Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως για να βγάζεις 6 ευρώ την ώρα δεν ήταν ανάγκη να σπουδάσεις.Θα μπορούσες απλά να καθαρίζεις σπίτια.Και δε θα χρειαζόταν να φας τα νιάτα σου στα βιβλία και θα δούλευες από 18 ετών και θα απευθυνόσουν σε πολύ μεγαλύτερο τάργκετ γκρουπ.
Παράθεση από: new_pe06 στις Νοέμβριος 22, 2011, 03:04:06 μμΠαράθεση από: TEO FYSIKOS στις Νοέμβριος 22, 2011, 02:35:15 μμδεν νομίζω ότι είναι απαίτηση του γονιού μια πρόταση έκανε το αν θα δεχτείς ή όχι είναι άλλο θέμα. 12 χ 2 φορές τη εβδομάδα επί 4 το μήνα είναι 96 το μήνα κάποιοι αανάμεσα στα 120 που είναι με δεκαπέντε και στο μηδέν διαλέγουν τα 96. επίσης το ένα ιδαίτερο έστω και με 20 ευρώ τον μήνα λιγότερα μπορεί να σου φέρει και άλλα αν μπείς στο παιχνίδι έστω και με λιγότερα χρήματα.αυτά που θα σου φέρει όμως θα θέλουν φυσικά αυτές τις χαμηλές τιμές. Γιατί όταν απο τον έναν παίρνεις 12 εννοείται ότι και απο τον άλλον 12 θα πάρεις.Δεν είναι απαραίτητο. Εγω εχω 2 ιδιαίτερα. Στο ένα παιδί παίρνω 14 ευρώ και στο άλλο 6 γιατί αυτά μπορούν να δώσουν.
Παράθεση από: TEO FYSIKOS στις Νοέμβριος 22, 2011, 02:35:15 μμδεν νομίζω ότι είναι απαίτηση του γονιού μια πρόταση έκανε το αν θα δεχτείς ή όχι είναι άλλο θέμα. 12 χ 2 φορές τη εβδομάδα επί 4 το μήνα είναι 96 το μήνα κάποιοι αανάμεσα στα 120 που είναι με δεκαπέντε και στο μηδέν διαλέγουν τα 96. επίσης το ένα ιδαίτερο έστω και με 20 ευρώ τον μήνα λιγότερα μπορεί να σου φέρει και άλλα αν μπείς στο παιχνίδι έστω και με λιγότερα χρήματα.αυτά που θα σου φέρει όμως θα θέλουν φυσικά αυτές τις χαμηλές τιμές. Γιατί όταν απο τον έναν παίρνεις 12 εννοείται ότι και απο τον άλλον 12 θα πάρεις.
δεν νομίζω ότι είναι απαίτηση του γονιού μια πρόταση έκανε το αν θα δεχτείς ή όχι είναι άλλο θέμα. 12 χ 2 φορές τη εβδομάδα επί 4 το μήνα είναι 96 το μήνα κάποιοι αανάμεσα στα 120 που είναι με δεκαπέντε και στο μηδέν διαλέγουν τα 96. επίσης το ένα ιδαίτερο έστω και με 20 ευρώ τον μήνα λιγότερα μπορεί να σου φέρει και άλλα αν μπείς στο παιχνίδι έστω και με λιγότερα χρήματα.
Παράθεση από: ΔΟΥΚΑΣ ΧΑΤΖΗΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ στις Νοέμβριος 22, 2011, 03:28:02 μμΠαράθεση από: new_pe06 στις Νοέμβριος 22, 2011, 03:04:06 μμΠαράθεση από: TEO FYSIKOS στις Νοέμβριος 22, 2011, 02:35:15 μμδεν νομίζω ότι είναι απαίτηση του γονιού μια πρόταση έκανε το αν θα δεχτείς ή όχι είναι άλλο θέμα. 12 χ 2 φορές τη εβδομάδα επί 4 το μήνα είναι 96 το μήνα κάποιοι αανάμεσα στα 120 που είναι με δεκαπέντε και στο μηδέν διαλέγουν τα 96. επίσης το ένα ιδαίτερο έστω και με 20 ευρώ τον μήνα λιγότερα μπορεί να σου φέρει και άλλα αν μπείς στο παιχνίδι έστω και με λιγότερα χρήματα.αυτά που θα σου φέρει όμως θα θέλουν φυσικά αυτές τις χαμηλές τιμές. Γιατί όταν απο τον έναν παίρνεις 12 εννοείται ότι και απο τον άλλον 12 θα πάρεις.Δεν είναι απαραίτητο. Εγω εχω 2 ιδιαίτερα. Στο ένα παιδί παίρνω 14 ευρώ και στο άλλο 6 γιατί αυτά μπορούν να δώσουν.΄΄οι γονείς του πρώτου παιδιού ξέρουν οτι παίρνεις 6 ευρώ απο το δεύτερο; και δεν έχουν πρόβλημα;
Εδώ κάνω ιδιαίτερα για να ζήσω,ούτε για να γεμίζω τον ελεύθερο χρόνο μου ,ούτε για τα κόκαλα του παππού μου.