Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από την αρχή ήθελα να πω ότι ή συγκρίνεις μισθό συμβασιούχου με μισθό συμβασιούχου ή παροχή υπηρεσιών με παροχή υπηρεσιών, για τα δύο επαγγέλματα. Κάθε διαφορετική σύγκρισή είναι παραπλανητική.Για τη σύγκριση λοιπόν με τα ιδιαίτερα ενός καθηγητή ανάφερα ως παράδειγμα για το λογιστή, τη συμπλήρωση μιας φορολογικής δήλωσης ως παροχή υπηρεσιών. (΄0χι της δικιάς του).Ποδόσφαιρο βλέπεις και δε με παρακολουθείς;
..., γιατι για να πεις ότι κάνεις κατευθυνση πρέπει να έχουν περάσει πάρα πάρα πολλα χρόνια για να είσαι σίγουρος για την δουλεια σου!!!!Δεν είμαι ..
Επίσης φίλε Μάρκο δεν υπάρχουν 25 πραγματικές εργάσιμες σε κανένα μήνα.
Επισης να πώ ότι της νεοπροσλαμβανομενης ο μισθος ειναι κάτω απο 600 ευρω!!!! Τρελλή πείνα ...καμία σχέση ούτε με 6.5 ευρω;DΕπίσης οτι υπάρχουν εργοδότες που δεν δίνουν επίδομα πτυχίου δηλαδη ή τελειωσες σχολή ή οχι ένα κια το αυτό ειναι!!!!!!!
Αλήθεια ο αναπληρωτής είναι μέσω ασεπ?(Ασχετο απορία μου)
Το ξέρω ότι οι ανάγκες της οικογένειας έχουν αυξηθεί, αλλά το ίδιο έχουν αυξηθεί και οι ανάγκες της οικογένειας των καθηγητών.
konstantina_ena ο τρόπος γραφής σου μου είναι ιδιαίτερα κουραστικός, κυρίως επειδή δεν βρίσκω κάποιο συγκεκριμένο ειρμό (περισσότερο σαν σκόρπιες σκέψεις μου ακούγονται αυτά που γράφεις)
Διαφώνω σε πολλά αλλά δεν θέλω να γράψω ένα τεράστιο μήνυμα που ξεφεύγει από το θέμα.(π.χ. τα 100 ευρώ για τη δήλωση δεν τα θεωρώ υπερβολικά - στο κάτω-κάτω σου στέλνει ολόκληρο βιβλιαράκι που σου λέει ΑΚΡΙΒΩΣ τι νούμερο μπαίνει και που. Αν κάποιος βαριέται να φάει ένα 2ωρο, τότε θα το πληρώσει σε κάποιον που δεν βαριέται. Λογιστική είναι, δεν είναι αεροναυπηγική- απλή καταγραφή αριθμών ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ)
Αν δεν είσαι καλός όταν είσαι νέος, τότε δεν θα γίνεις ποτέ καλός.