Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ξέρετε μήπως για β γυμνασίου αρχαία πόσες ώρες χρειάζονται?και επίσης εκτος από αρχαία ποιά αλλα μαθήματα φιλολογικής φύσεως έχει η β γυμνασίου?(έκθεση,ιστορία και.....?)
Παράθεση από: DOG στις Αυγούστου 22, 2009, 06:59:15 amκαποιοι εχουν ξεφυγει νομιζω....αν κανετε μαθημα σε πολυ πλουσιο,ας του τα παρετε,αλλα οσοι ζητανε 30 ευρω την ωρα απο μια απλη οικογενεια,να πανε να δουν πως βγαινει το μεροκαματο στις υπολοιπες δουλειες(σερβιτοροι,σεκιουριτι,οικοδομη που σε ξεσκιζουν για 8 ωρες πανω κατω σαν το
καποιοι εχουν ξεφυγει νομιζω....αν κανετε μαθημα σε πολυ πλουσιο,ας του τα παρετε,αλλα οσοι ζητανε 30 ευρω την ωρα απο μια απλη οικογενεια,να πανε να δουν πως βγαινει το μεροκαματο στις υπολοιπες δουλειες(σερβιτοροι,σεκιουριτι,οικοδομη που σε ξεσκιζουν για 8 ωρες πανω κατω σαν το
Η δική μου ερώτηση είναι ,είσαι διορισμένος ;;;;;Αν είσαι ,δεν μπορείς να μιλάς παράλληλα για ιδιαίτερα.Αν δεν είσαι .τότε δεν μπορείς να είσαι τόσο σκληρός ,με τους μεροκαματιάρηδες.Αλλά και για τα δυο δεν μπορείς να μιλάς για το σύστημα ( βλ απαντηση στο φορουμ των νηπιαγωγων στο θεμα SOS Σοβαρο )που δεν διαθέτει ελεγκτικούς μηχανισμούς για να σταματήσει ανάλογα θλιβερά φαινόμενα.( πολύ σωστά δεν διαθέτει).Γιατί αν διέθετε θα έπρεπε να σε είχε διδάξει τουλάχιστον ότι δεν μπορείς να δίνειςΚαι στον ληστή ψωμί και στον χωροφύλακα Χαμπέρι
Παράθεση από: pe70-va στις Αυγούστου 28, 2009, 06:42:03 pmΠολύ πιθανό να νομίζει κάτι τέτοιο ή να κάνει και την πάπια, καλό θα ήταν να της το πεις πιστεύω για να μη σε φέρει και σε δύσκολη θέση αργότερα.Φοβάμαι μην το θεωρήσει εκβιαστικό ρε γαμώτο... Γενικά, ξέρω ότι είναι ευχαριστημένη μαζί μου, με έχει αυστήσει και σε πολλά άλλα παιδάκια και είναι και καλοπληρωτού...Διστάζω όμως να την πάρω και να της πω: "Δε ξέρω τί πιστεύετε, αλλά φέτος θα δουλέψω με άλλες τιμές..."Εσείς πώς ζητάτε την αύξηση?Και θεωρείτε λογικό το να ζητάω 2 ευρώ επιπλέον σε κάθε χρονιά ή είναι κουλό?
Πολύ πιθανό να νομίζει κάτι τέτοιο ή να κάνει και την πάπια, καλό θα ήταν να της το πεις πιστεύω για να μη σε φέρει και σε δύσκολη θέση αργότερα.
Παράθεση από: grooog στις Αυγούστου 29, 2009, 11:02:21 amξέρετε μήπως για β γυμνασίου αρχαία πόσες ώρες χρειάζονται?και επίσης εκτος από αρχαία ποιά αλλα μαθήματα φιλολογικής φύσεως έχει η β γυμνασίου?(έκθεση,ιστορία και.....?)Για αρχαία εγώ θα πρότεινα 2 ώρες γλώσσα και 1 Όμηρο. Εξαρτάται βέβαια από τον μαθητή. Εκτός από αρχαία στη