Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 18 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όχι συνάδελφοι, ΜΗΝ ρίχνετε τόσο τις τιμές. Ούτε το εκτιμούν ούτε το αναγνωρίζουν...Αρκετή είναι η εκμετάλλευση των φροντιστηρίων, όχι τα ίδια και στα ιδιαίτερα.
Παράθεση από: nandiap στις Ιανουάριος 13, 2010, 06:46:50 μμE,τι είναι ρε παιδιά ? Παγωτό ή καφές? Ακόμα κ τα τσιγάρα 4 ευρω τα πήγαν !!Τα τσιγάρα ας πάνε και 10 ευρώ, να αυξηθούν και τα κρατικά έσοδα.. Παλιοκαπνιστές
E,τι είναι ρε παιδιά ? Παγωτό ή καφές? Ακόμα κ τα τσιγάρα 4 ευρω τα πήγαν !!
Θέλω την άποψή σας,συνάδελφοι !Είμαι καθηγήτρια Αγγλικών ( ΑΠΘ ) κ έχω πρόβλημα με τις τιμές των ιδιαίτερων...Ξεκινάω από 10 ευρώ κ βαθμηδόν κυμαίνονται οι τιμές μέχρι κ 20 ευρω για Proficiency. Είχα πρόταση για 2 αδέρφια καθημερινά από μια ώρα το καθένα.Βέβαια η ίδια η μητέρα δε μου τηλεφώνησε ποτέ,γιατί έμαθα ότι βρήκε άλλη με...6 ευρω ! Πείτε μου,σας παρακαλώ,για να μην αποτρελλαθώ...είναι τραγικές οι τιμές μου ή μήπως πιο τραγικοί οι "συνάδελφοι" που μειώνουν τόσο εξευτελιστικά τις τιμές κ μετά άντε να αποδειξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες ?
για τρίτη λυκείου ζητάτε 20 ευρώ ακόμα και αν κάνετε όλα τα μαθήματα με το παιδί; εγώ προσωπικά για όλα της θεωρητικής χρειάζομαι 10 ώρες συν 2 έκθεση... σαυτήν την περίπτωση μένουμε και πάλι στα 20 ευρώ;τη γνώμη σας δεν ξέρω μου φαίνονται πολλά πάντως
Για ποιο επίπεδο Αγγλικών πληρώνετε 13 ευρω ? Προφανώς σας φαίνονται λίγα , επειδή εκτιμάτε το παιδαγωγικό έργο κ δυστυχώς 10 ευρω μπορούν να δώσουν για ένα απλό χτένισμα ή μανικιούρ ή ποτό αλλά για τα παιδιά τους όχι... Και εγώ βρίσκω λίγα τα δικά μου 10 ακόμα κ για τα μικρά επίπεδα σε σχέση με την ποιότητα του έργου μου ,αλλά είναι το λιγότερο που μπορώ να κατέβω.
για αττικη μιλας;; πολυ λιγα εχω φιλη που παιρνει 60 παρακαλω την ...ωρα... εσυ με 10 θα σε κραξουν αν το μαθουν εκει οι συναδελφοι.. θα τους χαλασεις την πιατσα..