Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gmork στις Οκτωβρίου 05, 2010, 12:20:31 amΤελικα συναδελφοι ουτε λογοφεραμε ουτε αρνηθηκε την παροχη υπηρεσιων αλλα ουτε κλαφτηκε.Της ειπα πως δεν μπορουμε να συνεχισουμε υπο αυτες τις συνθηκες, πως θα ηταν καλυτερο να διακοψουμε τωρα που ειναι νωρις, ωστε να βρει αλλο...θυμα και πως θα της κανω μια τελευταια διευκολυνση για τις οφειλες μεχρι ομως τελος του μηνα. Παραδεχτηκα πως εχω χασει τη διάθεσή μου για το μαθημα και ετσι θα ηταν καλυτερα να τελειωνουμε. Με λιγα λογια, τη στριμωξα, δεν ζητησα τα χρηματα αλλα κατα καποιο τροπο τα απαιτησα. Εκεινη ειπε πως θελει να συνεχισουμε οπωσδηποτε γιατι ξερω πολυ καλα το παιδι και μου εχει εμπιστοσυνη. Υποσχεθηκε να με πληρωνει καθε μηνα και πως μεχρι μεσα Οκτωβρη θα αποπληρωσει και τα χρωστουμενα παση θυσια διοτι και αυτη νιωθει πολυ ασχημα. Ρε παιδια ηταν πολυ απλο για να ειναι αληθινο. Ή με δουλευει ή οντως θα τακτοποιηθει το θεμα. Επομένως θα δειξει. Απλα ενιωσα οτι πιεστηκε και αγχωθηκε αρκετα οπως αλλωστε ημουν εγω τους τελευταιους μηνεςΥ.Γ. Λέτε να με δολοφονησει και να εξαφανισει το πτωμα μου? Λετε να παω την επομενη φορα και να εχουν μετακομισει? Ειχα παει προετοιμασμενη να τσακωθουμε αλλα εμεινα με την τσαντιλα. Ή να την κρατησω για λιγο ακομη τουλαχιστον μεχρι να δω τα χρηματα στο λογαριασμό μου?Δεν θέλω να στην σπάσω αλλά τα ίδια είχαν γίνει και με μένα. Τον 1ο χρόνο έκανα υπομονή, ζητούσα, δεν μου έδιναν ώσπου με τα πολλά με εξόφλησαν μέσα στο καλοκαίρι. Τον επόμενο χρόνο την έπιασα από την αρχή και της είπα ότι δεν προτίθεμαι να ξαναζητιανέψω κλπ κλπ και συμφώνησε. Μάλιστα, με τον σύζυγό της μου υποσχέθηκαν ότι θα με πληρώνουν κάθε 15 μέρες για να μην μαζεύονται πολλά. Μία φορά έγινε. Μετά μας πήρε η κατηφόρα!Γι'αυτό, κράτα μία πισινή. Δε λέω ότι το ίδιο θα συμβεί και σε σένα αλλά μέχρι να σε εξοφλήσει χωρίς να σου σπάσει τα νεύρα.......κάνε υπομονή!
Τελικα συναδελφοι ουτε λογοφεραμε ουτε αρνηθηκε την παροχη υπηρεσιων αλλα ουτε κλαφτηκε.Της ειπα πως δεν μπορουμε να συνεχισουμε υπο αυτες τις συνθηκες, πως θα ηταν καλυτερο να διακοψουμε τωρα που ειναι νωρις, ωστε να βρει αλλο...θυμα και πως θα της κανω μια τελευταια διευκολυνση για τις οφειλες μεχρι ομως τελος του μηνα. Παραδεχτηκα πως εχω χασει τη διάθεσή μου για το μαθημα και ετσι θα ηταν καλυτερα να τελειωνουμε. Με λιγα λογια, τη στριμωξα, δεν ζητησα τα χρηματα αλλα κατα καποιο τροπο τα απαιτησα. Εκεινη ειπε πως θελει να συνεχισουμε οπωσδηποτε γιατι ξερω πολυ καλα το παιδι και μου εχει εμπιστοσυνη. Υποσχεθηκε να με πληρωνει καθε μηνα και πως μεχρι μεσα Οκτωβρη θα αποπληρωσει και τα χρωστουμενα παση θυσια διοτι και αυτη νιωθει πολυ ασχημα. Ρε παιδια ηταν πολυ απλο για να ειναι αληθινο. Ή με δουλευει ή οντως θα τακτοποιηθει το θεμα. Επομένως θα δειξει. Απλα ενιωσα οτι πιεστηκε και αγχωθηκε αρκετα οπως αλλωστε ημουν εγω τους τελευταιους μηνεςΥ.Γ. Λέτε να με δολοφονησει και να εξαφανισει το πτωμα μου? Λετε να παω την επομενη φορα και να εχουν μετακομισει? Ειχα παει προετοιμασμενη να τσακωθουμε αλλα εμεινα με την τσαντιλα. Ή να την κρατησω για λιγο ακομη τουλαχιστον μεχρι να δω τα χρηματα στο λογαριασμό μου?
Ποια είναι η γνώμη σας για τους συναδέλφους που δουλεύουν το πρωί σε δημόσια σχολεία και το απόγευμα κάνουν και ιδιαίτερα;
Παράθεση από: Green στις Οκτωβρίου 05, 2010, 04:21:54 pmΠοια είναι η γνώμη σας για τους συναδέλφους που δουλεύουν το πρωί σε δημόσια σχολεία και το απόγευμα κάνουν και ιδιαίτερα;μας χαλαν τη πιατσα!!
Παράθεση από: Green στις Οκτωβρίου 05, 2010, 04:21:54 pmΠοια είναι η γνώμη σας για τους συναδέλφους που δουλεύουν το πρωί σε δημόσια σχολεία και το απόγευμα κάνουν και ιδιαίτερα;Αν τα ιδιαίτερα που κάνουν ΔΕΝ είναι σε μαθητές τους, τότε τους βλέπω από αδιάφορα έως θετικά (δηλαδή αδιάφορα, εκτός αν είναι φίλος μου.. για τους άλλους τι γνώμη να έχω )Αν, τώρα, κάποιος κάνει ιδιαίτερα σε μαθητές του από το σχολείο.. ε τότε είναι ύποπτο.
Παράθεση από: Landau στις Οκτωβρίου 05, 2010, 04:25:02 pmΠαράθεση από: Green στις Οκτωβρίου 05, 2010, 04:21:54 pmΠοια είναι η γνώμη σας για τους συναδέλφους που δουλεύουν το πρωί σε δημόσια σχολεία και το απόγευμα κάνουν και ιδιαίτερα;Αν τα ιδιαίτερα που κάνουν ΔΕΝ είναι σε μαθητές τους, τότε τους βλέπω από αδιάφορα έως θετικά (δηλαδή αδιάφορα, εκτός αν είναι φίλος μου.. για τους άλλους τι γνώμη να έχω )Αν, τώρα, κάποιος κάνει ιδιαίτερα σε μαθητές του από το σχολείο.. ε τότε είναι ύποπτο.Το ότι είναι παράνομο από το νόμο, "μαύρο" χρήμα και αναγκάζει τις οικογένειες σε μεγάλα έξοδα;
Παράθεση από: Green στις Οκτωβρίου 05, 2010, 04:31:34 pmΠαράθεση από: Landau στις Οκτωβρίου 05, 2010, 04:25:02 pmΠαράθεση από: Green στις Οκτωβρίου 05, 2010, 04:21:54 pmΠοια είναι η γνώμη σας για τους συναδέλφους που δουλεύουν το πρωί σε δημόσια σχολεία και το απόγευμα κάνουν και ιδιαίτερα;Αν τα ιδιαίτερα που κάνουν ΔΕΝ είναι σε μαθητές τους, τότε τους βλέπω από αδιάφορα έως θετικά (δηλαδή αδιάφορα, εκτός αν είναι φίλος μου.. για τους άλλους τι γνώμη να έχω )Αν, τώρα, κάποιος κάνει ιδιαίτερα σε μαθητές του από το σχολείο.. ε τότε είναι ύποπτο.Το ότι είναι παράνομο από το νόμο, "μαύρο" χρήμα και αναγκάζει τις οικογένειες σε μεγάλα έξοδα;μας δουλευεις;;;;;;;; δλδ εμεις οι αδιοριστοι που κανουμε τι ειμαστε νομιμοι;;
Παράθεση από: Green στις Οκτωβρίου 05, 2010, 04:31:34 pmΠαράθεση από: Landau στις Οκτωβρίου 05, 2010, 04:25:02 pmΠαράθεση από: Green στις Οκτωβρίου 05, 2010, 04:21:54 pmΠοια είναι η γνώμη σας για τους συναδέλφους που δουλεύουν το πρωί σε δημόσια σχολεία και το απόγευμα κάνουν και ιδιαίτερα;Αν τα ιδιαίτερα που κάνουν ΔΕΝ είναι σε μαθητές τους, τότε τους βλέπω από αδιάφορα έως θετικά (δηλαδή αδιάφορα, εκτός αν είναι φίλος μου.. για τους άλλους τι γνώμη να έχω )Αν, τώρα, κάποιος κάνει ιδιαίτερα σε μαθητές του από το σχολείο.. ε τότε είναι ύποπτο.Το ότι είναι παράνομο από το νόμο, "μαύρο" χρήμα και αναγκάζει τις οικογένειες σε μεγάλα έξοδα;Αν το κάνει κάποιος από ανάγκη, επειδή έχει μόνο ένα εισόδημα (τον "παχυλό" μισθό του εκπαιδευτικού) και πρέπει να θρέψει οικογένεια, τότε.. παρανομεί το κράτος. Αν, τώρα, είναι κάποιος απλά άπληστος και φραγκοφονιάς, τότε αλλάζει το θέμα. Επομένως, δεν μπορείς να γνωρίζεις εκ των προτέρων τι παίζει.Όσο για το "μαύρο" χρήμα, όσοι κάνουν ιδιαίτερα χωρίς να δίνουν αποδείξεις, είτε είναι μόνιμοι εκπαιδευτικό, είτε όχι.. παρανομούν. Ας μην ανοίξουμε αυτό το θέμα τώρα περί παρανομίας..Στο κάτω-κάτω.. καπιταλισμό δεν θέλουν κάποιοι; Ζήτηση και προσφορά...
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Οκτωβρίου 05, 2010, 04:33:38 pmΠαράθεση από: Green στις Οκτωβρίου 05, 2010, 04:31:34 pmΠαράθεση από: Landau στις Οκτωβρίου 05, 2010, 04:25:02 pmΠαράθεση από: Green στις Οκτωβρίου 05, 2010, 04:21:54 pmΠοια είναι η γνώμη σας για τους συναδέλφους που δουλεύουν το πρωί σε δημόσια σχολεία και το απόγευμα κάνουν και ιδιαίτερα;Αν τα ιδιαίτερα που κάνουν ΔΕΝ είναι σε μαθητές τους, τότε τους βλέπω από αδιάφορα έως θετικά (δηλαδή αδιάφορα, εκτός αν είναι φίλος μου.. για τους άλλους τι γνώμη να έχω )Αν, τώρα, κάποιος κάνει ιδιαίτερα σε μαθητές του από το σχολείο.. ε τότε είναι ύποπτο.Το ότι είναι παράνομο από το νόμο, "μαύρο" χρήμα και αναγκάζει τις οικογένειες σε μεγάλα έξοδα;μας δουλευεις;;;;;;;; δλδ εμεις οι αδιοριστοι που κανουμε τι ειμαστε νομιμοι;; Καταρχάς ο αδιόριστος δεν είναι δημόσιος υπάλληλος, οπότε δεν υπάρχει κόλλημα από τον δημοσιουπαλληλικό κώδικα. Κατά δεύτερον δεν έχω απαίτηση ένας αδιόριστος να μην κάνει έστω μαθήματα για να ζήσει, αν και αυτός θα μπορούσενα τα δηλώνει. Κατά τρίτον, οι μόνιμοι που έχουν ένα σταθερό μηνιαίο εισόδημα, γιατί κόβουν μερίδιο της πίτας από τους αδιόριστους που μπορούν μόνο από τα ιδιαίτερα να βγάλουν το ψωμί τους;
...αν μου επετρεπε η ηθικη μου θα εβαζα κουκουλα και θα τους εδειχνα...μας παιρνουν το ψωμι μας!!!!!