Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 29 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ξέρετε μήπως για β γυμνασίου αρχαία πόσες ώρες χρειάζονται?και επίσης εκτος από αρχαία ποιά αλλα μαθήματα φιλολογικής φύσεως έχει η β γυμνασίου?(έκθεση,ιστορία και.....?)
Παράθεση από: DOG στις Αύγουστος 22, 2009, 06:59:15 πμκαποιοι εχουν ξεφυγει νομιζω....αν κανετε μαθημα σε πολυ πλουσιο,ας του τα παρετε,αλλα οσοι ζητανε 30 ευρω την ωρα απο μια απλη οικογενεια,να πανε να δουν πως βγαινει το μεροκαματο στις υπολοιπες δουλειες(σερβιτοροι,σεκιουριτι,οικοδομη που σε ξεσκιζουν για 8 ωρες πανω κατω σαν το Βεγγο για 30 ευρω),να καταλαβουν την αξια του μεροκαματου, κ μετα να το ζητανε!Οσο τελειο κ να ειναι το μαθημα,κ ο Αινσταιν να εισαι,δεν μπορεις για 1 ωρα μαθημα να τρως ολοκληρο το μεροκαματο κ τον ιδρωτα μιας ημερας του πατερα του παιδιου.ημαρτον....Δε συμφωνώ καθόλου με αυτή την άποψη. Το σχολείο παρέχει δωρεάν παιδεία (όποια κι αν είναι αυτή) και δεν υποχρεώνει κανέναν μαθητή να κάνει ιδιαίτερα, ειδικά αν δεν το αντέχει η τσέπη του. Ούτε ο καθηγητής που κάνει ιδιαίτερα είναι υποχρεωμένος να κάνει σκόντο στην τιμή που θα ζητήσει με το σκεπτικό ότι η οικογένεια είναι "απλή". Τα ιδιαίτερα δεν είναι εύκολη δουλειά, έχουν πολλή ευθύνη και πρέπει να πληρώνονται και ανάλογα. Αν η οικογένεια δεν έχει και πολλά και το παιδί χρειάζεται βοήθεια επιπλέον, υπάρχει η ΠΔΣ που είναι εντελώς δωρεάν, αλλά φυσικά αρκετοί "μεροκαματιάρηδες" γονείς τη σνομπάρουν. Επίσης υπάρχουν πιο φτηνές λύσεις, όπως τα φροντιστήρια ή ακόμη και η βοήθεια από τους ίδιους τους γονείς. Όμως κάποιοι γονείς τα θέλουν εύκολα, και να μην ασχολούνται με την εκπαίδευση του παιδιού τους και να του κάνουν ιδιαίτερα και να μην τα πληρώνουν καλά. Ε, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.
καποιοι εχουν ξεφυγει νομιζω....αν κανετε μαθημα σε πολυ πλουσιο,ας του τα παρετε,αλλα οσοι ζητανε 30 ευρω την ωρα απο μια απλη οικογενεια,να πανε να δουν πως βγαινει το μεροκαματο στις υπολοιπες δουλειες(σερβιτοροι,σεκιουριτι,οικοδομη που σε ξεσκιζουν για 8 ωρες πανω κατω σαν το Βεγγο για 30 ευρω),να καταλαβουν την αξια του μεροκαματου, κ μετα να το ζητανε!Οσο τελειο κ να ειναι το μαθημα,κ ο Αινσταιν να εισαι,δεν μπορεις για 1 ωρα μαθημα να τρως ολοκληρο το μεροκαματο κ τον ιδρωτα μιας ημερας του πατερα του παιδιου.ημαρτον....
Η δική μου ερώτηση είναι ,είσαι διορισμένος ;;;;;Αν είσαι ,δεν μπορείς να μιλάς παράλληλα για ιδιαίτερα.Αν δεν είσαι .τότε δεν μπορείς να είσαι τόσο σκληρός ,με τους μεροκαματιάρηδες.Αλλά και για τα δυο δεν μπορείς να μιλάς για το σύστημα ( βλ απαντηση στο φορουμ των νηπιαγωγων στο θεμα SOS Σοβαρο )που δεν διαθέτει ελεγκτικούς μηχανισμούς για να σταματήσει ανάλογα θλιβερά φαινόμενα.( πολύ σωστά δεν διαθέτει).Γιατί αν διέθετε θα έπρεπε να σε είχε διδάξει τουλάχιστον ότι δεν μπορείς να δίνειςΚαι στον ληστή ψωμί και στον χωροφύλακα Χαμπέρι
Παράθεση από: pe70-va στις Αύγουστος 28, 2009, 06:42:03 μμΠολύ πιθανό να νομίζει κάτι τέτοιο ή να κάνει και την πάπια, καλό θα ήταν να της το πεις πιστεύω για να μη σε φέρει και σε δύσκολη θέση αργότερα.Φοβάμαι μην το θεωρήσει εκβιαστικό ρε γαμώτο... Γενικά, ξέρω ότι είναι ευχαριστημένη μαζί μου, με έχει αυστήσει και σε πολλά άλλα παιδάκια και είναι και καλοπληρωτού...Διστάζω όμως να την πάρω και να της πω: "Δε ξέρω τί πιστεύετε, αλλά φέτος θα δουλέψω με άλλες τιμές..."Εσείς πώς ζητάτε την αύξηση?Και θεωρείτε λογικό το να ζητάω 2 ευρώ επιπλέον σε κάθε χρονιά ή είναι κουλό?
Πολύ πιθανό να νομίζει κάτι τέτοιο ή να κάνει και την πάπια, καλό θα ήταν να της το πεις πιστεύω για να μη σε φέρει και σε δύσκολη θέση αργότερα.
Παράθεση από: grooog στις Αύγουστος 29, 2009, 11:02:21 πμξέρετε μήπως για β γυμνασίου αρχαία πόσες ώρες χρειάζονται?και επίσης εκτος από αρχαία ποιά αλλα μαθήματα φιλολογικής φύσεως έχει η β γυμνασίου?(έκθεση,ιστορία και.....?)Για αρχαία εγώ θα πρότεινα 2 ώρες γλώσσα και 1 Όμηρο. Εξαρτάται βέβαια από τον μαθητή. Εκτός από αρχαία στη Β' Γυμνασίου κάνουν Νελ Γλώσσα, Νελ Λογοτεχνία και Ιστορία (Μσν και Βυζαντινή).