Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 27 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: aeee στις Οκτώβριος 05, 2010, 05:10:15 μμΠαράθεση από: psaras στις Οκτώβριος 05, 2010, 05:08:10 μμΣτο θέμα μας. Απορία:Παίρνετε για μια τάξη 15 ευρώ την ώρα. Έρχονται δυο παιδιά γκρουπάκι. Πόσα παίρνετε την ώρα? 30? 15? ενδιάμεσα? υπόψιν έχετε ανάγκη τα παιδιά, και είναι και οικονομικά στενεμένα τα πράγματα στην κοινωνία...ουτε 30 ουτε 15 αλλα κατι ενδιάμεσο δηλ 20 , 10 απο το καθε παιδιΤο ίδιο ακολουθείται και όταν είναι αδέρφια?
Παράθεση από: psaras στις Οκτώβριος 05, 2010, 05:08:10 μμΣτο θέμα μας. Απορία:Παίρνετε για μια τάξη 15 ευρώ την ώρα. Έρχονται δυο παιδιά γκρουπάκι. Πόσα παίρνετε την ώρα? 30? 15? ενδιάμεσα? υπόψιν έχετε ανάγκη τα παιδιά, και είναι και οικονομικά στενεμένα τα πράγματα στην κοινωνία...ουτε 30 ουτε 15 αλλα κατι ενδιάμεσο δηλ 20 , 10 απο το καθε παιδι
Στο θέμα μας. Απορία:Παίρνετε για μια τάξη 15 ευρώ την ώρα. Έρχονται δυο παιδιά γκρουπάκι. Πόσα παίρνετε την ώρα? 30? 15? ενδιάμεσα? υπόψιν έχετε ανάγκη τα παιδιά, και είναι και οικονομικά στενεμένα τα πράγματα στην κοινωνία...
Παντως ο διευθυντης του σχολειου στη γειτονια παιρνει 50 ευρω την ωρα σε παιδι Γυμνασιου και τα δινουν οι γονεις του...
Δε θα σου πω ποσα να παρεις αλλα θα σου καταθεσω την εμπειρια της αδελφης μου. Ανελαβε κι εκεινη σε ιδιαιτερο προετοιμασια για πανελλαδικες και ζητησε 12 ευρω την ωρα μιας και θα ηταν η πρωτη φορα για εκεινη αυτο το επιπεδο. Σε πληροφορώ οτι έριξε τρελο διαβασμα γιαι να ειναι οκ, αρνηθηκε να αναλαβει αλλα ιδιαιτερα διοτι δεν προλαβαινε και χαλασε ουκ ολιγα σε βοηθηματα και φωτοτυπιες. Θα μου πεις οτι ολα αυτα μενουν αλλα αργοτερα ειδε οτι ναι μεν της εκανε καλο που ασχοληθηκε με προετοιμασια καθοτι ψηθηκε που λενε απο την αλλη ομως δε βγηκε και πολυ κερδισμενη με τοσα χρηματα την ωρα. Πραττεις κατα βουληση λοιπονΥ.Γ. Ρε παιδια κατι 30αρια την ωρα που ακουω για προετοιμασια ισχυουν?Μενω Αθηνα δυτικα προαστια και νομιζω οτι ειναι υπερβολικο ποσο!!!Παντως ο διευθυντης του σχολειου στη γειτονια παιρνει 50 ευρω την ωρα σε παιδι Γυμνασιου και τα δινουν οι γονεις του...
30αρια?εγω ακουω 50αρια και τρελαινομαι...εχω ακουσει κ για 60αρια......απο εκπαιδευτικο λεει που δουλευει ως συμβουλος......................... εγω το θεωρω ντροπη παντως οσο πειρα κ να εχει καποιος καθηγητης , οσο καλος και να ειναι.....δλδλ τι 50 την ωρα???κανει μαγικα και τα βαζει μεσα στο κεφαλι των παιδιων?ειναι απαραδεκτο...κ κακως οι γονεις εμπιστευονται τετοιους ανθρωπους.....
Αλλά δεν φταίει μόνο αυτός.. φταίνε και οι γονείς που τα σκάνε. Η άγνοια βλέπεις..