Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα και απο εμενα! Τι τιμη προτεινετε για ιδιαίτερα σε μαθήτρια β' λυκείου; Θα επιλέξει θεωρητική κατεύθυνση και θα κάνουμε όλα τα φιλολογικά (γενικής παιδείας και κατεύθυνσης).Παράμετροι που πρέπει να συνυπολογίσουμε: - Οι τιμές εδώ κυμαίνονται γύρω στα 15-18 Ε λατρεμένη επαρχία - Η οικογένεια είναι οικονομικά πιεσμένη- Εγώ έχω μόλις 6 μήνες στην συγκεκριμένη περιοχή και θα μείνω για πάντα εδώ (έτσι ελπίζω τουλάχιστον ), οπότε θέλω να διευρύνω τον κύκλο μου- Η μαθήτρια θα μου φέρει σίγουρα αλλη μία, ίσως και 2 φίλες της. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Το ιδιαίτερο είναι πολυτέλεια κι όποιος δεν μπορεί υπάρχουν και τα φροντιστήρια.Αυτή είναι η δική μου η γνώμη.
Παιδιά όλοι έχετε δίκιο σε αυτά που λέτε. Αλλά συμφωνώ με τον ΚατΚατ. Αν τα έχει απολυτη ανάγκη και δεν έχει αλλα ιδιαίτερα ας το κρατήσει. Τί να κάνεις? Είναι απαξίωση χίλια τα εκατό, και ειδικά ο τρόπος που της το πρότεινε, αλλά στους καιρούς που ζούμε..Και να πω και κατι ακόμα. Δεν απαξιώνουν μόνο οι άλλοι τη δουλειά μας. Όταν βλεπω από εδώ και από κει σε αγγελίες ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕ 6 ΕΥΡΏ ΤΗΝ ΩΡΑ......!!!! ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ όχι φοιτητης...ή το άλλο το κορυφαίο που είδα σημερα στη γειτόνια μου ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΑΘΗΤΕΣ Β ΚΑΙ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕ 5 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ!!!!! Πλακα μας κάνουν? Και στο κάτω κάτω τα 15-20 ευρώ που θα ζητήσει ένας καθηγητής δεν ανταποκρίνεται στη μια ώρα που θα κάνει μάθημα! Έχει και πόση ακόμα προετοιμασία στο σπίτι για τον κάθε μαθητή.. Ουφ.. Και μη χειρότερα να λέμε..νομίζω όμως ότι η χρυσή εποχή των ιδιαίτερων έχει περάσει. Ποιος μπορεί να ανταπεξέλθει? Εδώ μόνο για τα σπίτια μας θα πρέπει να πληρώσουμε ούτε και γω δε ξέρω πόσα χιλιάρικα με τη νέα εισφορά! Σκεφτείτε με πόσα άλλα έχει επιβαρυνθεί ο κόσμος...
σημερα ειδα στην εφημεριδα πως ζητουν καθηγητρια φιλολογιας να διαβαζει μαθητη πεμπτης δημοτικου δευτερα με παρασκευη, ενα διωρο την ημερα...5 ευρω το ΔΙΩΡΟ.......τις προαλλες, μου ελεγε γνωστος μου, πως η κοπελα του προτεινε σε μια φιλη της, αποφοιτο λυκειου, να κανει μαθηματα σε παιδια επειδη εμεινε ανεργη......δηλωνοντας φυσικα "καθηγητρια"........γενικα παιδια...εχω αγανακτησει να βλεπω τετοια πραγματα..ο καθενας δηλωνει ο,τι θελει...βλεπω τις σπουδες μας να υποβαθμιζονται στο επακρο απο τετοια ατομα!!!συγνωμη, αλλα με 5 ευρω που θελουν το ΔΙΩΡΟ, ας κατσουν να το διαβασουν μονοι τους!!!!!! τι ειμαστε δηλαδη???σε λιγο θα μας ζητανε να βαλουμε αγγελιες του στυλ "ζητειται μαθητης για ιδιαιτερα, πολυ καλος μισθος,bonus στους γονεις.πληρωνω στην ωρα μου, σας κολλαω και ενσημα" .