολείο που παρουσιάζομαι προσωρινά , οτι τα κενά των φιλολόγων είναι πολύ λιγότερα σε σχέση με όλους εμάς που πρέπει να τοποθετηθούμε. Και ότι μπορούν να μας τοποθετήσουν σε περιοχές εκτός ΠΥΣΔΕ γιατί είναι όμορες. Π.χ μου είπαν οτι απο Δ Αθήνας μπορεί να καταλήξω και Κύθηρα γιατί ο Πειραιάς είναι όμορος!!!! Μπορεί να με πληροφορήσει κανείς σε τι απόσταση μπορεί να είναι οι όμορες; Και εν γένει , αν περισσεύεις τελικά , πού σε τοποθετούν ;;;;;;που και πως σύμφωνα με τον νόμο της Διαμαντοπούλου (3848/2010):http://www.pde.gr/index.php?topic=28930.msg714110#msg714110Σε ευχαριστώ θερμά!Σωστά!!!!Πάντα προς το συμφέρον της υπηρεσίας!!!!!!!!!!!!!!!! >:(Αχ Θεέ μου !!!!
Παράθεση από: mbit στις Σεπτεμβρίου 13, 2013, 09:58:09 pmΚαλησπέρα συνάδελφοι !Στο ΠΥΣΔΕ που πήρα απόσπαση , ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί κανείς , ούτε λειτουργικά υπεράριθμος , ούτε σε διάθεση και φυσικά ούτε από απόσπαση .Μου είπαν σήμερα στο σχολείο που παρουσιάζομαι προσωρινά , οτι τα κενά των φιλολόγων είναι πολύ λιγότερα σε σχέση με όλους εμάς που πρέπει να τοποθετηθούμε. Και ότι μπορούν να μας τοποθετήσουν σε περιοχές εκτός ΠΥΣΔΕ γιατί είναι όμορες. Π.χ μου είπαν οτι απο Δ Αθήνας μπορεί να καταλήξω και Κύθηρα γιατί ο Πειραιάς είναι όμορος!!!! Μπορεί να με πληροφορήσει κανείς σε τι απόσταση μπορεί να είναι οι όμορες; Και εν γένει , αν περισσεύεις τελικά , πού σε τοποθετούν ;;;;;;που και πως σύμφωνα με τον νόμο της Διαμαντοπούλου (3848/2010):http://www.pde.gr/index.php?topic=28930.msg714110#msg714110και πάντα προς το συμφέρον της υπηρεσίας
Παράθεση από: BOEMISSA στις Σεπτεμβρίου 13, 2013, 09:57:11 pmΔεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Φωνάζουν οι φιλόλογοι για την ιστορία, γιατί χάνονται θέσεις και φυσικά έχουν ξεκινησει οι υποχρεωτικές αποσπασεις (βλέπε ΔΔΕ Ιωαννίνων) και γιατί όχι διαθεσιμότητα; Είναι της μόδας πλέον. Ενημερώνω στη Λάρισα 51 φιλόλογοι στη διάθεση και δεν μπορούν να πάρουν ώρες, καθώς πλεονάζουν και 27 αποσπασθέντες (ειδικές και γενικές μεταθέσεις). Γίνεται μπαχαλο, έχουμε σταματήσει το ΠΥΣΔΕ, το οποίο αυθαιρετεί και φυσικά φέτος έγινε της Πιερίας στη Λάρισα. Όντως στην Λάρισα μεγάλος αριθμός ΠΕ02 στην διάθεση και πολλοί και οι αποσπασμένοι ενώ τα κενά καλύπτουν λιγότερους απο τους μισούς. Προβλήματα έχουν και άλλες ειδικότητες όπως για παράδειγμα οι ΠΕ11. Πληροφορίες από μόνιμους συναδέλφους. Συγνώμη συνάδελφοι για τα κακά μαντάτα αλλά τέτοια ακούω όμως σήμερα.Τουλάχιστον στην Λάρισα υπάρχει φοβερό αγωνιστικό πνεύμα...άκουσα καλά λόγια και από την παρουσία σας στην Έκθεση.
Παράθεση από: BOEMISSA στις Σεπτεμβρίου 13, 2013, 09:57:11 pmΔεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Φωνάζουν οι φιλόλογοι για την ιστορία, γιατί χάνονται θέσεις και φυσικά έχουν ξεκινησει οι υποχρεωτικές αποσπασεις (βλέπε ΔΔΕ Ιωαννίνων) και γιατί όχι διαθεσιμότητα; Είναι της μόδας πλέον. Ενημερώνω στη Λάρισα 51 φιλόλογοι στη διάθεση και δεν μπορούν να πάρουν ώρες, καθώς πλεονάζουν και 27 αποσπασθέντες (ειδικές και γενικές μεταθέσεις). Γίνεται μπαχαλο, έχουμε σταματήσει το ΠΥΣΔΕ, το οποίο αυθαιρετεί και φυσικά φέτος έγινε της Πιερίας στη Λάρισα.Άρα λοιπόν το πρόβλημα δεν είναι η ιστορία, αλλά η ανικανότητα του υπουργείου, που έχει προκαλέσει χάος. Αφού υπάρχουν τόσοι πολλοί φιλόλογοι στη διάθεση στη Λάρισα και δε μπορούν να βρουν ώρες, γιατί πήραν απόσπαση άλλοι 27; Πάντως εγώ χιούμορ έκανα, αν και για να 'μαι ειλικρινής, η εμμονή ορισμένων, όχι όλων, φιλολόγων το καλοκαίρι με την ιστορία, ενώ όλοι εμείς οι... παρακατιανοί ήμαστε κολλημένοι μπροστά στον υπολογιστή για να δούμε αν θα γλιτώσουμε τη διαθεσιμότητα ή όχι, προκαλεί αλγεινή εντύπωση, δε συμφωνείς;