Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και στην τελική όσες φορές φέρθηκα φιλότιμα μου έβγαλαν την Παναγία με τα χούγια και τις απαιτήσεις τους.Περίπτωση 1ηΤι θες κυρία μου? Θες ιδιαίτερο? Θα το πληρώσεις κι ας είσαι συνάδελφος. Και δε γουστάρω να κάθεσαι μέσα στο μάθημα,ούτε γουστάρω να επεμβαίνεις και να κάνεις ερωτήσεις,ούτε γουστάρω να προσβάλεις το παιδί μπροστά μου όταν δε ξέρει και ποσός με νοιάζει αν έχεις εσύ δάνεια! Ας μην έπαιρνες 3 αυτοκίνητα.Περίπτωση 2ηΤι θες κυρία μου? Έχεις 4 παιδιά και το 1 έχει νοητική υστέρηση? Ας μη γεννοβολούσες για να διοριστεί ο άντρας σου!Άμα δεν έχεις να το στείλεις σε ομαδικό τμήμα!Περίπτωση 3ηΤι θες κυρία μου? Σε φάνηκαν πολλά τα 75 ευρώ το μήνα σε κλειστό τμήμα στο φροντιστήριο για όλα τα θετικά μαθήματα και ψάχνεις για ιδιαίτερο? Θα σε φανεί φθηνότερο νομίζεις το ιδιαίτερο? Έχει απορίες ο Πετράκης για το μάθημα? Πάρτε με να το κουβεντιάσουμε γιατί μισή ώρα που μιλάμε πληρώνω εγώ.Ε ΜΑ! ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ!
Το ήθελα. Ήταν η 1η φορά που άκουσα γυναίκα να λέει "τα βγάζουμε δύσκολα πέρα,είμαι και έγκυος,άσε πολλές δυσκολίες περάσαμε και πέρσι έκανα 2 αποβολές,βλέπεις ο άντρας μου είναι γυμναστής και πάμε για το 4ο για να διοριστεί". Αναττρίχιασα. Μετά γράφτηκα στο πδε και τέτοια φαινόμενα έγιναν πλέον καθημερινά.
Αναστασία μάλλον αετό πέταγε όλη τη χρονιά, δεν εξηγείται αλλιώς. Μα να μείνει Κείμενα? Θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια να πετύχει κάτι τέτοιο. Τώρα γιατί δεν τον ζόρισαν νωρίτερα, αυτό δεν το ξέρω.Να σου πω την αλήθεια, εγώ τους είπα ότι είναι καλύτερα να επαναλάβει τη
Αναστασια 76 το συμπέρανα από το γεγονός ότι θα έχει για μάνα με τέτοια μυαλά (αργώ ακόμα.. περιμένω την εγκύκλιο των επιλαχόντων χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ΟΚ ένα χιουμοράκι κάνω εσύ πότε; )
αν εχει καποιο προβλημα δεν θα επρεπε να δινει προφορικα;;;;;;;; ?
Κι εμένα μου έκανε φοβερή εντύπωση η ατάκα "γεννάω για να διοριστεί ο άντρας μου".Δεν καταλαβαίνω γιατί τα έβαλες μαζί μου Αναστασία. Τα λόγια της μετέφερα.Με τσάτισε το ότι παντού κοπανάει ότι έχει 4 παιδιά. Αν έχεις προβλήματα κυρία μου οικονομικά,μην κάνεις 4 παιδιά.Αλλά έτσι είναι αυτοί που γεννοβολάνε για ένα διορισμό. Κοπανάνε παντού το πλήθος των παιδιών τους κι ότι αρπάξει ο κώλος τους.Κανένας γονιός που έκανε 4 παιδιά επειδή το γούσταρε δεν το κάνει αυτό. Μόνο αυτοί που τα έκαναν για να επωφεληθούν από τις παροχές που τους δίνει το κράτος.