Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
και ντρέπομαι....πωλήτρια είναι μη φανταστείς αλλά ούτε να με ενημερώσει ούτε τπτ !!!!!μα να κάνεις μαθημα και να μην πληρώνεσαι;δεν υπάρχει φιλότιμο
παίδες καλησπέρα !!!τί πράττουμε στην περίπτωση που μας χρωστούν σε μαθηματα κατεύθυνσης ιδιαίτερο 400 ευρω ;την άλλη βδομάδα πάμε στα 500 ευρω!!!σταματάμε το μάθημα;λέμε στη μητέρα για διακανονισμό;η οποία όλο λούσα και μεγαλομανία και εγώ να μην ξέρω πότε πληρώνομαι ,βλακέια μου που το άφησα τόσο πολυ και γω αλλά τώρα τί με συμβουλεύεται να πράξω;
Tελικά παίδες της μίλησα ναι ναι βρήκα το σθενος και μου λέει η μάνα ...<<πόσα ποσα;;;έχω μείνει άλαλη δεν εχω ειδοποιηθεί για τέτοιο ποσό!!!!!>><<βέβαια θα γίνει κίνηση στο τέλος του μήνα >>Μάλιστα της πρότεινα να μειώσουμε τις ώρες ώστε να της βγαίνουν λιγότερα το μήνα και είπε ότι θα το συζητησει με τη μαθήτρια αυτο.Σιγά που δεν το ξερε.......και χιλια συγγνώμη και τα συναφη ,λέω αύριο που θα πάω για μάθημα να μάθω τί αποφάσισαν για τις ώρες και να προτείνω να διακόψουμε για την επόμενη βδομάδα μέχρι να πληρωθεί η μητερα.Και το καλύτερο;;;;;;;;; Η εν λόγω μαθητρια είπε σε κοπέλα που της κάνω επίσης μάθημα ότι δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στο σχολειο γιατί ότι πει η κ.ταδε ή η κ.μάδε είναι αυτό και ισχύει!!!Καταλάβατε και απλήρωτη και να μην εκτιμούν και τη δουλειά μου