Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: spasiklaki στις Μαρτίου 12, 2011, 11:52:05 amΚαλύτερα να έχεις λίγα και καλοπληρωμένα μαθήματα παρά να τρέχεις όλη μέρα να μαζέψεις 10ευρα. Νομίζω ότι από τη στιγμή που ο μπαρμπέρης της γειτονιάς χρεώνει 10 ευρώ για 10 λεπτά κούρεμα ο καθηγητής που έρχεται και στο σπίτι σου δικαιούται να ζητήσει 18 και πάνω για μια ώρα, ασχέτως μαθήματος. Όταν ζητάς λιγότερα είναι σαν να παραδέχεσαι ότι δεν έχεις ζήτηση στην αγορά και δεν σταυρώνεις πελάτη παρά μόνο αν ρίξεις στα τάρταρα την τιμήεχεις απολυτο δικιο!! εχει υποτιμηθει αρκετα νομιζω η δουλεια μας οσον αφορα τον οικονομικο τομεα! και στο κατω κατω τα ιδιαιτερα (για οποιοδηποτε μαθημα ) θεωρειται ειδος πολυτελειας. εαν δεν εχουν οσα τους ζητας ας στειλουν το παιδι τους σε φροντιστηριο που ειναι πολυ πιο οικονομικο.Συμφωνώ απόλυτα!!! Δεν μπορεί να απαιτούν κάποιοι γονείς να πληρώνουν τόσα λεφτά όσα και αν πήγαινε το ''καμάρι'' τους φροντιστήριο.
Καλύτερα να έχεις λίγα και καλοπληρωμένα μαθήματα παρά να τρέχεις όλη μέρα να μαζέψεις 10ευρα. Νομίζω ότι από τη στιγμή που ο μπαρμπέρης της γειτονιάς χρεώνει 10 ευρώ για 10 λεπτά κούρεμα ο καθηγητής που έρχεται και στο σπίτι σου δικαιούται να ζητήσει 18 και πάνω για μια ώρα, ασχέτως μαθήματος. Όταν ζητάς λιγότερα είναι σαν να παραδέχεσαι ότι δεν έχεις ζήτηση στην αγορά και δεν σταυρώνεις πελάτη παρά μόνο αν ρίξεις στα τάρταρα την τιμήεχεις απολυτο δικιο!! εχει υποτιμηθει αρκετα νομιζω η δουλεια μας οσον αφορα τον οικονομικο τομεα! και στο κατω κατω τα ιδιαιτερα (για οποιοδηποτε μαθημα ) θεωρειται ειδος πολυτελειας. εαν δεν εχουν οσα τους ζητας ας στειλουν το παιδι τους σε φροντιστηριο που ειναι πολυ πιο οικονομικο.
δεν κατάλαβα αφού λες οτι έπερνες 25
Να τους τα πάρεις τα 15 ευρώ .Αν τα έχουν να τους τα πάρεις ! Αρκετά έχουμε καταντήσει σταχτομαζώχτρες όλοι μας .Θα σε σέβονται και πιο πολύ. Έχω μια κουμπάρα που την πήραν τηλέφωνο για μάθημα και αυτή δεν το ήθελε γιατί είχε αρκετά και τους πετάει ..για παιδί δημοτικού τώρα ...το αστρονομικό ποσό των 50 ευρώ .Το δέκτηκαν παρακαλώ ..Πάρτο με τόσα που θες