0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάτι άλλο που δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος συνάδελφος. Μας είπαν επίσημα χείλη οτι υπάρχει νόμος βάσει του οποίου όταν σε ένα τμήμα υπάρχουν μαθητές με προβλήματα πιστοποιημένα από το ΚΕΕΔΥ, οτι είναι υποχρεωτικό το τμήμα να έχει μάξιμουμ 21 μαθητές. Δε μπορώ να βρω το νόμο. Μήπως τον γνωρίζει κάποιος; Έμαθα οτι δεν εφαρμόζεται . Αν εφαρμοζόταν , τότε ακόμα και από εκεί θα προέκυπταν κάποιες θέσεις ακόμα για όλους όσους πλεονάζουμε.
Εφαρμοζεται..ψηφιστηκε πριν απο μια εβδομαδα και εφαρμοστηκε στο γυμνασιο που ειμαι προσωρινα τοποθετημενη με αποτελεσμα τα τμηματα της α΄ γυμνασιου απο τρια να γινουν τεσσερα.
Ninaki και Silkcut, Ευχαριστώ . Μακάρι να μπορέσουμε να βρούμε τον ακριβή νόμο, γιατί κι εγώ έμαθα οτι είναι καινούργιος.Και οτι ενώ ισχύει δεν τον εφαρμόζουν με τη δικαιολογία οτι τώρα ξεκίνησε η χρονιά και δε μπορούν να αλλάξουν τα τμήματα .
Αυριο που θα παω σχολειο,θα τη ζητησω απο το διευθυντη...ηταν ξαφνικο και για εμας!τωρα εχουμε τεσσερα τμηματα εικοσαρια στην α΄ γυμνασιου.Θα σας ενημερωσω αυριο!
Υποθέτω ότι μιλάμε γι'αυτό το νόμο;Ειδική Αγωγή - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ: Ν.4186-ΦΕΚ 193/17-9-2013-ΑΡΘΡΟ 28 ΘΕΜΑΤΑ Ε.Α.http://htmlimg4.scribdassets.com/6378iiqhc02v7o2v/images/3-0530131018.jpgΑυτό που παίζει ρόλο είναι η τροποποίηση στην παρ.15 ή κάνω λάθος;