Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 26 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Οκτώβριος 05, 2010, 04:41:51 μμ...αν μου επετρεπε η ηθικη μου θα εβαζα κουκουλα και θα τους εδειχνα...μας παιρνουν το ψωμι μας!!!!! Η Αναστασια76 σε ρολο .."Αρτέμη Μάτσα"
...αν μου επετρεπε η ηθικη μου θα εβαζα κουκουλα και θα τους εδειχνα...μας παιρνουν το ψωμι μας!!!!!
Μια ευχάριστη, ανάλαφρη ατμόσφαιρα και πάλι...
Παράθεση από: Green στις Οκτώβριος 05, 2010, 04:54:36 μμΜια ευχάριστη, ανάλαφρη ατμόσφαιρα και πάλι... ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Οκτώβριος 05, 2010, 04:55:37 μμΠαράθεση από: Green στις Οκτώβριος 05, 2010, 04:54:36 μμΜια ευχάριστη, ανάλαφρη ατμόσφαιρα και πάλι... ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Όταν μας έρθει η κατακέφαλη, μην απόρουμε από που ήρθε όμως. Γιατί εμείς εν τω μεταξύ χαριεντιζόμασταν...
Θέλω να πω με όλα αυτά ότι συχνά οι εκπαιδευτικοί καταγγέλουν το κράτος για αναλγησία εναντίον τους, όταν όμως και οι ίδιοι συχνά δεν υπήρξαν περισσότερο έντιμοι απέναντί του και απέναντι στην κοινωνία κατ' επέκταση. Και ξαναλέω ότι το να είναι κάποιος σε αυτό το όντως κακοπληρωμένο και με πολλά στραβά δημόσιο σχολείο, είναι επιλογή του. Υπάρχουν πάντα τα ιδιωτικά και το ελεύθερο επάγγελμα. Μήπως όλοι, καταγγέλοντες και καταγγελόμενοι, στον ίδιο χωρό λαμογιάς και διαφθοράς χορεύουμε; Μήπως αυτή η κατάσταση παρακμής και διαφθοράς, την οποία όλοι τόσο βδελύσσονται θεωρητικά, στην πράξη βόλεψε πολλούς;
Οπότε καλά κάνουν και "κλέβουν". Και αυτοί που έκλεψαν εκατομμύρια στην Ελλάδα, καλά έκαναν αντίστοιχα, τους λόγους τους θα είχαν και αυτοί. Πολύ επιλεκτική ηθική έχουμε...
Στο θέμα μας. Απορία:Παίρνετε για μια τάξη 15 ευρώ την ώρα. Έρχονται δυο παιδιά γκρουπάκι. Πόσα παίρνετε την ώρα? 30? 15? ενδιάμεσα? υπόψιν έχετε ανάγκη τα παιδιά, και είναι και οικονομικά στενεμένα τα πράγματα στην κοινωνία...
@Green δεν βραζουμε ομως ολοι στο ιδιο καζανι... καποιοι ειναι ΜΟΝΟ λογια και καποιοι αλλοι και ΕΡΓΑ..
Παράθεση από: psaras στις Οκτώβριος 05, 2010, 05:08:10 μμΣτο θέμα μας. Απορία:Παίρνετε για μια τάξη 15 ευρώ την ώρα. Έρχονται δυο παιδιά γκρουπάκι. Πόσα παίρνετε την ώρα? 30? 15? ενδιάμεσα? υπόψιν έχετε ανάγκη τα παιδιά, και είναι και οικονομικά στενεμένα τα πράγματα στην κοινωνία...ουτε 30 ουτε 15 αλλα κατι ενδιάμεσο δηλ 20 , 10 απο το καθε παιδι