0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Touristakos στις Ιουλίου 01, 2013, 05:57:42 pmΘεωρω χαζο καποιος να βαλει το κουτακι και εξηγουμαι (φυσικα σεβομαι την κινηση οσων βαλουν το κουτακι και δε μου πεφτει λογος!). Απο τη στιγμη που σχεδον καθε νομος εχει γινει μια περιοχη με 30 επιλογες (αν παραμεινουν βεβαια τοσες) μπορεις να καλυψεις ενα πολυ μεγαλο μερος της Ελλαδας. Και φυσικα αν καποιος θελει τρελη σιγουρια μπορει αντι να βαλει το κουτακι να βαλει 2 με 3 περιοχες ''δυσκολες, μακρινες, που βγαζουν κενα'' ωστε να νιωθει ασφαλης πως δε θα τον περασει το συστημα. Ας πουμε να βαλει Κυκλαδες αν ειναι Αθηναιος που λογικα θα τον παρουν, αλλα γιατι να ρισκαρει να παει κανα Εβρο, ειδικα αν εχει οικογενεια. Η αν ειναι απο
Θεωρω χαζο καποιος να βαλει το κουτακι και εξηγουμαι (φυσικα σεβομαι την κινηση οσων βαλουν το κουτακι και δε μου πεφτει λογος!). Απο τη στιγμη που σχεδον καθε νομος εχει γινει μια περιοχη με 30 επιλογες (αν παραμεινουν βεβαια τοσες) μπορεις να καλυψεις ενα πολυ μεγαλο μερος της Ελλαδας. Και φυσικα αν καποιος θελει τρελη σιγουρια μπορει αντι να βαλει το κουτακι να βαλει 2 με 3 περιοχες ''δυσκολες, μακρινες, που βγαζουν κενα'' ωστε να νιωθει ασφαλης πως δε θα τον περασει το συστημα. Ας πουμε να βαλει Κυκλαδες αν ειναι Αθηναιος που λογικα θα τον παρουν, αλλα γιατι να ρισκαρει να παει κανα Εβρο, ειδικα αν εχει οικογενεια. Η αν ειναι απο
Παράθεση από: KONSTANTINOS30 στις Ιουλίου 01, 2013, 07:49:43 pm
Εννοειται πως θα νοικιασει και θα μπει μεσα οικονομικα! Το ειπα σα μια λυση ενδιαμεση για καποιον που ειναι Αθηνα και δε μπορει να αποχωριστει το κουτακι. Ας πουμε εγω αν υποθεσουμε πως θα παρουν αναπληρωτες και θεωρητικα θα με καλεσουν δε θα βαλω ολη την ελλαδα και να κινδινευσω να παω στην κλασικη Δ Δωδεκανησα ενω βαζοντας π.χ. Κυκλαδες εχω πολλες πιθανοτητες να παω εκει και να ειμαι στις 5 ωρες αντι 12 ωρες και γλιτωνω τη Θρακη η την Κρητη που μου πεφτει τρελα μακρια. Με αυτο το σκεπτικο το ειπα και φυσικα και δε σωζεται καποιος ετσι. Απλα μου φαινεται πιο καλα να και απο ψυχολογικης μεριας αλλα και πρακτικης μεριας να ειμαι στις 5 ωρες απο τις 12, παρολο που τα εξοδα δε θα χουν ιδιαιτερη διαφορα.
Παράθεση από: Touristakos στις Ιουλίου 01, 2013, 08:06:07 pmΕννοειται πως θα νοικιασει και θα μπει μεσα οικονομικα! Το ειπα σα μια λυση ενδιαμεση για καποιον που ειναι Αθηνα και δε μπορει να αποχωριστει το κουτακι. Ας πουμε εγω αν υποθεσουμε πως θα παρουν αναπληρωτες και θεωρητικα θα με καλεσουν δε θα βαλω ολη την ελλαδα και να κινδινευσω να παω στην κλασικη Δ Δωδεκανησα ενω βαζοντας π.χ. Κυκλαδες εχω πολλες πιθανοτητες να παω εκει και να ειμαι στις 5 ωρες αντι 12 ωρες και γλιτωνω τη Θρακη η την Κρητη που μου πεφτει τρελα μακρια. Με αυτο το σκεπτικο το ειπα και φυσικα και δε σωζεται καποιος ετσι. Απλα μου φαινεται πιο καλα να και απο ψυχολογικης μεριας αλλα και πρακτικης μεριας να ειμαι στις 5 ωρες απο τις 12, παρολο που τα εξοδα δε θα χουν ιδιαιτερη διαφορα.Απλά συνάδελφε όταν είσαι κοντά παρασύρεσαι και έρχεσαι πιο συχνά που σημαίνει περισσότερα έξοδα! Και εξάλλου τα νησιά έχουν πιο υψηλές τιμές σε ενοίκια!!
συναδελφοι απο Θεσσαλονικη θα δηλωσετε και χαλκιδικη και Σερρες και Ημαθια και πελλα ........... τωρα που ολα γιναν ενα ολα σε ενα νομο?
Εννοείται. Με αυτά τα δεδομένα, ούτε κοντινούς νομούς, καθώς δε δηλώναμε όλο το νομό, αλλά δ/νσεις σχετικά προσεγγίσιμες από τον ΜΤΚ. Επομένως, μόνο Αττική φέτος για 'μένα...