Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ ξέρω ότι τις ακριβοπλήρασα σε χρήμα και σε χρόνο τις γνώσεις μου και τα μεταπτυχιακά μου και δε θα τα ξεπουλήσω τώρα για 10Ε/ώρα. Για αμοιβή ανειδίκευτου θα δουλεύω σε θέσεις ανειδίκευτου και δεν θα κάνω τον καθηγητή. Μην υποτιμάτε τη δουλειά σας μόνοι σας, αρκετά την υποτιμούν οι άλλοι! Όλοι κλαίγονται ότι δεν έχουν λεφτά για μαθήματα αλλά τα δίνουν αλλού τελικά σε διασκεδάσεις, ρούχα, κομμωτήρια, διακοπές κλπ. Στην τελική όποιος δεν έχει ας μην κάνει ιδιαίτερο, ας πάει σε φροντιστήριο ή ας διαβάσει μόνος του το παίδί του. Έτσι είναι η ζωή you get what you pay for!!
Διαφώνω σε πολλά αλλά δεν θέλω να γράψω ένα τεράστιο μήνυμα που ξεφεύγει από το θέμα.(π.χ. τα 100 ευρώ για τη δήλωση δεν τα θεωρώ υπερβολικά - στο κάτω-κάτω σου στέλνει ολόκληρο βιβλιαράκι που σου λέει ΑΚΡΙΒΩΣ τι νούμερο μπαίνει και που. Αν κάποιος βαριέται να φάει ένα 2ωρο, τότε θα το πληρώσει σε κάποιον που δεν βαριέται. Λογιστική είναι, δεν είναι αεροναυπηγική- απλή καταγραφή αριθμών ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ)
Παράθεση από: spasiklaki στις Αύγουστος 18, 2010, 12:56:12 μμΕγώ ξέρω ότι τις ακριβοπλήρασα σε χρήμα και σε χρόνο τις γνώσεις μου και τα μεταπτυχιακά μου και δε θα τα ξεπουλήσω τώρα για 10Ε/ώρα. Για αμοιβή ανειδίκευτου θα δουλεύω σε θέσεις ανειδίκευτου και δεν θα κάνω τον καθηγητή. Μην υποτιμάτε τη δουλειά σας μόνοι σας, αρκετά την υποτιμούν οι άλλοι! Όλοι κλαίγονται ότι δεν έχουν λεφτά για μαθήματα αλλά τα δίνουν αλλού τελικά σε διασκεδάσεις, ρούχα, κομμωτήρια, διακοπές κλπ. Στην τελική όποιος δεν έχει ας μην κάνει ιδιαίτερο, ας πάει σε φροντιστήριο ή ας διαβάσει μόνος του το παίδί του. Έτσι είναι η ζωή you get what you pay for!!ακριβως επειδη ετσι ειναι η ζωη "you get what you pay for" εγω θελω να εχω και τη διασκεδαση μου και το ρουχο μου και τις διακοπες μου γιατι ειμαι ανθρωπος. και δεν εχω καμια διαθεση να τα πληρωνω σε ενα καθηγητη που θα μου ζητησει 25 ευρω την ωρα ενω μπορω να βρω με 15 !!αν τα ακριβοπληρωσες εσυ, ειχες και το εκανες.και δε νομιζω να στερηθηκες ρουχα και διασκεδαση!! αλλοι δεν τα εχουν στο Περαμα, στα Καμινια, στη Κοκκινια κλπ κλπ
Σήμερα καθώς γύριζα στο σπίτι, είδα την εξής αγγελία κολλημένη σε στύλο της ΔΕΗ:"Φιλόλογος παραδίδει μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Τιμή για Διμοτικό 5 ευρώ/ώρα, για Γυμνάσιο 6 ευρώ/ώρα, για Λύκειο 7 ευρώ/ώρα". Εντάξει, τώρα τα έχω δει όλα....