Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για να καταλάβω, προφανώς αποκαλείς "έμπορο" αυτόν που κάνει ιδιαίτερα χωρίς να κόβει απόδειξη...Για μένα ΑΝΗΘΙΚΟΣ και ΕΜΠΟΡΑΣ είναι ο μόνο ο διορισμένος καθηγητής που έχει στήσει παραμάγαζο και εκβιάζει για ιδιαίτερα εκμεταλλευόμενος τη θέση του ενώ παράλληλα τρώει το ψωμί του αδιόριστου συναδέλφου του που ζει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τα φροντιστηριακά μαθήματα. Είναι το λιγότερο ΠΡΟΣΒΟΛΗ λοιπόν να αποκαλείς έμπορα κάποιον (αδιόριστο στο δημόσιο σχολείο) εκπαιδευτικό που είναι ΝΟΜΙΜΟΣ και ασκεί απλά το επάγγελμα που επέλεξε να σπουδάσει ... Ας μη πετάμε λοιπόν "σκάγια" γενικώς...
"Έμποροι" της εκπαίδευσης,επιτέλους αποφασίστε: Δημόσια ή ιδιωτικά σχολεία θέλετε να έχουμε.Αν και νομίζω θέλετε Δημόσια επιπέδου καφενείου, ώστε να υπάρχει χώρος να κατευθύνεται το μαύρο χρήμα στην τσέπη σας.Και για να είμαι πιο ακριβής , θέλετε Δημόσια μεν και ατομικά ιδιωτικά φροντιστηριάκια χωρίς αποδείξεις, χωρίς τίποτα.Η ρητορική σας προσυπογράφει για "...μία νέα γενιά καλύτερη από εμάς, με οράματα κλπ...κλπ...", η πρακτική σας όμως επιμένει αυτή τη νέα γενιά να την εξευτελίζει, να την εξαθλιώνει και να την κατακρεουργεί!! Έχετε επιδοθεί σε μία ανάλγητη συμπεριφορά προς τους γονείς, συντηρώντας και καλλιεργώντας τους προσδοκίες αναχρονιστικού μοντέλου μαθητή και τους οποίους έμμεσα "υποχρεώνετε" να σας πληρώνουν, για μία αμφιλεγόμενη προοπτική , τη στιγμή που καλά γνωρίζετε ότι το πτυχίο σήμερα έχει περιέλθει σε απαξίωση αν όχι σε αχρηστία. Ανεξάρτητα όμως από αυτό δεν είναι ούτε νόμιμο ούτε ηθικό.Νομίζω ότι κάτι άλλο πιο χρήσιμο θα πρέπει να ψάξετε προκειμένου να διοχετεύσετε αυτή τη "δίψα" και το "πάθος" που έχετε στην εκπαίδευση, εκτός και αν αισθάνεστε ότι όντες οι σύγχρονοι πολιορκημένοι του Μεσσολογγίου, δεν έχετε άλλη επιλογή παρά μόνο το αντίστοιχο των σκύλων και των γατιών, που τότε αποτέλεσε την ύστατη διατροφική τους καταφυγή..