0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mbit στις Σεπτεμβρίου 16, 2013, 02:56:17 pmΑυτό που έμαθα σήμερα από επίσημα χείλη είναι οτι οι φιλόλογοι στη Δ Αθήνας που περισσεύουν , χωρίς να ξέρουν όπως λένε πόσοι είναι ακριβώς, ΦΥΣΙΚΑ και ΔΕΝ θα τοποθετηθούν εντός της Δ!!!αλλά χωρίς να γνωρίζουν το ΠΟΥ!!Ούτε καν , αν θα είναι εντός νομού!! Μα για όνομα!!!Με τι κενά έκαναν τις αποσπάσεις εν τέλει; ρώτησαν τον κάθε αποσπασμένο αν αντέχει να τραβάει αυτό το λούκι ή αν θα προτιμούσε να έχει παραμείνει στην οργανική του;
Αυτό που έμαθα σήμερα από επίσημα χείλη είναι οτι οι φιλόλογοι στη Δ Αθήνας που περισσεύουν , χωρίς να ξέρουν όπως λένε πόσοι είναι ακριβώς, ΦΥΣΙΚΑ και ΔΕΝ θα τοποθετηθούν εντός της Δ!!!αλλά χωρίς να γνωρίζουν το ΠΟΥ!!Ούτε καν , αν θα είναι εντός νομού!!
Παράθεση από: mbit στις Σεπτεμβρίου 16, 2013, 02:56:17 pmΑυτό που έμαθα σήμερα από επίσημα χείλη είναι οτι οι φιλόλογοι στη Δ Αθήνας που περισσεύουν , χωρίς να ξέρουν όπως λένε πόσοι είναι ακριβώς, ΦΥΣΙΚΑ και ΔΕΝ θα τοποθετηθούν εντός της Δ!!!αλλά χωρίς να γνωρίζουν το ΠΟΥ!!Ούτε καν , αν θα είναι εντός νομού!! Στην Δ πήγαν με απόσπαση 13 φιλόλογοι . Αν κάποιος πήρε απόσπαση από την
@eriettaΣημασία έχει ποιος τοποθετήθηκε πρώτος. Αυτός και καλύπτει πλήρως το ωράριο του. Σύμφωνα με τον νόμο θα πρέπει πρώτα εσένα που είσαι με απόσπαση να τοποθετήσουν πρώτα στο σχολείο άρα και να συμπληρώνεις εσύ το ωράριο σου.Η σειρά είναι:1) Οργανικά υπεράριθμοι2) Λειτουργικά υπεράριθμοι3) Σε διάθεση4) Απόσπαση εντός/εκτός ΠΥΣΔΕ5) Αναπληρωτές
taratazoumθα παραμείνεις εκεί που τοποθετήθηκες, η βελτίωση θέσης αφορά τοποθετήσεις σε οργανικά κενά, όχι λειτουργικά.
συνήθως δεν γίνονται επανατοποθετήσεις, ειδικά τώρα που έχει ξεκινήσει (και καλά...) η σχολική χρονιά. Δεν έχει πέσει πάντως στην αντίληψη μου σε νόμο κάτι τέτοιο που ζητάς.
Να ρωτήσω και εγω κάτι , για οποιον ξέρει ?Αυτοι που θέλουν να συμπληρώσουν ωράριο , πότε κάνουν αίτηση ?Αν κάνουν μετά απο όσους είναι στη διάθεση , τότε αυτος που είναι στη διάθεση και κάνει πρώτος αίτηση θα συμπληρώσει και ωράριο ή θα τους τοποθετήσουν μόνο στα μεγάλα κενά (απο 12 ώρες και πάνω) και μετά θα κάνουμε ολοι αίτηση για συμπλήρωση ωραρίου ?
χμ..όχι απλά μου έκανε εντύπωση ότι ήδη ξέρω δύο άτομα που κάνανε αίτηση βελτίωσης θέσης ..(σήμερα) ..αυτά τα άτομα ήταν διάθεση ΠΥΣΠΕ και μάλιστα με παρότρυνση του αιρετού....(γτ περιμένουν β κύκλο αποσπάσεων και καλά...)