Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 25 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξέρει κανείς πόσο πάει η τιμή για μάθημα φυσικής για μαθητή που ακολουθεί πρόγραμμα ΙΒ;
τι ειναι το πρόγραμμα ΙΒ;
Να τους τα πάρεις τα 15 ευρώ .Αν τα έχουν να τους τα πάρεις ! Αρκετά έχουμε καταντήσει σταχτομαζώχτρες όλοι μας .Θα σε σέβονται και πιο πολύ. Έχω μια κουμπάρα που την πήραν τηλέφωνο για μάθημα και αυτή δεν το ήθελε γιατί είχε αρκετά και τους πετάει ..για παιδί δημοτικού τώρα ...το αστρονομικό ποσό των 50 ευρώ .Το δέκτηκαν παρακαλώ ..Πάρτο με τόσα που θες
Παράθεση από: lion22 στις Μάρτιος 11, 2011, 10:52:09 μμτι ειναι το πρόγραμμα ΙΒ;το international baccalaureate. το διεθνες απολυτηριο. ειναι το προγραμμα που παρακολουθουνε στα ιδιωτικα σχολεια οσοι ενδιαφερονται αποκλειστικα για σπουδες στο εξωτερικο κ κυριως αμερικη.τωρα εμενα μου γεννηθηκε αλλη απορια. αυτος ο μαθητης το ιδιαιτερο στην φυσικη το θελει για το μαθημα φυσικης αυτου του προγραμματος? τα μαθηματα δεν γινονται εξ'ολοκληρου στα αγγλικα?
Γνωστός μου μαθηματικός παίρνει 80 ευρώ /ώρα για προετοιμασία για ΙΒ και μάλιστα τον παρακαλάνε. Βέβαια είναι αξιόλογος επιστήμονας με μεταπτυχιακά στο εξωτερικό, δημοσιεύσεις για τη διδακτική κλπ. ’σχετα από την οικονομική κρίση η γνώση και το καλό ιδιαίτερο μάθημα πρέπει πάντα να πληρώνονται. Μη διστάζετε να ζητήσετε αυτά που νομίζετε ότι αξίζετε αφού εμείς οι ίδιοι διαμορφώνουμε τις τιμές στην αγορά. Και πριν 30 χρόνια που είμασταν εκτός ευρώ και δεν υπήρχε χρήμα, πάλι κάποιοι καθηγητές που είχαν καλό όνομα στην αγορά χρέωναν υπέρογκα για την εποχή ποσά και κάποιοι μαθητές τα έδιναν. Καλύτερα να έχεις λίγα και καλοπληρωμένα μαθήματα παρά να τρέχεις όλη μέρα να μαζέψεις 10ευρα. Νομίζω ότι από τη στιγμή που ο μπαρμπέρης της γειτονιάς χρεώνει 10 ευρώ για 10 λεπτά κούρεμα ο καθηγητής που έρχεται και στο σπίτι σου δικαιούται να ζητήσει 18 και πάνω για μια ώρα, ασχέτως μαθήματος. Όταν ζητάς λιγότερα είναι σαν να παραδέχεσαι ότι δεν έχεις ζήτηση στην αγορά και δεν σταυρώνεις πελάτη παρά μόνο αν ρίξεις στα τάρταρα την τιμή. Εδώ στο ΕΑΠ να γραφτείς πληρώνεις 200 ευρώ τη συνάντηση χονδρικά και δεν κάνεις και ιδιαίτερο...Η μόρφωση δεν είναι ποτέ ακριβή συγκριτικά με το πόσο κοστίζει η αμάθεια.