Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αντιθετα, την ειλικρινεια τη θαυμαζω και θα μπορουσα να κανω ακομα και δωρεαν μαθημα αν διαπιστωνα πραγματι οτι ετσι ειναι η κατασταση.
Τελικα συναδελφοι ουτε λογοφεραμε ουτε αρνηθηκε την παροχη υπηρεσιων αλλα ουτε κλαφτηκε.Της ειπα πως δεν μπορουμε να συνεχισουμε υπο αυτες τις συνθηκες, πως θα ηταν καλυτερο να διακοψουμε τωρα που ειναι νωρις, ωστε να βρει αλλο...θυμα και πως θα της κανω μια τελευταια διευκολυνση για τις οφειλες μεχρι ομως τελος του μηνα. Παραδεχτηκα πως εχω χασει τη διάθεσή μου για το μαθημα και ετσι θα ηταν καλυτερα να τελειωνουμε. Με λιγα λογια, τη στριμωξα, δεν ζητησα τα χρηματα αλλα κατα καποιο τροπο τα απαιτησα. Εκεινη ειπε πως θελει να συνεχισουμε οπωσδηποτε γιατι ξερω πολυ καλα το παιδι και μου εχει εμπιστοσυνη. Υποσχεθηκε να με πληρωνει καθε μηνα και πως μεχρι μεσα Οκτωβρη θα αποπληρωσει και τα χρωστουμενα παση θυσια διοτι και αυτη νιωθει πολυ ασχημα. Ρε παιδια ηταν πολυ απλο για να ειναι αληθινο. Ή με δουλευει ή οντως θα τακτοποιηθει το θεμα. Επομένως θα δειξει. Απλα ενιωσα οτι πιεστηκε και αγχωθηκε αρκετα οπως αλλωστε ημουν εγω τους τελευταιους μηνεςΥ.Γ. Λέτε να με δολοφονησει και να εξαφανισει το πτωμα μου? Λετε να παω την επομενη φορα και να εχουν μετακομισει? Ειχα παει προετοιμασμενη να τσακωθουμε αλλα εμεινα με την τσαντιλα. Ή να την κρατησω για λιγο ακομη τουλαχιστον μεχρι να δω τα χρηματα στο λογαριασμό μου?
Παράθεση από: gmork στις Οκτώβριος 05, 2010, 12:20:31 πμΤελικα συναδελφοι ουτε λογοφεραμε ουτε αρνηθηκε την παροχη υπηρεσιων αλλα ουτε κλαφτηκε.Της ειπα πως δεν μπορουμε να συνεχισουμε υπο αυτες τις συνθηκες, πως θα ηταν καλυτερο να διακοψουμε τωρα που ειναι νωρις, ωστε να βρει αλλο...θυμα και πως θα της κανω μια τελευταια διευκολυνση για τις οφειλες μεχρι ομως τελος του μηνα. Παραδεχτηκα πως εχω χασει τη διάθεσή μου για το μαθημα και ετσι θα ηταν καλυτερα να τελειωνουμε. Με λιγα λογια, τη στριμωξα, δεν ζητησα τα χρηματα αλλα κατα καποιο τροπο τα απαιτησα. Εκεινη ειπε πως θελει να συνεχισουμε οπωσδηποτε γιατι ξερω πολυ καλα το παιδι και μου εχει εμπιστοσυνη. Υποσχεθηκε να με πληρωνει καθε μηνα και πως μεχρι μεσα Οκτωβρη θα αποπληρωσει και τα χρωστουμενα παση θυσια διοτι και αυτη νιωθει πολυ ασχημα. Ρε παιδια ηταν πολυ απλο για να ειναι αληθινο. Ή με δουλευει ή οντως θα τακτοποιηθει το θεμα. Επομένως θα δειξει. Απλα ενιωσα οτι πιεστηκε και αγχωθηκε αρκετα οπως αλλωστε ημουν εγω τους τελευταιους μηνεςΥ.Γ. Λέτε να με δολοφονησει και να εξαφανισει το πτωμα μου? Λετε να παω την επομενη φορα και να εχουν μετακομισει? Ειχα παει προετοιμασμενη να τσακωθουμε αλλα εμεινα με την τσαντιλα. Ή να την κρατησω για λιγο ακομη τουλαχιστον μεχρι να δω τα χρηματα στο λογαριασμό μου?Δεν θέλω να στην σπάσω αλλά τα ίδια είχαν γίνει και με μένα. Τον 1ο χρόνο έκανα υπομονή, ζητούσα, δεν μου έδιναν ώσπου με τα πολλά με εξόφλησαν μέσα στο καλοκαίρι. Τον επόμενο χρόνο την έπιασα από την αρχή και της είπα ότι δεν προτίθεμαι να ξαναζητιανέψω κλπ κλπ και συμφώνησε. Μάλιστα, με τον σύζυγό της μου υποσχέθηκαν ότι θα με πληρώνουν κάθε 15 μέρες για να μην μαζεύονται πολλά. Μία φορά έγινε. Μετά μας πήρε η κατηφόρα!Γι'αυτό, κράτα μία πισινή. Δε λέω ότι το ίδιο θα συμβεί και σε σένα αλλά μέχρι να σε εξοφλήσει χωρίς να σου σπάσει τα νεύρα.......κάνε υπομονή!
και η απαντηση? μου τη ειπε! αντι να μου ζητησει συγνωμη μου την ειπε! οτι επρεπε εγω να του το πω νωριτερα ωστε να μην μαζευτουν τοσα πολλα κ πως θα τα πληρωσει......... εμεινα αφωνη....του λεω...μα εγω δεν ειπα κατι να μην σας φερω σε δυσκολη θεση.....θεωρησα οτι θα υπαρχει καποιο προβλημα....... και συνεχισε να μου τη λεει.......ουτε καν συγνωμη.........εγω επρεπε να του θυμίσω οτι μου χρωσταει??
το "πολυ αγαπητο μας προσωπο" Ελενη μου, και γιαυτο ειναι αγαπητο (και μαλιστα πολυ) οταν πραγματικα μας νοιαζετε. Επρεπε να του πεις( του αγαπητου προσωπου ) πως εχει η κατασταση και αυτο με τη σειρα του θα τους "εβαζε χερι" γιατι αυτος/η βρεθηκε εκτεθημενος/η σε σενα και επισης οι γονεις προσβαλλαν με τη σταση τους και το γνωστο που σου συστησε το μαθημα.Να σου συστησω μαθημα και να μαθω πως δεν σου φερονται σωστα? θα τους πλακωσω Ελενη μου, γιατι πανω και απο αυτους υπαρχει η φιλια μας και θα εβγαινα μπροστα να σε υπερασπιστω.Η δικη σου η σταση ηταν "αψογη"