*

Αποστολέας Θέμα: Κουτάκι ή όχι;  (Αναγνώστηκε 22428 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Touristakos

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Κουτάκι ή όχι;
« Απάντηση #42 στις: Ιουλίου 01, 2013, 08:06:07 pm »
Θεωρω χαζο καποιος να βαλει το κουτακι και εξηγουμαι (φυσικα σεβομαι την κινηση οσων βαλουν το κουτακι και δε μου πεφτει λογος!). Απο τη στιγμη που σχεδον καθε νομος εχει γινει μια περιοχη με 30 επιλογες (αν παραμεινουν βεβαια τοσες) μπορεις να καλυψεις ενα πολυ μεγαλο μερος της Ελλαδας. Και φυσικα αν καποιος θελει τρελη σιγουρια μπορει αντι να βαλει το κουτακι να βαλει 2 με 3 περιοχες ''δυσκολες, μακρινες, που βγαζουν κενα''  ωστε να νιωθει ασφαλης πως δε θα τον περασει το συστημα. Ας πουμε να βαλει Κυκλαδες αν ειναι Αθηναιος που λογικα θα τον παρουν, αλλα γιατι να ρισκαρει να παει κανα Εβρο, ειδικα αν εχει οικογενεια. Η αν ειναι απο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:31:42 »

Αποσυνδεδεμένος greedo

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Han shot first...
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Ιουλίου 01, 2013, 08:25:43 pm »
 Είναι μία πολύ δύσκολη απόφαση και θα πρέπει ο καθένας να σταθμίσει πολλά ώστε να αποφασίσει. Εξαρτάται από το αν έχει οικογένεια, από τον τόπο μόνιμης κατοικίας, από το αν έχει εναλλακτικές λύσεις απασχόλησης κλπ.
 Εύχομαι ο καθένας να πάρει την καλύτερη απόφαση για τον ίδιο και την οικογένειά του!

Αποσυνδεδεμένος kxrysa

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Ιουλίου 01, 2013, 08:34:53 pm »
Όντως έτσι είναι...το αν τσεκάρουμε όλο η την Ελλάδα ή όχι είναι καθαρά προσωπικό , οικονομικό, κτλ κριτήριο του καθενός μας. Όλο και κάποιος άλλος θα βρεθεί στο κουτάκι εάν δεν το δηλώσουμε εμείς. Εγώ πάντως άνετα και μετά χαράς το κάνω ένα ΤΙΚ. :P
Αγάπα αυτό που έχεις τώρα που είναι κοντά σου πριν σε διδάξει η ζωή να το αγαπήσεις όταν θα είναι μακρυά σου....

Αποσυνδεδεμένος catwoman

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Ιουλίου 01, 2013, 08:49:30 pm »
εννοειται οχι κουτακι....ποιος ειναι χαζος να τρεχει σε ολη την ελλαδα οποια στιγμη του το ζητησουν, να αφησει οικογενεια για 700-800 ευρω το μηνα και χωρις κανενα μελλοντικο αντικρυσμα?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:31:42 »

Αποσυνδεδεμένος KAZAN

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος anixia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 01, 2013, 09:06:41 pm από anixia »

Αποσυνδεδεμένος -----

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 04-02
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Ιουλίου 01, 2013, 09:16:17 pm »
Εννοειται πως θα νοικιασει και θα μπει μεσα οικονομικα! Το ειπα σα μια λυση ενδιαμεση για καποιον που ειναι Αθηνα και δε μπορει να αποχωριστει το κουτακι. Ας πουμε εγω αν υποθεσουμε πως θα παρουν αναπληρωτες και θεωρητικα θα με καλεσουν δε θα βαλω ολη την ελλαδα και να κινδινευσω να παω στην κλασικη Δ Δωδεκανησα ενω βαζοντας π.χ. Κυκλαδες εχω πολλες πιθανοτητες να παω εκει και να ειμαι στις 5 ωρες αντι 12 ωρες και γλιτωνω τη Θρακη η την Κρητη που μου πεφτει τρελα μακρια.  Με αυτο το σκεπτικο το ειπα και φυσικα και δε σωζεται καποιος ετσι. Απλα μου φαινεται πιο καλα να και απο ψυχολογικης μεριας αλλα και πρακτικης μεριας να ειμαι στις 5 ωρες απο τις 12, παρολο που τα εξοδα δε θα χουν ιδιαιτερη διαφορα.
Απλά συνάδελφε όταν είσαι κοντά παρασύρεσαι και έρχεσαι πιο συχνά που σημαίνει περισσότερα έξοδα! Και εξάλλου τα νησιά έχουν πιο υψηλές τιμές σε ενοίκια!!

Αποσυνδεδεμένος Touristakos

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Ιουλίου 01, 2013, 10:25:19 pm »
Εννοειται πως θα νοικιασει και θα μπει μεσα οικονομικα! Το ειπα σα μια λυση ενδιαμεση για καποιον που ειναι Αθηνα και δε μπορει να αποχωριστει το κουτακι. Ας πουμε εγω αν υποθεσουμε πως θα παρουν αναπληρωτες και θεωρητικα θα με καλεσουν δε θα βαλω ολη την ελλαδα και να κινδινευσω να παω στην κλασικη Δ Δωδεκανησα ενω βαζοντας π.χ. Κυκλαδες εχω πολλες πιθανοτητες να παω εκει και να ειμαι στις 5 ωρες αντι 12 ωρες και γλιτωνω τη Θρακη η την Κρητη που μου πεφτει τρελα μακρια.  Με αυτο το σκεπτικο το ειπα και φυσικα και δε σωζεται καποιος ετσι. Απλα μου φαινεται πιο καλα να και απο ψυχολογικης μεριας αλλα και πρακτικης μεριας να ειμαι στις 5 ωρες απο τις 12, παρολο που τα εξοδα δε θα χουν ιδιαιτερη διαφορα.
Απλά συνάδελφε όταν είσαι κοντά παρασύρεσαι και έρχεσαι πιο συχνά που σημαίνει περισσότερα έξοδα! Και εξάλλου τα νησιά έχουν πιο υψηλές τιμές σε ενοίκια!!
Εχεις απολυτο δικιο και εν τελει ισως ξοδεψεις περισσοτερα, απλα το βασικο ''καλο'' (λεμε τωρα) σε μια τετοια περιπτωση ειναι οτι μπορει καποιος να βλεπει πιο συχνα τους δικους του ή να του ερθουν πιο ευκολα οι δικοι του.

Αποσυνδεδεμένος -----

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 04-02
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Ιουλίου 01, 2013, 10:45:14 pm »
Έχεις δίκιο αλλά πρέπει να ξοδέψεις για να τους δεις και αυτό δεν είναι τόσο εύκολο σήμερα!!

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Ιουλίου 02, 2013, 02:27:15 pm »
συναδελφοι απο Θεσσαλονικη  θα δηλωσετε και χαλκιδικη και Σερρες και Ημαθια και πελλα  ........... τωρα που ολα γιναν ενα ολα σε ενα νομο?

Όταν λες ότι όλα έγιναν σε ένα νομό, τι εννοείς ακριβώς; Διότι με το σκεπτικό ότι έχω σπίτι στο Ν. Αιτωλοακαρνανίας, σκεφτόμουν φέτος εκτός από Αττική και κοντινούς νομούς, να προσθέσω και τον εν λόγω. Δεν υπάρχει δηλ. πλέον α, β, γ, δ, Αιτωλοακαρνανίας, όπως υπήρχε μέχρι πέρυσι;
Αν όντως έχουν ενοποιηθεί, σαφώς δε με συμφέρει.
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος Pink-Panther!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Ιουλίου 02, 2013, 02:34:49 pm »
Ενοποιηθηκαν. Δηλωνουμε μονο ολοκληρους νομους. ΕΙναι κι αυτο στα πλαισια του νεου εκπαιδευτικου "λαστιχο" που δεν επιλεγει πλεον αλλα τρεχει οπου του ζητηθει γιατι παντα υπαρχει και χειροτερα!

Αποσυνδεδεμένος -----

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 04-02
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Ιουλίου 02, 2013, 02:39:20 pm »
Σε πολλές περιπτώσεις όμως μέσα στα όρια ενός νομού (ειδικά αν είναι ορεινός) θα πρέπει να νοικιάσει κάποιος γιατί μπορεί να μη συμφέρει η καθημερινή διαδρομή!!

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Ιουλίου 02, 2013, 02:45:17 pm »
Εννοείται. Με αυτά τα δεδομένα, ούτε κοντινούς νομούς, καθώς δε δηλώναμε όλο το νομό, αλλά δ/νσεις σχετικά προσεγγίσιμες από τον ΜΤΚ. Επομένως, μόνο Αττική φέτος για 'μένα...
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος -----

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 04-02
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Ιουλίου 02, 2013, 03:15:01 pm »
Εννοείται. Με αυτά τα δεδομένα, ούτε κοντινούς νομούς, καθώς δε δηλώναμε όλο το νομό, αλλά δ/νσεις σχετικά προσεγγίσιμες από τον ΜΤΚ. Επομένως, μόνο Αττική φέτος για 'μένα...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32923
  • Τελευταία: Katsal
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1185487
  • Σύνολο θεμάτων: 19495
  • Σε σύνδεση σήμερα: 693
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)