Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ελα βρε πλακα κανω, τοσα θα θελα να παιρνω η αληθεια ειναι οτι ειχα ακουσει πριν 4-5 ετη για τετοια ποσα(50 -70!!) για πανελληνιες, αλλα αυτα αφορουν λιγους που μπορουν να τα δωσουν, οσο για το σημερα οπως ειπε και ο μαρκος 15-20, και καλα ειναι του χρονου 10-15 και παμε προς τα κατωμην παρεξηγησεις την πλακα που εκανα, και εγω δε θα ζηταγα ποτε τοσα, εκτος αν ο μπαμπας ειχε τεραστια περιουσια, οποτε δεν θα του κανε αισθηση, εδω και 22 χρονια ομως κατι τετοιο δε μου ετυχε
Εγώ βλέπω πως μονο εμείς οι καθηγητές έχουμε προσαρμοστεί στις τιμές...που στην τελική οι γονεις και θέλουν ιδιαίτερα στο σπίτι τους και με λίγα λεφτά και ας έρχεσαι εσυ απο του εωσφόρου το καγκελο(για να μην φανω απρεπης) .. ενώ πολλοί στη Ελλάδα έχουν αφησει τις τιμες στα ύψη και αδιαφορούν...ΟΛΑ ειναι πανάκριβα στην Ελλαδα εκτος απο τα Ιδιαιτερα!Που δεν είπα να είναι ακριβα γιατί ενταξει να είμαστε και λογικοι(γιατι πριν καποια χρονια ειχε ξεφτιλιστει το πραγμα) αλλά οκ...να κρατηθεί ένα επίπεδο...γιατι τα ιδιαίτερα λογο φυσης και καταστασης (σπιτι-ωρες που βολευουν την οικογενεια κτλ) πρεπει να είναι πιο ''ακριβα'' απο τα φροντιστήρια και όχι το αντίστροφο όπως δυστυχώς ισχύει πλέον...