Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι, ΜΗΝ μπαίνετε στη διαδικασία να απολογείστε. ΜΗΝ απαντάτε.
Καλησπέρα. Θα ήθελα να μου πείτε πόσο θα παίρνατε από 2 αδέρφια (γκρουπ), Proficiency στην Θεσσαλονίκη. Έχω χάσει επαφή με τις τιμές πλέον. Thanx
Παράθεση από: panickos στις Σεπτέμβριος 09, 2010, 01:36:36 μμΚαλησπέρα. Θα ήθελα να μου πείτε πόσο θα παίρνατε από 2 αδέρφια (γκρουπ), Proficiency στην Θεσσαλονίκη. Έχω χάσει επαφή με τις τιμές πλέον. Thanxμεχρι να σου απαντησει κπς συναδελφος πιο κατατοπισμενος να σου πω ο,τι ξερω απο παλαια συμφοιτητρια μου, οτι στο proficiency στη θεσααλονικη οι τιμες κυμαινονται στα 25 ευρω.
Παράθεση από: evi06 στις Σεπτέμβριος 09, 2010, 01:52:25 μμΠαράθεση από: panickos στις Σεπτέμβριος 09, 2010, 01:36:36 μμΚαλησπέρα. Θα ήθελα να μου πείτε πόσο θα παίρνατε από 2 αδέρφια (γκρουπ), Proficiency στην Θεσσαλονίκη. Έχω χάσει επαφή με τις τιμές πλέον. Thanxμεχρι να σου απαντησει κπς συναδελφος πιο κατατοπισμενος να σου πω ο,τι ξερω απο παλαια συμφοιτητρια μου, οτι στο proficiency στη θεσααλονικη οι τιμες κυμαινονται στα 25 ευρω. Σ'ευχαριστώ πολύ! €25 το ένα παιδί ή το γκρουπ; Γιατί για γκρουπ σαν λίγα μου φαίνονται.
Παράθεση από: panickos στις Σεπτέμβριος 09, 2010, 11:49:37 μμΠαράθεση από: evi06 στις Σεπτέμβριος 09, 2010, 01:52:25 μμΠαράθεση από: panickos στις Σεπτέμβριος 09, 2010, 01:36:36 μμΚαλησπέρα. Θα ήθελα να μου πείτε πόσο θα παίρνατε από 2 αδέρφια (γκρουπ), Proficiency στην Θεσσαλονίκη. Έχω χάσει επαφή με τις τιμές πλέον. Thanxμεχρι να σου απαντησει κπς συναδελφος πιο κατατοπισμενος να σου πω ο,τι ξερω απο παλαια συμφοιτητρια μου, οτι στο proficiency στη θεσααλονικη οι τιμες κυμαινονται στα 25 ευρω. Σ'ευχαριστώ πολύ! €25 το ένα παιδί ή το γκρουπ; Γιατί για γκρουπ σαν λίγα μου φαίνονται. εγω στην επαρχια παιρνω 22 ευρω first year και 25 ευρω second year proficiency...για first year σε γκρουπακι θα επαιρνα 38 με 40 ευρω.